"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| w124..Profesyonel Yaya | Turkcell Süper Lig Başlıyor
Yaz tatilinden sonra heyecan yeniden başlıyor.Herkese hayırlı ve uğurlu olsun ( GS Şampiyon olsun )1.Hafta Programı şöyle..
__________________ |
| | |
| | #2 |
| anneyi beklerken Kayıt Tarihi: 15-03-2007 Şehir: antalya-ankara Yaş: 21 Otomobil: belki bi gün STI-
Blog Kayıtları: 2 | Hacettepemize Super Lig maratonunda başarılar öncelikle ![]() Sonra Fenerbahçe ve tüm takımlara..
__________________ 18 Kasım Emre Yurdakul@Hacettepe Üniversitesi |
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
|
bence beşiktaş için çok daha kötü bir sezon olacak 10. sıralarda bitirir diye düşünüyorum.trabzon da balon.yine fb ve GALATASARAY çekişir.ama Galatasaray şampiyonlar ligine gidemeyeceği için ve fb nin gideceği için yine GS ligde 1 adım önde görünüyor... güzel bir sezon geçmesi dileğiyle. |
| | |
| | #4 |
| Watch |
yıldırım demıroren yonetımı gıdecekse bu sezonda gıtsın razıyım
__________________ Herkes herşeyi biliyor |
| | |
| | #5 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
aday kim var abi yönetime birileri varmi kafa gösteren ?
__________________ |
| | |
| | #6 |
|
son olarak beşiktaş ın o reebok formalı bi sezonu vardı noumalı ondan sonra artık beşiktaş çok sıradanmalaşmaya başladı..ben Galatasaraylıyım ama beşiktaşı gerçekten severim.hatta birkaç sezondur beşiktaş-galatasaray maçlarını çok rahat izliyorum.beşiktaş rakibini korkutacak bi takım değil artık. çok büyük yönetim hataları var.umarım en kısa zamanda o adamdan kurtulursunuz da eski yırtıcı kartal geri döner. |
| | |
| | #7 |
|
bu seneki formalar benım hoşuma gitti aldım
__________________ |
| | |
| | #8 |
|
umbro çok kaliteli bir markadır aslında. futbol markasıdır.benim bugüne kadar en beğendiğim futbol ekipmanlarını kreasyoınları hep umbro dur.bende bile hala GS Umbro 2002 forması var.özenle saklarım ama şu var umbro türk takımlarına hep bir sezon önceki tasarımları kakalıyor.biraz özenmesi lazım. adidas mesela nike bile trabzona en son kreasyonlarını yansıttı....ingiliz firması sonuçta kanı bozuk ama bu kadar da göz göre göre ayrım olmaz.ben o yamuğundan sonra Galatasaray ın adidas la anlaşmasına çok sevindim.BJK ye e bugüne kadar en yakışan bence reebok tı |
| | |
| | #9 |
|
orası tabı nerde beşiktaşın beko zamanı formaları .
__________________ |
| | |
| | #10 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 24
|
Daha zaten sezon basinda stad, kombine, ceza-af sorunlariyla basladik, sonumuz bakalim ne olcak. Delgado'nun sozlesmesini uzatmak iyi oldu birde yillar sonra heralde bu sezon top dagitabilen bir on liberomuz olucak. Sivok iyi adepte oldu gibi. Puma baya kaliteli urunler yapiyordu ama bu sezonki Umbro'da idare eder,ilk defa yaptiklari sezonki colaturka neydi oyle asetonla cikiyordu. Nike Trabzon'a forma yapti ama 4 formanin dortude ayni tarz hicbir orjinallik yok, Avrupa urunleriyle (Inter falan)kiyas kabul etmez. Umarim zevkli, cekismeli bir lig olur. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|