"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Adem | Uçan otomobil gerçek oldu
Uçan otomobil gerçek oldu Otomobilinize binerken evinize doğru havalandığınız bilimkurgu filmleri gerçek oluyor. Uçan otomobiller 2009'dan itibaren piyasaya çıkıyor. TERRAFUGIA tarafından tasarlanan Transition'un yolda giderken kanatlarının açılıp uçağa dönüşmesi 15 saniye sürüyor. 2 kişilik yolcu kapasitesine sahip olan araç bir depo benzinle 290 km. gidiyor. Tabi kullanıcıların araca 194 bin dolar ödemesi ve pilot sertifikasına sahip olmaları gerekiyor. Bir uçakla aynı kalkış ve iniş sistemine sahip olan Transition'ları kullanmak için en yakın havaalanına gitmeniz gerekiyor. Mesela İstanbul'dan Ankara'ya gidecekseniz önce uçan-otomobilinizle E5'ten havaalanına gitmeniz sonra oradan kalkış yapmanız gerekiyor. Ankara Esenboğa'ya inince de şehir trafiğine kanatlarınızı katlayıp devam edebiliyorsunuz. ZAMAN... |
| | |
| | #2 |
| nuriQocca |
kanatLı otomobiL..her sene buLuyoLar bu icadı..
__________________ |
| | |
| | #3 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
kanatsızını yaptılar coktan.Ve alcak irtifada gittiği için pilot olmanıza da gerek kalmıyor.
|
| | |
| | #5 |
| POKERAY |
hostes olmazsa olmaz
__________________ FORUMUN İMAMI |
| | |
| | #6 |
| ultrAslan Member Kayıt Tarihi: 14-08-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: yok
|
Türbülans a girer mi bu? |
| | |
| | #7 |
| Excalibur |
havada nasıl makas atıcaz?
|
| | |
| | #8 |
| Team Lada |
hepsinden önemlisi kaç yapıyo bu |
| | |
| | #9 |
| _(*)_COOL_(*)_ |
yer uçağını tercih ederim. yok hava alanına git ordan havalan felan sıkıntı iş. 194bin dolara ben ne yer uçağı alırım şiiiiiuvvvv
__________________ |
| | |
| | #10 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 24-12-2007
|
1 pilot 1 hostes ee ben nereye bincem? |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|