"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| artı_caraudio |
UMARIM VERILMEMISTIR BEN YENI GORDUM BAKTIM AMA BULAMADIM MODIFIYEMDE KATILIM OLURSA GUSEL OLUR. VALLA ESKI KO NUYDU AMA BEN DOLDURDUM KAYIT DEGERLENDIRMESI GELDI UMARIM DOGRU BISEYDIR ... 10 Milyar Meşe Projesi'nde herhangi bir ücret ödemeden adınıza dokuz meşe tohumu toprakla buluşacak. Sadece aşşağıdaki formu dolduracaksınız o kadar. (1 dakka sürmüyor ) Gönüllü olmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayarak formu doldurun Katılım :: Türkiye için 100 Milyon Mesaj :: TEMA İşbirliği İle Projeye destek için yapmanız gerekenler: # Formu doldurup yolluyorsunuz. # Sponsor firmalardan 20 adet SMS geliyor (isterseniz okumadan silersiniz ) # Formu dolduran herkes için 9 meşe dikiliyor. Türkiye için 100 Milyon Mesaj :: TEMA İşbirliği İle (Projeye Destek ) Medyada ilgili haberler : http://www.cnnturk.com/YASAM/DIGER/h...haberID=287861 '10 Milyar Meşe' dikmeye var mısınız? '10 Milyar Meşe' Dikmeye Var mısınız?
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #2 |
| Excalibur |
hemen destek olalım olucaksa
|
| | |
| | #3 |
| artı_caraudio |
boyle bır konuda boyle bır sıtede destekcı yok galıba yazık
| | |
| | #4 |
| Mcitir |
tabi doldurdum hemen,herkes 1 dakikasını ayırıp doldursun,sadece 1 dakika...
|
| | |
| | #5 |
| anneyi beklerken Kayıt Tarihi: 15-03-2007 Şehir: antalya-ankara Yaş: 21 Otomobil: belki bi gün STI-
Blog Kayıtları: 2 |
İki gündür başlığı Hiçbir ücret ödemeden 9 tane aracınız olsun şeklinde algılıyorum,şimdi girdim okudum anca fark edebildim,hemen dolduralım formu o zaman..
__________________ 18 Kasım Emre Yurdakul@Hacettepe Üniversitesi |
| | |
| | #6 |
| ZugoR |
Şimdi doldurdum ama telefon numaranız kayıtlı diyor galiba önceden doldurdum Sağol Volkan abi
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #7 |
| Excalibur |
msj fln gelmedi bana bittimi acaba kampanya?
|
| | |
| | #8 |
| artı_caraudio |
umarım bıtmemıstır
| | |
| | #9 |
| MdfyM Team Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Antalya Yaş: 26
|
Formu doldurup gönderdim umarım faydalı olur.
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|