www.modifiyem.com | |
| |||||||
geyik geyik enstantaneler...Serbest Bölge icinde geyik geyik enstantaneler... konusu , EVLENMEK IÇIN EN UYGUN YAS KAÇ OLMALI? > > "Yasla ilgisi yok, evlenmek için aptal olmak yeter" > Ali, 6 yasinda(bizden > akilli) > - ANNENLE BABANIN ORTAK YÖNÜ NEDIR? ... | |
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #33 |
| ~~ SpawnRuleZ~~ | Re: geyik geyik enstantaneler...
EVLENMEK IÇIN EN UYGUN YAS KAÇ OLMALI? > > "Yasla ilgisi yok, evlenmek için aptal olmak yeter" > Ali, 6 yasinda(bizden > akilli) > - ANNENLE BABANIN ORTAK YÖNÜ NEDIR? > "Ikisi de, baska çocuk istemez." Selin, 8 yasinda. > > - BIR KIZLA BIR ERKEK ÇIKTIKLARI ZAMAN NELER YAPARLAR? > "Biriyle çikmak çok eglenceli.. Aslinda yeterince > sabirla > dinleyebilirseniz, erkekler bazen güzel konusuyorlar." > Gamze, 8 yasinda. > (gerçekten 8 mi dersiniz?) > "Ilk randevuda birbirlerine yalan söylerler. Ama bu > yalanlar ikinci kez > bulusmak isteyecek kadar ilginç olmali" Metin, 10 > yasinda (sizce ?) > > - ILK RANDEVUDAN MEMNUN KALMAZSAN NE YAPARSIN? > "Eve gidip olu taklidi yaparim. Ertesi gün bütün > gazeteleri arayip ben > öldüm ismimi cenaze ilanlariniza yazar misiniz derim" > Hüseyin, 9 yasinda. > > - BIRINI ÖPMEK HANGI SARTLARDA DOGRUDUR? > "Çok parasi varsa." Petek, 7 yasinda (acaba bunun > soyadi "Dinçöz mü?) > > "Kanunlar en az 18 yasinda olmalisiniz diyor ama > kanunlari bosver" Cüneyt, > 7 yasinda (delikanli çocuk) > "Ben öpmem. Kadinlar öpünce hemen evlenip çocuk yapmak > istiyorlar, ben > ugrasamam". Levent, 8 yasinda (daha delikanli) > > - EVLILIK DIYE BIRSEY OLMASAYDI NELER OLURDU? > "Hesabini vermemiz gereken bir sürü bebek olurdu". > Murat,8 yasinda > (çokzekice) > > - BIR EVLILIGI, SONSUZA KADAR SÜRDÜRMEK IÇIN NE > GEREKIR? > "Karinin poposu kamyon gibi olsa da, ona çok güzelsin > demek gerekir" > Hasan, 10 yasinda (herhalde en dogru yorum buydu!!) > > KIMINLE EVLENECEGINIZE NASIL KARAR VERIRSINIZ? > "Buna biz karar veremeyiz, Tanri bunlari önceden > ayarlamistir. Biz de kime > takilacaksak, bir gün yolda yürürken karsimiza çikar." > Zeynep, 10yasinda.
__________________ ![]() 390 bg (287 kW) stock |
| | |
| | #34 |
Salondan bır tıkırtı geliyor bey! -in cin top sektiriyordur. -Salondan bır tıkırtı geliyor bey! -yok bi sey ya, sesli dusunuyorum. -Salondan bır tıkırtı geliyor bey! -bosver ya yasadıgın ani degerlendır. -Salondan bır tıkırtı geliyor bey! -cok hos bir stili var ama dimi. -Salondan bır tıkırtı geliyor bey! -uyma sen o tıkırtıya, tıkırtıyla tıkırtı olma. -Salondan bır tıkırtı geliyor bey! -salonda sosyal patlama olmasın sakın. -Salondan bır tıkırtı geliyor bey! -kesin derin devlettir. -Salondan bır tıkırtı geliyor bey! -demekki aramızda tıkırdak bir hain var. -Salondan bır tıkırtı geliyor bey! -salon aşeriyordur belki. -Salondan bır tıkırtı geliyor bey! -"bu gece olmaz başım agrıyor"dan sonra yenı bahanen bumu yani -Salondan bır tıkırtı geliyor bey! -holden bir çatırtı, mutfaktan bir fokurtu, tuvaletten bir zorultu gelse dahamı iyi sanki -Salondan bır tıkırtı geliyor bey! -pasif durma sende tıklat -Salondan bır tıkırtı geliyor bey! -lütfen beni erkek ideolojisine gore yargılama -Salondan bır tıkırtı geliyor bey! -gelir tabiii koduumun evi ev degil, tımarhane -Salondan bır tıkırtı geliyor bey! -kimse kusursuz degildir askim -Salondan bır tıkırtı geliyor bey! -kırk yıllık salon, tıkırdır tabii -Salondan bır tıkırtı geliyor bey! -yetin o tıkırtıyla, gecenin zikinde sana baska bir tıkırtı bulamam simdi. -Salondan bır tıkırtı geliyor bey! -fareler topluca step dansı yapıyorlardır -Salondan bır tıkırtı geliyor bey! -benimle kounsurken, dilini oynatma dudaklarını kıpırdatma lütfen -Salondan bır tıkırtı geliyor bey! -geldikleri gibi giderler -Salondan bır tıkırtı geliyor bey! -kim bilir bu sözleri kaç erkege söyledin -Salondan bır tıkırtı geliyor bey! -bu bir sevişme teklifimi -Salondan bır tıkırtı geliyor bey! -bu bizim sarkımız olsun -Salondan bır tıkırtı geliyor bey! -kırdıgın kalbimin sesi o bikere -Salondan bır tıkırtı geliyor bey! -duy da utan iste, salon bile tıkırdatıyor bizde hala tık yok -Salondan bır tıkırtı geliyor bey! -sacmalama be kadın, bizim salonumuz yokki
| | |
| | #35 |
Heeey, selam baba. -Aleykum selam itogluit! Hayrola, sen boyle hal hatir sormak icin ugramazdin eve.Dur, gonusma, ben tahmin edecem. Ya gene Renc Rovir'ınla otoparkci ezdin yada tenhalarda menhalarda civciv sacli bi gızı hamile bırktin. Veyahut Doktor Okter Babuna gibi Adnan Hocanin muridi oldun, gayit icin yuklu miktan dolar istiyorsun. Soyle lan hangisi? -Baba, bazen cok onyargili oluyorsun.Sen ki, bu ulkenin guzide bir merkez sag milletvekilisin.Ben oglun olarak degil, problemini cozmek isteyen bir vatandas sifatiyla karsindayim. -Bak bak, birdenbire Hulki Cevizoglu gibi ciddilesti ipne! Neymis lan problemin? Yoksa Bodrum'da iki dakka muhabbet ettin diye Bo Derek'e mi tutuldun? O gonuda elimden bisi gelmez.Evli barkli gadina yazilmak bize yakısmaz bir, john Derek duyarsa seni pıiril piril yapar, iki. -Off.Iyice sacmaliyosun ama sen. -Simdide ofkeye sardi kirli sakalli pust.Sen bu sinirle yarin bugun Bangladesli usak gibi nacakla dograrsında beni, hayirsiz kopek. -Anlasildi, seninle diyalog kuramiyacaz.Ben askere gidiyorum! -Ehiheea.Sanki garsinda yufka yurekli anan var.Ben yimem oglum bu numaralari.De hadi, soyle nedir derdin? -Ya baba, bu Sadettin tenten midir nedir, zehretti hayati bize yaa. -Yok, Asteriks! Once sayin bakanin adini ogren itkafa. Ne ilgin var senin Sadettin Tantan'la? Lan? Yoksa cilginlik olsun diye o tekno-manyak arkadaslarinla cetemi gurdunuz? Ben kimseye isimi bozdurmam, piyasami bolusmem, kirarim kafani. -Yok baba ya, senin sayin bakan geceleri ses kirliligi oluyo diye barlara muzigi, eglenceyi yasakladi.Bu bir baskidir yaa.Biz arkadaslarla bir dizi eylem yapicaz, lutfen destek ver! -Dur bakiim.Neymis bu bir dizi eylemi? -Oncelikle Zorro Discoda di-cey'ler tarafindan ci-di yavaslatma eylemi yapilacak.Gerekirse heo slov calinacak.Sonra Sadettin Tantan'in kuklasini yapip maksimum desibelli kolona baglicaz.Soz konusu kuklayi Kurucesme'de medyanin onunda denize sokup sokup cikaricaz.Hicbiri olmazsa, Icisleri Bakanliginin önüne geceyarisi ses bombasi birakicaz. -Yok ebenin dami.Tovbe tovbe, rahmetli Fitnat hanimida seettirdin bana.Ebendi o senin; altin disli, uzun boylu, iyimser bir kadindi.Cok guzel poker oynardi. -Fakat baba? -Sus leeen.Diskoda cosamadim diye eylemcimi olacan, orgutmu kuracan pezevenk? Lidermi olucan zamanla? Servet dusmani! Robin Hut gibi zenginlerden alip fakirleremi verecen? -Rica ederim baba.robin Hut'un escinsel oldugu iddia ediliyo.Kankasi olarak bilinen Kucuk Co aslinda sevgilisiymis. -Tevekkeli diil, omru fakire vererek gecmis adamin. Ehiheeah.Nasil espri ama? -Baba! -Sus lan! Girarim agzini yuzunu senin.Her sey bitti, bumu kaldi baskaldiracak? Belli bir saatten sonra takin volkmenlerinizi, tepinin durun.Eglence arsizi yavsaklar sizi.Zati benim derdim bana yetiyo. -Hayrola, senin ne derdin var baba? -Nolcak, adam tuttu haysiyet, seref diyerekten cenesine sıktı gursunu, tum medya, gamuoyu, herkes hala alkisliyor. Ne guzel gecinip gidiyoduk, basimiza bu onur seysini cikartti.Icim icimi yer oldu.Demekki onur denen sey super prim yapıiyor.Acaba diyorum? Bilemiyorum? -Nasil yani bana? Yoksa sendemi intihat edeceksin? -Tam da bi garar veremedim.Bu isler ince hesap istiyor. -Fakat senin intihar etmen icin bi sebep varmi? rusvet almis, hayatin boyunca 16 kez parti degistirmis, muhteilf cetelerle gorev yapmis, kacakciliga bulasmis ve 3 kitada metres beslemis olabilirsin ama bu yuzden olemezsin! Lutfen baba.Sen bize lazimsin.Su akarken ve kup dolarken bu su kesilmemeli.Alemin onurlusu senmisin? Ölme baba! -Abartma lan! Ülum molum diye gonusup canimi sıkma.Tabiki intihar etmeyecem.Fakat oyle bir pilan yapmaliyimki, ben de onur rantindan payimi alayim. Herkes "bak goruyomusun, ne gader gururlu bir siyasetci, memleketi icin canini ortaya goydu ama ölmedi cok sukur, bu hassas adami once bakan sonra basbakan yapalim" disin. Bak dinle pilanim su selik. ***** -Sayin seyirciler, simdi aldigimiz bir habere gore Ankara Milletvekili Gaffur Tikac, intihar girisiminde bulundu.Tikac'in kafasina sıktıgı 6 kursunun tamami sans eseri olarak tavana saplandi.Doktor denetimi altina alinan Tıkac'in "Hersey vatan icin" yazili bir not birakmasi dikkat cekti..
| | |
| Reklam |
| | #36 |
Çocuklar >------------------- > - anne bu ne ? >- buzdolabı yavrum . >- neden ? >------------ > >anne balıklar su içer mi ? >------------ > >-enişte bu ne? >-çakmak >(1 dakka sonra) >-enişte bu ne? >-çakmak > ... >-enişte bu ne? >-çakmak ahmet > ... >-enişte bu ne? >-gazoz kapağı >-olur mu o çakmak! >------------ > > balıklar terler mi ? > ------------- > >anne ben kurt olsam ablam da ormanda kuzu olsa o zaman benden korkar mı? >-------------- > >-oğlum çık yukarı babaannenden biraz yeni bahar iste.. >(kardeş küçüktür daha 4 yaş civarı, merdivenlerin yarısında döner ve..) >-anne yeni bahar yoksa eski bahar istiyim mi? >-(anne gülümser) oğlum eski bahar diye birşey yok sadece yeni bahar vardır >-niye ama anne, yeni bahar varsa eski bahar da vardır hem olmasaydı niye >yeni bahar desinler ki? >-öyle demişler işte olm, o bir baharat >-nasıl yani? şimdi gerçekten eski bahar yok mu? niye yok? bidibdi >-(anne delirme noktasına varmak üzereyken) muglakkkk çık yukarı >babaannenden yeni bahar al da gel hemen! ciyakkkk >------------- > >pirincin üzerinde neden çizgi var? >------------- > >-kedi mamasi yesem kedi olur muyum anne? >-olmazsin kizim >-peki kedi benim yemegimi yerse insan olur mu anne? >-------------- >anne, devlet ne zaman bana da imza vericek? ne zaman benim de imzam olucak? >-------------- > >-baba, yeni aldigin ayakkabilarim ne renk? >-kahverengi yavrum. >-peki baba, kahve ne renk? >-....?! >--------------- > >-bunu kırıyım mı? >-hayır. >-bunu kırıyım mı? >-hayır. >-bunu kırıyım mı? >-hayır. >....... >-bunu kırıyım mı? >-kır Allah' ın cezası kır. >-neden? >------------ > >-teyze bu ne? >-uçak >-o uçak değil bi kere, helikopter! >-............... >--------------- >hamile bi kadına: sen çocuğunu niye yedin? >----------------- > >-anne ben babamı mı daha çok seviyorum seni mi ? >---------------- > >-ablaah.. insanlar niye evleniyo da, hayvanlar çiftleşiyo? >---------------- > >*anneee, bu kedinin kuyrugu niye uzamiyo? >-ne?! >* cekiyorum ama niye uzamiyo? >----------------- > >-baba >-efendim kızım (geliyor du bakalım) >-akşam olunca biz uyuyoruz ya >-eee? >-sabah kalkacağımızı nerden biliyouz? >-!!? >---------------- > >-anne ne zaman olacak bu yemek >-ha deyince olmuyo >-o zaman ne deyince oluyosa onude ki olsun > >---------------- >-bizim kaşımızı gözümüzü kim yaptı? >-Allah yaptı >-neden? >------------- > >-topekli tacimi gordun mu? >-cık. kayip mi ettin? >-yook topekli, gordun mu? >-ha evet guzelmis. >-gordun mu? >-------------- > >- anne ben nerden çıttıııım? >- eeö... karnımdan çıktın sayılır yavrum... sezeryan ile doğurmuştum ben >seni... >- petiiiii oraya nasıl dirdiiiiim? >--------------- > >anneeeee >-efendim yavrum? >-Allah baba yemeğini yedikten sonra bulaşıkları napıyor anne?? >-eeeeuuu......
| | |
| | #37 |
DİYETE GARŞIYIM ARKADAŞ Dostlar, atışır da yiğitler susar mı Elma ilen armut, biftek yerin tutar mı Adem olan layt marul yutar mı Er kişi hazzetmez kepekten liften Zarar gelmez hiç ufak bir göbekten... Doymuş ile doymamış bir olur mu Sıratta galoriden sual olur mu Hiç nutrasvitten baklava olur mu Er kişi hazzetmez kepekten liften Zarar gelmez orta boy bir göbekten... Coşar şu deli gönül börek, mantı, pizzayla Ürkütme gözünü hiç hacimle enle boyla Elastik bir heyvandır mide olur yayla Zarar gelmez hiç tahterevan bir göbekten... Çiçek dalda güzeldir, guzu şişte... Üç beyazı tartışmak boş bu işte Fikirler değişir her yiyişte Er kişi hazzetmez kepekten liften Zarar gelmez kimseye MUHTEŞEM bir göbekten...
| | |
| | #38 |
adam- hayatım bugünlerde cikabilecek miyiz? hayır hazırlanman birkaç yıl daha sürecekse bu kıyafetlerle çıkmayalım. kadin- neden? adam- moda değişecek hayatim... ya da en azından mevsim değişecek, yazlık kıyafetlerle üşümeyelim diyorum. kadin- abartma. adam- sen de abartma. bir buçuk saattir portmantonun aynasında kendimi seyrediyorum ve sikildim. (yazi karekteri sorunundan bu, ı harflerini i yazıyom ama boylede tuhaf oluyo-PUNKY) kadin- bir de benim durumumu düşün. yıllardır ayni manzarayı seyrediyorum. adam- ne varmış manzarada? kadin- pek kayda değer bir şey yok. bir burun ve arkadaşları. adam- çok komik... kadınların sıradan bir evden çıkış hadisesini neden bu kadar ciddiye aldigini anlamiyorum. sanki bir daha donmeyecegiz. gidip bir evin bahçesinde kofte yiyecegiz, hepsi bu! kadin- ona barbeku partisi deniyor canim. adam- oyle mi? koftelerin bundan haberi var mi? yoksa bizim salak köfteler asagilik bir mangalda can vereceklerini mi dusunuyorlar? halbuki ne kizarmasi, parti kuruyor angutlar haberleri yok. kadin- amma konustun ha... geliyorum tamam. adam- gitmek istemedigim bir yere sayende acele ediyorum ya, ben asil ona yaniyorum. kadin- neden gitmek istemiyormussun? adam- cunku kofteleri mangala dizecek olan kisi senin eski sevgilin. kadin- yine mi ayni konu? adam- evet ayni konu! kadin- askim o yillar onceydi. adam- ama o yillarda da sevgililer sevisiyordu. (hehe çok iyi ya bu cevap-punky) kadin- eee? adam- ne demek eee? adamin senin memelerine bakip, siz bir de bunlari benim zamanimda gorecektiniz, diye dusunmesi beni rahatsiz ediyor. kadin- kürsat'tan adam diye bahsetmen dogru degil. adam- madem bizim için adam sayilmiyor neden koftesini yemeye gidiyoruz? kadin- sevgilim yillardir bu sacma konuyu konusuyoruz. kürsat'la yillar önce kisa bir iliskimiz oldu hepsi bu. adam- ne kadar kisa? kadin- ne bileyim ben, iki ay filan. adam- memelerini görmesi için yeterli bir sure. kadin- ben sana ilk erkegim olduğunu soyledigimi hatirlamiyorum. adam- iyi de bununla gurur duymasan iyi olur. eski sevgililerinden bir takim kurma imkanimiz oldugunu biliyoruz. kadin- kabalasma! adam- peki inceltelim. en azindan basketbol takimi kurabiliriz, yedeklerle beraber tabii. kadin- anladim sen hazirda sorun bulamadin, yaratmaya calisiyorsun. adam- hayir. sadece insanların ayrıldıkları insanlarla sürekli bulusup gorusmesini anlamiyorum. "tanistirayim yeni sevgilim, eski sevgilim, bu da eski sevgilimin yeni sevgilisi, bu da yeni sevgilimin eski sevgilisi... ne güzel degil mi? hepimiz birbirimizin her yerini ezbere biliyoruz!" (ya cok iyi bu adamin soyledikleri, hem yaziyorum hem guluyorum-punky) kadin- buna cagdas yasam deniyor iste. adam- nesi cagdas bunun? biraraya gelmemesi gereken insanlarin toplanip birbirlerine cagdas cagdas gicik olmalarinin ne manasi var? zira benim kürsat'i sevmem tibben mumkun degil. ama etraf uyuz olmasin diye ona gulmem hatta belki de kofteleri pisirmesine yardim etmem gerekiyor. hiçbir sey olmamis gibi. hicbir ortak yanimiz yokmus ya da bir suru ortak yanimiz varmis gibi. kadin- son soyledigin cümleyi anlamadim. adam- kürsat'la ortak yanlarimiz, ortak yanlarimizi ortaya koyup dost olmamiza engel oluyor, bilmem anlatabildim mi? kadin- hayir anlatamadin. adam- onunla tek ortak yanimiz senin memelerin ve bu ortaklik beni rahatsiz ediyor. kadin- surekli memelerimden bahsettiginin farkinda misin? adam- özür dilerim. kürsat'tan izin almaliydim. ne de olsa memelerinin uzerinde onun da hakki var! kadin- bak butun bu söylediklerini sacmasapan bulmakla beraber, eger bu konuda birisi problem cikaracaksa o kürsat olmali. cunku o varken sen yoktun! adam- tamam iste ben de bu yuzden onu kofte yemeye cagirmiyorum. kadin- acikli olan su... biz seninle beraber olmaya basladigimiz gunlerde ben onceki iliskilerimi sana uzun uzun anlattim ve sen de buyuk bir anlayisla dinledin. ama sonucta erkek oldugun için bana sahip oldugunu hissettigin andan itibaren masken dustu. tarihime bile sahip cikmaya basladin! senden once hayatima giren herkesten nefret ediyorsun! adam- ama listede oyle adamlar var ki... kadin- kimi kastediyorsun? adam- mesela o cuce olan, neydi adi? kadin- takiyettin'i mi diyorsun? adam- evet takiyettin. ismi kendinden uzun. salakliga bak. bir cucenin adi en fazla can olmali. ama kompleks iste. ailesi uzun gostersin diye dikine cizgili bir isim koymus. takiyettin! duyan bir sey sansin diye! (offf..gulmekten yazinin sonunu getiremiyecem-punky) kadin- aklin sira asagiladigin adam uc kez tubitak'tan odul aldi. adam- biliyorum, yilin en kisa boylu bilimadami odulu. kadin- herkes senin gibi bicimsel bakmiyor olaylara. adam- o da davetli mi? kadin- gelir herhalde. kürsat'in iyi arkadasidir. adam- hadi buyrun! ne bu? eski sevgililer toplanip kongre mi yapacagiz? kadin- kürsat'la beni takiyettin tanistirmisti zaten. adam- oyle mi? ne güzel... ne demisti tanistirirken? "kürsat benim boyum kisa, memelere yetisemiyorum, sen bir baksana!" kadin- sen gercekten cok igrenc bir insansin. adam- asil igrenc olan sensin. ben birlikte oldugum butun kadinlari toplayip pirzola yapiyor muyum? iyi biz de toplanalim o zaman. kadin- toplanirsaniz haberim olmasin. o kadar besinci sinif kadinin arasinda gorunmem dogru olmaz! (ahaa..klasik hatun tribi..-punky) adam- dogru. benimkilerin arasinda tubitak odulu alan yok. ama hepsi hicbir yardima ihtiyac olmadan ust raftan kitap alabiliyor. kadin- bu kadar igrenclik yeter! geliyor musun gelmiyor musun? adam- bagirmadan konus benimle! kadin- ben bagirmiyorum! adam- bagiriyorsun! kadin- geliyor musun sen? adam- hayir! gelmiyorum! kadin- sen bilirsin! ben gidiyorum! adam- sen benim yuzume kapi carpamazsin! zikkimin kokunu yiyin! yalniz kürsat'a söyle, benimle ilgisi yok, o memeler benden once sarkmisti! (ay öldüm yazana kadar.yoruldum ama cokta guldum.Yılmaz Erdoganın eline saglik.muthis bisidi bence. PUNKY)
| | |
| | #39 |
SALDIRAY ABI... *.yemin ederken "yalanım varsa şurdan şuraya sevişmek nasip olmasın", kötü durumda olan birine çözüm önerisinde bulunurken "senin acilen sevişmen şart" kalıplarını kullanan, sevişmek kavramını dilimize dolayan bir demet tiyatro karakteri.. *.- ben gunde senin gibi on denesiyle sevi$iyom.. - oha saldiray abi - tamam canim ne kiziyosun on diilse de uc. olabilir.. belki.. sanirim.. *.-taniyo musun kadini ? -yok tanimiyorum, 1-2 sevismisligimiz var o kadar yani *.-ben o sekil biriyle sevismedim *.-yav necla seninle de uzun zamandir sevi$medik... -ama saldiray abi ben evlendim -insan bi haber verir necla. yav necla senin bi bacin vardi. *."yeni bir ekiz yatag almısım uzerinde cok guzel sevişiliyor" *.- cikar su ustundekileri, ne dedigin anlasilmiyor *.mukreminin annesi saldirayin, evine ekiz yatak tasittigini gorur ve kendisine ilisir... -aaa oglum ikiz yatak mi aldin?sirt agrilarina iyi geliyo di mi onun icin? -yok teyzecim direkman sevismek icin *.- ya saldıray abi, daral geldi bu yalan haberlerden ya !! - yani züleyha, biliyormusun bazen bana da geliyor; ama iki seviştim mi bir şeyim kalmıyor. - ne ? sevişmek mi ? *eyvaah*.. - tabi canım, bak sen şimdi yeni ekiz yatak almıştın ya, gel şöyle; sinirimizden bir sevişip kurtulalım... *.-züleyha, kırlarda neşe içinde sevişeceğin günler yakındır. -gecen bi arkadaşı ormana götürdüm, nasıl memnun kaldı anlatamam. *.-alo saldıray bey n'oldu bizim kaset?hani yapcaktınız? -yavrum sen kimsin? -çiğdem ben hatırlamadınız mı?sesimi ve ... mi çok beğenmiştiniz. -haa!bakacaz güzelim.sonra,sonra... piyasa durgun.öperim,görüşelim. telefonu kapar. -çotaank! yanındakine: -yaw iki kez sevüşmüşlüğümüz var,tutturmuş hatırlamadın mı hatırlamadın mı.ben seni nasıl hatırlayayım,günde 20 kişiyle sevişiyoruz biz,kafa meşgul. *.-kardeşim tanımıyorum dedim ya,herhangi bir sevişmişliğimiz yok !!! aaa.. *.- saldiray bu ne? - ozur dilerim necla. bu yuzden kaldiray degil ismim... - ayrildik! - onsevi$memizi kenara yaziyorum yalniz.
| | |
| | #40 |
Yav kardesim, ask acisindan dagi deleni duydum, cöle duseni duydum, kafayi yiyeni gordum ama "evden eve nakliyat" isine gireni hic gormedim.Net bi cevap ver Serkan, manyakmisin? -Sen ask nedir bilmezsin Recai! Unutmak zorundayim! Ruhumu ticari piyasanin daglarina biraktim.Benki, o narin gulumu, her aksam ayaklarini altin suyuyla yikayacak kadar seviyordum.Ama bitti! Artik is var Recai, işşş! ...... -Alooo, Serkan Bey kardesim, ben Yigit. Benim evimi yesilyurt'tan Yesilkoye tasidiydiniz daha gecen haftasonu. -Napalim beyfendi, her hafta donümünüzde kutlama mi yapalim? -Simdi mevzuu o degil.Esyalarda kayiplar var.Zigon sehpalarin ortancalarindan irice olani kayip.Uyku tulumu yok. En önemlisi de Kant yok. -Kant sanirim kopek oluyo. -Kesinlikle.Kivircik, beyaz bir kanis.1979 dogumlu. -Hadi ya? Yirmisinde bi kanis. -Evet.Sekerli sicak su icerek ömrunu uzatmis bir evladimdi o benim.Adi da ordan gelir zaten.Kant'i bulmazsaniz vururum sizi Serkan! -Yigit Bey, oyle konusmayin, bende oyle kounsurum, iyimi olur? Biz esya tasiyoruz, organik bi varlik sorumlulugumuzda degil.Soz kounsu öge degilde, kornis olsaydi, oderdik. -Peki tulum ile zigon? -Hani evladinizdi Kant, unutu-unutuverdiniz! -Yahu siz demedinizmi organik olursa baska diye. -Siaee! Zaten delikanli olsan Yesilyurt'tan yesilkoye degil, daha uzak biyere tasinirdin! Allah bilir, o kopekcagiz yirmi yildir aclik grevindeydi, ilk firsatta delismen bir ok gibi firladi arabadan! -Sizi ilk off gunumde vuracagim Serkan! ........ -Alo, ben serkan beyi aramistim. -Ne zaman aramistiniz? Su anki arayisinizin bi onemi yokmu? Nicin gecmiste yasiyorsunuz? -Ne gibi? -Yok bisey. -Ben betul, esyalarimi bekliyorum, tam 13 gun oldu. -13 gundur bos evdemisiniz? -Kismen.Evde 1 desimetre cuval var, 6 tanede cuvaldiz. -Hangi semtti o sizinki? -Goztepe Haa,o ev. Yav ben post-ite yazmistim, sen post-it düş saksinin icine! O esyalar, izmir goztepeye gitmis. -Nasil olur? Izmirde Goztepe yok. -Izmir Izmir.Cocuklar yerlestirmis bile.Oyle de mutluymuslarki, durup durup gozleri doluyomus ev halkinin. -Fakat ben burda üsürken cok cirkin bu. -Iste post-it'in azizligi.It dedimde, hem yigit, hemde Kant geldi aklima. -Kant kim? ......... -serkan oleceksiniz. -Serseriligin alemi yok.Zaten ters ruya gordum.Bakkal Gaziymisim. -Battal yani. -hayir, bakkal gaziydim.Bizansli musteriler hep veresiye alip borc takiyodu.Sonra star-maymun Carli gorundu.Ak sakali vardi.Bana dediki "Oglum ben Carlinin meleklerindeki Carliyim, yillarca gizlendim ama bi yere kadar.Medya alemini silkeliyecem. Maymunluksa maymunluk baba" dedi. -Siz bir ucak kazasinda ormana mi dustunuz Serkan bey Sizi geyiklermi buyuttu? -Kant bulundumu? -Evet.Uyku tulumunu alip kacmis.Sariyer sırtlarinda bulduk.Prenses gibi uyuyordu. -Peki bana niye "öleceksiniz" dediniz? -Herkes olecek. -Eviniz kombilimi? -Evet -O helde kombilibilibilibom! ..... -Alo Serkan Bey, ben Betul. Yigit Bey'le evlendik, cok mutluyum.Zigon hala kayip! Kant'ida oglum gibi sevdim.Sagolun. -Rica ederim.su an canli yayinda Hureller'le Mogollar kavga ediyo.Sesenlerde ayirmaya calisiyo. -Fakat ne ilgisi var? -Bilmem ben karsinin taksisiyim! ......... -Serkani sacmalama oglum.Git konus su kizla.En guzel manitayi sonunda bocekler yer! -Git recai.Son ütü isi, bana herseyi unutturacak.Ne demis Mahir "aglarim hatira geldikce gulustuklerimiz" -Hangi Mahir? Kaynak mi? -Yok bi sey.
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| enstantaneler, geyik |
| Konu Seçenekleri | |
| |