"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| bide a5 im olsa | samsun ondokuz mayıs üni yardım:S
herkese selamlar.. samsum inşaat mühendisliğini kazandım ve hayatımda samsuna gitmişliğim yok en iyi orda olan biri bilir samsunu o yüzden varsa samsunlu arkadaşlar aramızda lütfen bana yardımcı olsnnnn... |
| | |
| | #2 |
| bide a5 im olsa |
tşk edrim |
| | |
| | #4 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 |
çok dikkat et belalı bi şehirdir adana kadar değildir ama genede dikkat et gece hayatı çiftlik caddesinde yaşanır üniversite kentidir ama genelde gelen öğrencile o bölgenin gençleridir.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #5 |
| @M€RICAN MU$$CL€ |
e hayırlı olsunda nesini öğreneceksin samsunun onu anlamadım ben samsunluyum fakulteye yakın evi unut bir kere ama hemen bunalma çünkü samsunun insanları çok iyidirler kötü olay yoktur oralarda sadece tez canlılardır biraz alttan alman gerekir bazı konularda diklenmiceksin eywwallah de geç sosyal olarak ta güzel bir şehirdir. servis açısından problem yaşamazzsın
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Otomobil: "09 red lancer
|
senin okulda pc bölümünüde bi arkadaşım kazandı cumartesi gitcek görmeye kayıt işleri filan için samsun güzel bi yer diyo akrabaları varmış zaten orda.. ankara gibi olmasa bile çok dağ başı sıkılcağın bi yer değil..
__________________ |
| | |
| | #7 |
| bide a5 im olsa | 3 gündür bkliorum sende bi tarihe bakmaı denesen!!
|
| | |
| | #8 | |
| bide a5 im olsa | Alıntı:
| |
| | |
| | #9 |
| @M€RICAN MU$$CL€ | fakulte bi tepede en yakın bulacağın ev 5 km felan yani ekonomi felan düşünürsen daha da değişiyor
__________________ |
| | |
| | #10 |
| bide a5 im olsa |
ya zaten öle pat die eve cıkıım istemiorum bi yurt denerim kafama göre biri olursa cıkarım yoksa 1+1 bi ev bulurum yani varmıdır 1+1?? |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|