"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| naturally aspirated only | saxo vtsyi modifiye etmek VS ?
Arkadaşlar kısaca konuya giriyorum siz olsanız saxo vts yi satıp clio rs mi alırdınız yoksa saxoyu modifiye edip (chip, egzantrik, üst kapağı işlemek, .....)clio seviyesinemi getirmeye çalışırdınız 3-4k ytl bütçe var bu hesabı yaparken saxomun 16 ya gideceğini ve 19 lira civarına clio rs alabileceğimi varsaydım pederede açtım konuyu araştır dön bakalım dedi veya clio rs yerine 206rc veya colt czt hangisini yapardınız?? vtı eski model diye peder izin vermiyor bide japon sevmiyor Clio > Arama Sonucu - Sahibinden.com bunlar satılık clio rs ler hangisini tavsiye edersiniz Sahibinden.com - Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformu - Oto, Emlak, Bilgisayar, Cep Telefonu, Elektronik, Antika, Giyim, Mobilya, Eleman / İş Arayanlar ve daha fazlası Sahibinden.com - Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformu - Oto, Emlak, Bilgisayar, Cep Telefonu, Elektronik, Antika, Giyim, Mobilya, Eleman / İş Arayanlar ve daha fazlası bana güzel gelen bunlar oldu üstteki özgür abinin eski arabasıymış ztn yeni sahibide bi arkadaşımın arkadaşı sizden aldığım bilgiler sonucunda alış satış işlemlerine başlıycam, bu arada bnm saxo 2001 model 72k km de yep yeni araban var ne satıyorsun modifiye et diye yorumlarada açığım mert inde değindiği iyi bir nokta oldu daha saxoyu neredeyse stock haliyken bile adam akıllı kullanamadığımı bende biliyorum ama yeni haliyle devam etcez artık Konuya ilgi gösterip zaman ayırdığınız için şimdiden teşekkürler Mesajı son düzenleyen dragsteer1982 : 07-07-2008 - 21:56 |
| | |
| | #2 |
| 2.0 Değil 1.6 |
Kemalcim Sana Seni Düşünerek Tek Bir Tavsiye Veriyorum Biraz Daha Geliştir Kendini İnan Bana Üzülürsün ![]() Uçma Kemal Uçma Cidden Üzülcen Bu İşin Sonunda Sen Git Jant Angel Stop Falan Al İlla Modlu Araba Diosan Ama Uçma O Kullanmayla Bınılmez 150 yı bırak 90 beygırlık arabaya nası kullandıgımı bılıosun sana benden cıddı abı tavsıyesı gıt angel falan al
__________________ Türkiyenin En Giderli 1.6 S40'ı Mesajı son düzenleyen Xenomorph : 07-07-2008 - 21:44 |
| | |
| | #3 | |
| naturally aspirated only | Alıntı:
kendime hakim olma konusunda arabanın kaskosunun olmamasınında büyük bir payı var abi bunu buraya koyamadan edemiyorum Kemal>: nbr Mertus Antonius...Satisfaction: ölcen Kemal>: ![]() ya angeldır xenondur o tür şeleri sevmiyorum haklısın ama inan kullanmam 3 ay önceki gibi değil yeterlimi kesinlikle hayır ama napalım Mesajı son düzenleyen dragsteer1982 : 07-07-2008 - 21:48 | |
| | |
| | #4 |
| 2.0 Değil 1.6 |
lan bana yeter vts
__________________ Türkiyenin En Giderli 1.6 S40'ı |
| | |
| | #5 |
| Die S Klasse Kayıt Tarihi: 20-04-2007 Şehir: İstanbul/Kadıköy/Göztepe Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2
|
alabiliyorsan 1.8T passat falan al hem hızlıdır hem oturaklı rahat rahat binersin. genis genis |
| | |
| | #6 |
| naturally aspirated only |
oturaklı rahat geniş araba olarak pontiac olduğu için pek onlara bakmıyorum bide ben küçük araba seviyorum mümkünse saxodanda küçük olsun diycem ama yok
|
| | |
| | #7 |
| 2.0 Değil 1.6 |
60 model mını al barı olm bın efendı efendı arabana ,
__________________ Türkiyenin En Giderli 1.6 S40'ı |
| | |
| | #8 |
| Senior Member |
Aslında performansı geride tutarsan 107 olabilir. Hemide ufak bayağı ![]() Arabanda memnunsan onun üstünde oyna. RS seviyesine 3-4 bin ytl ile çıkar mı VTS? Mesajı son düzenleyen onurgoyunc : 07-07-2008 - 22:16 |
| | |
| | #9 |
| Crazy LIPs ... |
moruq şimdi sen hızlı mı kullanıyosun ? yoksa kullanamıyo musun ? onu bi öğrenelim de ona qöre tawsiye veriim
__________________ Apaçilik bir Ayrıcalıktır ; Makas atmak ve el freni çekmek Apaçiliğin 1. Şartlarıdır |
| | |
| | #10 | |
| 2.0 Değil 1.6 | Alıntı:
çok azimli ![]()
__________________ Türkiyenin En Giderli 1.6 S40'ı | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| etmek, modifiye, saxo, vtsyi |
| Konu Seçenekleri | |
|