Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > Diğer > Serbest Bölge

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 23-08-2008, 17:00   #1
(Park+Sis)Yakarım Hep

Otomobil: Seat Toledo TDI
Question Go-Kart pisti açmak

Geçen hafta Konya Real AVM önündeki Go-Karta gittim.Fazla büyük bi alan degil.Tahminim alanı 1500 metre kare falandı.7 tane go kart arabası vardı.Gerçekten keyifli ve eglenceliydi.
10 dakikalık biniş için 10YTL para alıyorlar ve konya'da bikaç tane aynı büyüklükte go-kart pisti bulunmakta.Yani bu işi yapan fazla insan yok.
Benim ögrenmek istedigim şu.bi go-kart pisti açmak çalıştırmak çok iyi gelir getirir mi?Çünkü benım hesaplarıma göre özellikle yazın bu go karttan ayda 30-40 milyar kazanılır diyorum(tam emin degilim ama)Özellikle yaz mevsiminde daha çok ilgi oluyor.Üstü kapalı bi alana çevirildigi takdirde kışın da yüksek gelir getirecegi kanaatindeyim.
İnternetten bu go kart araçlarının fiyatını ögrendim.Tanesi 5,000euro civarında.İkinci elleri biraz daha ucuz.
Çarşı merkezine yakın bi yerde kendi arazimiz oldugun için yer sorun degil.Başlangıçta sadece araçlara ve arazinin asfaltlanması gibi masraflar olcak.Sizce böyle bi işe girmek dogru mudur?Dezavantajları var mıdır?

Eski 23-08-2008, 17:14   #2
_(*)_COOL_(*)_

r_a_s_t_y - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Getz COOL
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya Yahoo yolu ile mesaj gönder
Sana çok para getirecek bir farklı dal söyliyim paint-ball iyi para harcayıp güzel bir alan yaparsan paraya para demezsin. Paint-ball işine giricektim ben baya bir araştırma yaptım. Daha sonra gençlik spor il müdürlüğünün üyelikle ücretsiz oynatacağını öğrendim vazgeçtim. Halı saha maçı gibi düşün paint-ball ı sabahtan akşama kadar grup grup oynatıyorsun ve çok para getiriyor bir araştır derim.

Eski 23-08-2008, 20:01   #3
İneeeekkkk

ERD42 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Corolla 4E-FE
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi AqustiC Mesajı Göster
Geçen hafta Konya Real AVM önündeki Go-Karta gittim.Fazla büyük bi alan degil.Tahminim alanı 1500 metre kare falandı.7 tane go kart arabası vardı.Gerçekten keyifli ve eglenceliydi.
10 dakikalık biniş için 10YTL para alıyorlar ve konya'da bikaç tane aynı büyüklükte go-kart pisti bulunmakta.Yani bu işi yapan fazla insan yok.
Benim ögrenmek istedigim şu.bi go-kart pisti açmak çalıştırmak çok iyi gelir getirir mi?Çünkü benım hesaplarıma göre özellikle yazın bu go karttan ayda 30-40 milyar kazanılır diyorum(tam emin degilim ama)Özellikle yaz mevsiminde daha çok ilgi oluyor.Üstü kapalı bi alana çevirildigi takdirde kışın da yüksek gelir getirecegi kanaatindeyim.
İnternetten bu go kart araçlarının fiyatını ögrendim.Tanesi 5,000euro civarında.İkinci elleri biraz daha ucuz.
Çarşı merkezine yakın bi yerde kendi arazimiz oldugun için yer sorun degil.Başlangıçta sadece araçlara ve arazinin asfaltlanması gibi masraflar olcak.Sizce böyle bi işe girmek dogru mudur?Dezavantajları var mıdır?
Saman pazarında var araçları iyi değil. Gaza basacam diye sağ ayağım ağrıdı..Zevk alınmıyor..
Kipadaki çok dar pisti klüçük araç sayısı az. Ama kapalı yer olunca kışın bile gidilebiliyor..
Gazi lisesinin bahçesine kurmuşlar iyi değil diyorlar.
Realdekini bilmiyorum..Ama meramdaki bir adamın oraya gitmesi zor olur..

Kapalı bir alan olması daha iyi olur abi kışın da gelen olur. Pisti geniş tutmak iyi olur. Drift için yol da pürüssüz olursa. Herkes gelir.

Yalnızlık Allah a Mahsus Değildir!!
ERD42 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-08-2008, 20:10   #4
SARMAN

arnawood ömer - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
burda var sık sık gidiyoruz adam bi dönümü kapatmış devletten almışmı kiralamışmı bilemiyorum arabalarıda kendi yapıyo ki 5.000€felan onlar prolardır adam bitanesinin maliyeti 1.500ytl dedi bi asfalt atmış 9 tane araba almış 4dk sı 6, 8dk sı 10 liraya dünyanın parasını kazanıyor şuan araçlarıda 9hp miş fena değilmiş daha fazlasına zaten gerek yok acemiler biniyo çarpışanoto gibi giriyolar birbirlerine

valla onu bunu bilmiyorumda adam işin maliyetine oranla deli para kaldırıyor

Eski 23-08-2008, 21:13   #5
Senior Member

barisy - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: corolla d4d mmt
9 ps lik araçlar oldukça süratli oluyor. pisti çok virajlı yapmak lazım , zira herhangi bir kazada ciddi yaralanmalar olabilir. bunun da sorumluluğu vardır diye tahmin ediyorum.

diğer taraftan en büyük maliyet zaten asfalt. çok çok pahalı birşey diye biliyorum.

barisy Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-08-2008, 21:40   #6
Eşşek Ne Anlar Hoşaftan.

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi r_a_s_t_y Mesajı Göster
Sana çok para getirecek bir farklı dal söyliyim paint-ball iyi para harcayıp güzel bir alan yaparsan paraya para demezsin. Paint-ball işine giricektim ben baya bir araştırma yaptım. Daha sonra gençlik spor il müdürlüğünün üyelikle ücretsiz oynatacağını öğrendim vazgeçtim. Halı saha maçı gibi düşün paint-ball ı sabahtan akşama kadar grup grup oynatıyorsun ve çok para getiriyor bir araştır derim.
Paraya ne dersın hep merak etmişimdir

İyi araçlar güzel bir parkurla neden olmasın

Eski 23-08-2008, 21:55   #7
SARMAN

arnawood ömer - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Torbalılı Mesajı Göster
Paraya ne dersın hep merak etmişimdir

İyi araçlar güzel bir parkurla neden olmasın
reklamını yapmak lazım onun daha paintball ın ne oldugunu bilmeyip parası olup çarçur edenler var
go-kart en iyisi

Eski 23-08-2008, 22:49   #8
306 420 507

silver - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Ankara'da hipodromun yanına gittik şirketçe, yarım saatte adamlara toplamda 300 ytl para verdik... Gelince bekledik pistin boşalmasını, bizim bitirmemizi bekleyen grup felanda vardı.. Kısacası darpane gibi biryer oarası, resmen para basıyor

silver Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-08-2008, 23:00   #9
Doctor

initial-d - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: 1,6 Corolla
yerin varsa,özel mekan işletebilcek biri isen,9 hp araçları 10dk 15 ytl gibi bi fiyata bol virajlı bir pistte iyi para kazanabilirsin belki.

Eski 24-08-2008, 19:05   #10
Senior Member

F€RH@_T5 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: "09 red lancer
alışveriş merkezi filan varsa orayla anlaş bahçesinde hazır asfalt vardır oranın oraya aylık kira öde asfalt masrafından kurtulmuş olursun..yada avm ile anlaş 100 liralık alışveriş yapana 5 dksı 5 lira vs bişeyler yap..bizim burda böyle 100 lira alışveriş yapana 10 dklık bilet bedava..

ne kadar getirisi olur bilemem ama aylık 10 milyar civarı yaparsın eğer merkezi bi yer olursa..

F€RH@_T5 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları