www.modifiyem.com | |
| |||||||
İlk Vize Başvurusu İçin Görüşmeye ÇağırılmaSerbest Bölge icinde İlk Vize Başvurusu İçin Görüşmeye Çağırılma konusu , abi isveçliler nasıl şeker gibiler ya.geçen sene ben vizeye başvurdum adamlar çağırdılar.bnm de seyahat sigortam kısa kalmış 1 hafta kadar dedi ki onu uzat gel verelim sana şengen vizesi dediler.bidaha ... | |
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #17 |
| T.C. Kayıt Tarihi: 23-08-2004 Şehir: İstanbul Otomobil: Mitsubishi Carisma
Blog Kayıtları: 1 |
abi isveçliler nasıl şeker gibiler ya.geçen sene ben vizeye başvurdum adamlar çağırdılar.bnm de seyahat sigortam kısa kalmış 1 hafta kadar dedi ki onu uzat gel verelim sana şengen vizesi dediler.bidaha alman konsolosluğuna da gitmene gerek kalmaz dediler(bide almanya ya geçicektim ordan).
|
| | |
| | #18 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Keşke mail atmasaydım salak kafam, aradan geçerdim belki. Şimdi ellerinde adımla mimli duruyorum. ![]() Fırat vize veren ülkenin dilini bilmiyorsan İngilizce ya da Türkçe oluyor. Babam Almanya ile hep Türkçe görüştüydü. Ben bugün Kons. telefon açtım, direkt houyt huyt Fince bişiler dedi hatun |
| | |
| | #19 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 24
|
Ozan bir ön yazı falan yazsan şöyle güzel bir edebiyatla.. zira bir arkadaşım Almanya konsolosluğundan benzer bir yöntemle hiç sıkıntı yaşamadan vize aldığını söylemişti.
__________________ |
| | |
| | #20 |
| Moderator |
Bu kadar kasacak birşey yok, ön yazı falan hiç gerek yok. Zamanı gelince çağırılırsın (o zaman hiç belli olmaz), gidersin, vizeni alırsın ve çıkarsın.
|
| | |
| Reklam |
| | #21 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 05-12-2004 Yaş: 28
| Alıntı:
![]() eksik belge olmadıktan sonra sorun çıkacağınıu sanmıyorum. hani cok cok yapacağın ne olabilir, belki kot shirt yerine kumas pantalon gomlek iklisiyle "temiz insan" imajı yaratılabilir belki. ama ona bile gerek olacağını sanmıyorum
__________________ Motorola, telefonumu "7 AY" sonra ve EKSİK teslim etti Motorola ALMAYIN | |
| | |
| | #23 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
hahhaa we cum from fucking finland diye bağırarak gireyim binaya? ![]() Takım elbise her daim arkadaşlar.. lütfen. |
| | |
| | #24 |
| MuRaT |
Bana amerikan konsolosugunda ogrenci vizesi icin gittigimde. Turkiyede daha iyi okullar onlara git diyip geri vermislerdi pasaportumu . Ama pes etmedim |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| basvurusu, Çagirilma, gorusmeye, icin, ilk, vize |
| Konu Seçenekleri | |
| |