"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 02-12-2007 Şehir: Otuz4 Yaş: 17 Otomobil: (şimdilik) yok
|
Dersaneler başlıyor... Yakında okullarda açılacak... Bu sene bizi yolda gören git ders çalış diyecek!!! Evet yaşıycaz bunları gençler ![]() Ama olsun... stres yapmaya gerek yok... Öncelikle Ramoya bağlıyalım kendimizi ![]() tamam şimdi daha rahatız ![]() Evett... Toplaşın bakalım ÖSS ye hazırlananlar ![]() 2009 ÖSS adayları: ![]() garage_34 ERD42 arnawood_ömer REMUS_Racing servet_volt volume81 OpeLci Hobb OTOKAN BlackEmperor
__________________ kafam uzunca bi süre bozuk olucak... Allah yardımcımız olsun Mesajı son düzenleyen garage_34 : 27-09-2008 - 01:34 |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 02-12-2007 Şehir: Otuz4 Yaş: 17 Otomobil: (şimdilik) yok
|
Kadehimi ÖSS ye hazırlananların şerefine kaldırıyorum
__________________ kafam uzunca bi süre bozuk olucak... Allah yardımcımız olsun |
| | |
| | #3 |
|
Ben şimdiden bağladım ramoya ![]() faydasını göreceksiniz gençler
__________________ kafam uzunca bi süre bozuk olucak... Allah yardımcımız olsun |
| | |
| | #4 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
hayırlısı olsun ben hiç kasmadım zaten bir bokta olamadım :Ç onun içün siz çalışın .
__________________ |
| | |
| | #5 |
|
amin
| | |
| | #6 |
| Crazy LIPs ... |
Konu Diğer Takımlar kısmına taşınacaktır
__________________ Apaçilik bir Ayrıcalıktır ; Makas atmak ve el freni çekmek Apaçiliğin 1. Şartlarıdır |
| | |
| | #7 |
|
Diğer takımlar diye bi kısım yoktur
| | |
| | #8 |
| BNG & VTEC |
iyi çalışın valla unıv e gırtıkten sonra soyke bı cumle kuracaksınız: bu bolmun taaa.. unıv e hazırlanırken bu kadar ders yapsaydım tıp ı kazanırdım... gibi
__________________ |
| | |
| | #9 |
|
sağolun sağolun... harika moral depolanıyoruz bu sözlerle dimi arkadaşlar
| | |
| | #10 |
| Die S Klasse Kayıt Tarihi: 20-04-2007 Şehir: İstanbul/Kadıköy/Göztepe Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2
|
okumakla adam olunmuyor ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|