"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 05-12-2004 Yaş: 26
| Alıntı:
![]() eksik belge olmadıktan sonra sorun çıkacağınıu sanmıyorum. hani cok cok yapacağın ne olabilir, belki kot shirt yerine kumas pantalon gomlek iklisiyle "temiz insan" imajı yaratılabilir belki. ama ona bile gerek olacağını sanmıyorum
__________________ Motorola, telefonumu "7 AY" sonra ve EKSİK teslim etti Motorola ALMAYIN | |
| | |
| | #23 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
hahhaa we cum from fucking finland diye bağırarak gireyim binaya? ![]() Takım elbise her daim arkadaşlar.. lütfen. |
| | |
| | #24 |
| MuRaT Kayıt Tarihi: 01-05-2004
|
Bana amerikan konsolosugunda ogrenci vizesi icin gittigimde. Turkiyede daha iyi okullar onlara git diyip geri vermislerdi pasaportumu . Ama pes etmedim |
| | |
| | #25 | |
| renaultsport | Alıntı:
ne bu stres olm? | |
| | |
| | #26 | |
| ÜzgünBakanÜye | Alıntı:
| |
| | |
| | #27 | |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
| Alıntı:
__________________ ![]() | |
| | |
| | #28 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Mecbur.. ![]() Kasarım tabii, cevap yolculuktan 3 gün önce gelecek ve biletler de alındı haliyle.. |
| | |
| | #29 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var
|
Almazlar seni..vize alsanda işin yaş....
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. |
| | |
| | #30 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
|
Valla herşey üslubunda ve altyapında bitiyor.. konuşma tarzın şeklin vs. OK olduktan sonra belgesi cartı curtu hikaye. Ha bi de oraya buraya borcun olmasın kayıtlı..
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|