"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Asabi member Kayıt Tarihi: 01-04-2008 Şehir: İstanbul Yaş: 25 Otomobil: Hyundai Accent
|
Selam arkadaşlar.bugün belli olan 323.dönem yedek subay sınavı sonucu çocukluk arkadaşım,dostum,canım kardeşim urfaya kısa dönem jandarma olarak gidecek.Salı akşamı teslim olacak.Urfada askerlik nasıldır orda yapan bilen varmı aramızda.
__________________ ÇOK ASABİYİM HEMDE ÇOk... |
| | |
| | #2 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
|
Sıcak ama çok sıcak olacak Nem yoktur ama kuru sıcağı boldur.Memlekete benden selam götürsün
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Asabi member Kayıt Tarihi: 01-04-2008 Şehir: İstanbul Yaş: 25 Otomobil: Hyundai Accent
|
As.Sıcak olacaını oda farkında.Acaba askerlik nasıl geçer
| | |
| | #4 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
| Askerlik heryerde aynı değişmez önemli olan gittiği yer değil başındakinin iyi olmasıdır
__________________ |
| | |
| | #5 |
|
İnş iyi olur.Allah bütün askerlerimizin yardımcısı olsun.Sağ salim dönsünler inş
| | |
| | #6 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-08-2008 Şehir: 34 Otomobil: ...
|
ırak a savasa gıtmıyor guzel yerdır.. askerlık 1990 yıllar sonrasında yanlıs hatırlamıyorsam 1994 de ıraka girildi.şırnak hakkari sirt eruh o bolgede komando olanlar asıl askerliği onlar yapmış dogru dürüst hatırlamıyorum bile. orda terör olayları yok bildigim kadariyla bide üstüne yedek subay ne olcak en kötü itimal devriye attırırlar.
|
| | |
| | #7 |
| Excalibur |
şuan kardeşim dediğim bi arkadaşım orda 262 günü kaldı muhabereci urfada yatmaktan başka bişey yapmıyo santrale geçmiş şimdi hergün konuşuyoruz askeriyenin hepsi rahat hatta oraya düşmek için ne dümenler dönüyo... Lig Tv leri var, klimalı koğuşlar, şimdi şampiyonlar ligi için d smart aldırcakalrmış anlicağınız tatildeler...
|
| | |
| | #8 |
| Crazy LIPs ... |
Dsmart maÇları izlemeye urfaya mı qitsek ki
__________________ Apaçilik bir Ayrıcalıktır ; Makas atmak ve el freni çekmek Apaçiliğin 1. Şartlarıdır |
| | |
| | #9 |
| Takehi Ko hoNdA |
very hot ben en son şırnaktaydım 3 ay önce qeldım askerden qercı ozaman bıle sıcaktı urfadan qeçtım sadece sıcak başka bısey yok )allah yardım etsın |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|