"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| 106 Gti RuLeZzZzzz | vadeyle araç satmak?
arkadaslar aracıma vadeyle almak isteyen birisi var,kişiyi tanımıyorum fakat 1.5 peşin geri kalanı ayda 400 vade yapalım diyor , bu arada istedigim fiyat 4.5, arkadas bankadan kredi filan almaya yanaşmıyor faizden dolayı,nasıl bir yol izlemem gerek güvenli bi şekilde nasıl satabilirim aracı yardımlarınıızı bekliyorum
__________________ // orion // |
| | |
| | #2 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Sakın, denkleştirsin parasını alsın... Çok meraklıysa eşinden dostundan borçlansın, onlara vadeyle ödesin borcunu...
__________________ Team VW |
| | |
| | #3 |
| DJ Halimeroooo :) Kayıt Tarihi: 27-04-2008 Şehir: Balıkesir Otomobil: Matrixxx
|
vaade mı asla yanasma....
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
2. el de vade olmaz helekı 0 kadar vade hayatta olmaz Gerci birader arabayı satarken 3 taksti yapmıştı ama devir yapmamıştı satacaksanda araba senın ustune olsun gerci kaskosu yoktur tahmınım calındı ayagına yatsanda kaskoksuz bı ıse yaramaz ben olsam satmöazdım bu durumda veya fiyatına +1 teklık daha koyardım vade olacaksa....
|
| | |
| | #5 |
| DJ Halimeroooo :) Kayıt Tarihi: 27-04-2008 Şehir: Balıkesir Otomobil: Matrixxx
|
zaten arabanın fıyatı 4500 ytl . ne gerek varkı buna vaade yapmak değmez yanı..
__________________ |
| | |
| | #6 |
| 106 Gti RuLeZzZzzz |
vermiyim ozaman hiç,3 kurusluk arabamız var ondanda olmayalım
| | |
| | #7 |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
|
peşin peşin ver vadeyle uğraşma çok başın ağrır istiyorsa kredi alsın...
|
| | |
| | #8 |
| 106 Gti RuLeZzZzzz |
kredi almıor faiz günah filan dedi
| | |
| | #9 |
| Team Lada |
peşin sat 3 kuruş aşağı ver kafan dinç olsun
|
| | |
| | #10 |
| ViRtUeEeE |
tanıdığın bile olsa verme hatta akraban olsa bile verme koki para 4.500 versin alsın gitsin
__________________ White Cars Team |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|