"Caddelerden Pistlere" | |
| |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004 | İlk Vize Başvurusu İçin Görüşmeye Çağırılma Başlık komik gibi durdu kusura bakmayın. ![]() Pasaporttaki ilk vize başvurusu olacak bu, ondan ötürü Büyükelçilik görüşmeye çağıracaktır sizi dediler acente tarafından. Finlandiya, ticari vize. Ne kadar süre zarfında olur bu görüşme, kaç gün içinde çağırırlar bilginiz var mı? Evraklar bugün elçiliğe gitti, telefonlara da bakmıyorlar belli günler var, takvim biraz sıkışık, tahmini de olsa bilgi almak istiyorum. İst konsolosluğu aradım, Ankara'ya gittiyse biz bilemez dediler. Var mıdır bilen? Teşekkürler.
__________________ www.otvyehayir.com |
| |
| | #2 |
| 400D | sanırsam 10 gün içinde belli olur geçen yaz benim öyle olmuştu italya için ama benimki turist visesiydi görüşme için çağırdılar yüzümüze pasaport fırlattılar konuşucaz sanarken ne oluor demeye kalmadan hadi işiniz bitti kapı bu tarafta dediler
__________________ Canon Nikon kardeştir, ayrım yapan kalleştir... |
| |
| | #3 |
| ___________ | valla ne zaman çağırırlar bilmiyorum ama seni almıcaklar da kimi alıcaklar bir problem çıkarmazlar bence |
| |
| | #4 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004 | Esmeriz diye baştan falsoyuz zaten. ![]() Sonuçlanma için 10 iş günü diyor Finlandiya da, ama işte bu görüşme ne zaman, o önemli. Başvuruyu ben yapmadım, acenta gönderdi evrakları, teslim veya bildirim için de beni çağırmazlar sanırım, ama ilk başvurum olacağı için (mevcut pasaport boş olduğu için) kimsin bir görelim diye çağırırlar dedi acenta. Tam zamanına denk geldi..
__________________ www.otvyehayir.com |
| |
| | #5 |
| ___________ | Abi finlandiya diyoruz metalci tişörtlerinden birini giy git tamamdır pasaport işi |
| |
| | #6 |
| Nefes alma, Efes al! Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Yaş: 23 | Esmersen sorun yok oğlum, rahat ol. Esmer sever onlar.
__________________ ![]() Türkçe KONUŞ! |
| |
| | #7 |
| Rpc97 Kayıt Tarihi: 05-05-2004 Yaş: 27 | Bende ilk vize aldığımda bütün işlemlerle acente ilgilenmişti fakat görüşmek için kimse çağırmadı beni.Fark edermi bilmiyorum ama ben turist vizesi almıştım.Umarım bir sorun çıkmaz.
__________________ |
| |
| | #8 |
| Bulgarian Girls Fan:) | ah türkiyem güzel türkiyem,milletlerin vizesiz elini kolunu sallayıp gezdıgı türkiyem....
|
| |
| | #9 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 05-12-2004 Yaş: 26 | Alıntı:
![]() biz karsılık oturucaz soru- cevap yasıycaz derken, banka veznesi gibi bir yerin ardından uzattılar pasaportu, bir tek yüzümüze baktılar o kadar ![]() ama ticari vize olayını hiç bilmiyorum
__________________ Motorola, telefonumu "7 AY" sonra ve EKSİK teslim etti Motorola ALMAYIN | |
| |
| | #10 |
| Russian Girls Fan | Gittiğin sağlam acente ise gitmene gerek kalmayabilir...
__________________ |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|