"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Acente büyük çapta diyebilirim, ama bunu söyleyen de kendileri. ![]() Fikirler güzel eheh. Esmeri insanı sever, diplomatı değil. Metal konusunda ise emin değilim, etnikçi çıkarsa kara listeye alır. ![]() Ben Elçiliğe mail attım, bilmiyorum hata mı ettim, ilk başvuru için kendiniz gelmeniz gerekmektedir diye cevap geldi. Napıcam şimdi cevap atmadım daha maillerine.Şöyle ki, davet mektubu zaten var. Benimle gelen ve işverenim olan kişiler yıllardır habire Finlandiya'ya giden insanlar, umarım bunu göz önünde bulundururlar. |
| | |
| | #12 |
| MdfyM Team |
Yoğunluğa bağlı Ozan.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #13 |
| bg-kj/b-bxl/tr-ist! Kayıt Tarihi: 14-04-2008 Şehir: istanbul Yaş: 27 Otomobil: citroen C 5
|
ticari vizeyi bilmiyorum ancak evrakların yani senden istenenler tamamsa senin oraya gidip müsamere çocuğu gibi sorgu sual olacağını sanmıyorum yani evraklar tamamsa sen esmerde olsan kızılderilide olsan sorun olmaz ama evraklarda problem eksiklik olursa sütten çıkmış ak kaşık olsan olmaz |
| | |
| | #14 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
şengen vizesimi verilen? o zaman bizzat ilk kez verilen vize için görüşmeye gitmen gerekiyor. evrakların tam olsa bile vermek zorunda değiller çünkü. ayrıca eleman olarak ticari vize alacaksan at11 belgesi zart zurt belgesi toplaman gerekiyor. en azından almanyaya alınan ticari vize öyle.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #15 |
| Atom Ozan Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 26
|
kendin gitmelisin ilkinde..
__________________ Est sularus oth mithas! |
| | |
| | #16 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
|
Mülaket Türkçe mi peki? İtalyan Konsolosluğundan alırsan mesela, nasıl oluyor anlaşmak?
__________________ ![]() |
| | |
| | #17 |
| T.C. Kayıt Tarihi: 23-08-2004 Şehir: İstanbul Otomobil: Mitsubishi Carisma
Blog Kayıtları: 1 |
abi isveçliler nasıl şeker gibiler ya.geçen sene ben vizeye başvurdum adamlar çağırdılar.bnm de seyahat sigortam kısa kalmış 1 hafta kadar dedi ki onu uzat gel verelim sana şengen vizesi dediler.bidaha alman konsolosluğuna da gitmene gerek kalmaz dediler(bide almanya ya geçicektim ordan).
|
| | |
| | #18 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Keşke mail atmasaydım salak kafam, aradan geçerdim belki. Şimdi ellerinde adımla mimli duruyorum. ![]() Fırat vize veren ülkenin dilini bilmiyorsan İngilizce ya da Türkçe oluyor. Babam Almanya ile hep Türkçe görüştüydü. Ben bugün Kons. telefon açtım, direkt houyt huyt Fince bişiler dedi hatun |
| | |
| | #19 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
|
Ozan bir ön yazı falan yazsan şöyle güzel bir edebiyatla.. zira bir arkadaşım Almanya konsolosluğundan benzer bir yöntemle hiç sıkıntı yaşamadan vize aldığını söylemişti.
__________________ |
| | |
| | #20 |
| MdfyM Team |
Bu kadar kasacak birşey yok, ön yazı falan hiç gerek yok. Zamanı gelince çağırılırsın (o zaman hiç belli olmaz), gidersin, vizeni alırsın ve çıkarsın.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|