Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > Diğer > Serbest Bölge

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 12-05-2008, 14:25   #1
the essence of racing

İlk Vize Başvurusu İçin Görüşmeye Çağırılma

Başlık komik gibi durdu kusura bakmayın.

Pasaporttaki ilk vize başvurusu olacak bu, ondan ötürü Büyükelçilik görüşmeye çağıracaktır sizi dediler acente tarafından.
Finlandiya, ticari vize.
Ne kadar süre zarfında olur bu görüşme, kaç gün içinde çağırırlar bilginiz var mı? Evraklar bugün elçiliğe gitti, telefonlara da bakmıyorlar belli günler var, takvim biraz sıkışık, tahmini de olsa bilgi almak istiyorum. İst konsolosluğu aradım, Ankara'ya gittiyse biz bilemez dediler.

Var mıdır bilen?

Teşekkürler.

Eski 12-05-2008, 14:30   #2
400D

hkn017 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Golf V
Blog Kayıtları: 4
sanırsam 10 gün içinde belli olur geçen yaz benim öyle olmuştu italya için ama benimki turist visesiydi görüşme için çağırdılar yüzümüze pasaport fırlattılar konuşucaz sanarken ne oluor demeye kalmadan hadi işiniz bitti kapı bu tarafta dediler

Eski 12-05-2008, 14:32   #3

Stalker - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: C3
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
valla ne zaman çağırırlar bilmiyorum ama seni almıcaklar da kimi alıcaklar bir problem çıkarmazlar bence

Stalker adlı kullanıcının Foto Albumüne Bak Stalker Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-05-2008, 14:34   #4
the essence of racing

Esmeriz diye baştan falsoyuz zaten.

Sonuçlanma için 10 iş günü diyor Finlandiya da, ama işte bu görüşme ne zaman, o önemli.
Başvuruyu ben yapmadım, acenta gönderdi evrakları, teslim veya bildirim için de beni çağırmazlar sanırım, ama ilk başvurum olacağı için (mevcut pasaport boş olduğu için) kimsin bir görelim diye çağırırlar dedi acenta. Tam zamanına denk geldi..

Eski 12-05-2008, 14:37   #5

Stalker - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: C3
Abi finlandiya diyoruz metalci tişörtlerinden birini giy git tamamdır pasaport işi

Stalker adlı kullanıcının Foto Albumüne Bak Stalker Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-05-2008, 14:42   #6
Nefes alma, Efes al!

just717067 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Esmersen sorun yok oğlum, rahat ol. Esmer sever onlar.

Türkçe KONUŞ!
just717067 adlı kullanıcının Foto Albumüne Bak just717067 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-05-2008, 15:04   #7
Rpc97

onurgn - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Bende ilk vize aldığımda bütün işlemlerle acente ilgilenmişti fakat görüşmek için kimse çağırmadı beni.Fark edermi bilmiyorum ama ben turist vizesi almıştım.Umarım bir sorun çıkmaz.

Eski 12-05-2008, 15:08   #8
Bulgarian Girls Fan:)

vanquish7610 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

ah türkiyem güzel türkiyem,milletlerin vizesiz elini kolunu sallayıp gezdıgı türkiyem....

vanquish7610 adlı kullanıcının Foto Albumüne Bak vanquish7610 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-05-2008, 15:16   #9
Senior Member

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi hkn017 Mesajı Göster
sanırsam 10 gün içinde belli olur geçen yaz benim öyle olmuştu italya için ama benimki turist visesiydi görüşme için çağırdılar yüzümüze pasaport fırlattılar konuşucaz sanarken ne oluor demeye kalmadan hadi işiniz bitti kapı bu tarafta dediler
aynen öyle oldu bize de İtalyan konsolosluğu tarafından
biz karsılık oturucaz soru- cevap yasıycaz derken, banka veznesi gibi bir yerin ardından uzattılar pasaportu, bir tek yüzümüze baktılar o kadar

ama ticari vize olayını hiç bilmiyorum

Eski 12-05-2008, 15:22   #10
Russian Girls Fan

yearone - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: S2000
Gittiğin sağlam acente ise gitmene gerek kalmayabilir...

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları