"Caddelerden Pistlere" | |
| |||||||
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #1 |
| ~~ SpawnRuleZ~~ |
"Gunun nasil gecti bey?" -ilk yari basabas bir mucadele koydum hayatla ancak ogleden sonra sahsi hatalarim nedeniyle tarumar oldum. *."Gunun nasil gecti bey?" daha yaratici sorular bekliyorum senden hanım, lutfen biraz cabala *."Gunun nasil gecti bey?" -yahu burası evmi kıslamı, bari parola ne diye de sor,dur biraz dinlenelim yav! *."Gunun nasil gecti bey?" -gun gecmez gecirilir, istersen yemekte devam edelim hayatim! *."Gunun nasil gecti bey?" burda nasil gectiyse aynen oyle, burada pazartesi baska yerde carsamba, burada sevgililer gunu baska yerde kabotaj bayrami olmuyorki *."Gunun nasil gecti bey?" -benim hafizam kotudur bebek, hatirlamam icin bikac yuz dolar gerek! *."Gunun nasil gecti bey?" -kimin kime gectigi muallak, yetkililere bildirdim, arastiriyorlar *."Gunun nasil gecti bey?" -ne beyi, bey mey, yok artik, hepimiz esitiz, yasasin eslerin esitligi, von seremos, von seremos, kiralim zincirleri,cav bella *."Gunun nasil gecti bey?" -iyi gectide, bu adamlar kim, niye ciplaksiniz, hemde benim istikbal yayli kanepemde, nooluyor lenn! *."Gunun nasil gecti bey?" benım icin kucuk ama insanlik icin buyuk bır gundu *."Gunun nasil gecti bey?" -destan yazdim destannn *."Gunun nasil gecti bey?" -bey kim, gun kim, sen kimsin, burada ne arıyorsun, fakat hirsizsin sen len! *."Gunun nasil gecti bey?" bir agac gibi tek ve hur, bir orman gibi kardescesine *."Gunun nasil gecti bey?" -disarisi alkol ve cinnet, eve zor attim kendimi, iyiki sen varsin, iyiki karsilastik sevgilim! *."Gunun nasil gecti bey?" Cicek gibi, bunca yilin yasamacisi'yim boyle guzel bir gun gecirmedim, tadi damagimda kaldi. *."Gunun nasil gecti bey?" -gun, bugun hic gecmedi,obur haftaya devretti *."Gunun nasil gecti bey?" -hic olmeyecek gibi ilimli, yarin olecekmis gibi de telasli *."Gunun nasil gecti bey?" -sus da kapiyi kapa, mafya pesimde, yakalarlarsa anam duzuldu demektir! *."Gunun nasil gecti bey?" -bilmiyorum hasat tespit calismalari devam ediyor!
__________________ ![]() 390 bg (287 kW) stock |
| | |
| | #2 |
| ~~ SpawnRuleZ~~ | Re: geyik geyik enstantaneler...
EVLENILECEK ERKEKLER.... *.kavanoz kapağı açtığında kendini maximus zannedecek zeka düzeyinde olsun, kalanı yontulur nasıl olsa *.aslında cok basit evlenme teklif eden erkektir bu... *.burç kitaplarında yengeç erkeği olduğu rivayet edilen, bu yüzden yengeç erkeklerinin birtakım saldırılılara maruz kalmasına neden olan bir model. *.ben degilim, hayir yani bilginiz olsun, sonra hayal kirikligina ugramayin diye soyluyorum.(onur battal) *.gönül kimi severse model odur. *.- hayatın her alanında benimle birlikte olduğunu hissettirecek (çılgınca kararlar verip her şeyi elime yüzüme bulaştırırsam gelip temizleyecek, her şeyle ilgilenecek) *.cocuk manyagi, bok gibi para kazanan (ya da dogustan bok gibi parali dogan), karisini kralice gibi yasatacak ve hissettirecek (mesela kralice elizabeth kralice gibi yasiyodu ama bu duyguyu kocasi hiseettirememistir ona buyuk ihtimalle), ozel olarak aslan burcu olan erkektir. *.arada kahvaltı hazırlayan, kahve yapan, kedi kumu değiştiren, bulaşık makinesini boşaltan, mısır patlatan, zeytinyağlı seven, çok konuşmayan, az da konuşmayan, birlikte müzik dinlenilecek, film izlenilecek, yıldızlar seyredilecek, cola içilecek, dedikodu yapılacak vs.. erkektir bu model. *.okulunu bitir, anneni yitir, arabanı getir, al beni götür.. *.hayatının zindana çevirilmesine seyirci kalacak erkek modeli. *.oturmayi kalkmayi bilsin, sulu yemek yapsin. *.- koruyucu olacak, bana kol kanat gerecek (o gittiğim yerlerde başımı belaya soktuğumda gelip beni kurtaracak, kötü adamları paralayıp bana da "hey, sen iyi misin" diyip bir öpücük konduracak)-iste budur hayalim-punky *.klasik kriterler içkisi, kumarı olmamasıdır. ayrıca doktor, mühendis ve subay iseniz default olarak bu kategoride'sinizdir. herkes sizi başgöz etmeye birine yamamaya çalışır. *.onerilen klasik bir formul: parali ve aptal *.yürek gözüyle seçilen modeldir bu; mutluluğu da acısı da derinden hissedilir... tüm yaşam boyunca yanyana olmayı seçer insan yürek görür önce, içten doğru sevilir, bakışlar yeter, dile dökmeye gerek duyulmaz, o yüsden rastlanmas bu modele, okyanustaki inciler gibidir hep, kayıp...(oyyy pek duygusal olmus bu) *.futbol maçı oynamayı/seyretmeyi sevmeme özelliği bulunan model. *.mümkünse adları bilinmeyen taş gibi herifler grubundan olsun. başka da bişey olmasın. onlar zaten reklamlarda, filmlerde, dizilerde vs. oynadıkları için para kazanıyorlardır. *.sabah 8-akşam 5 işine giden ve haftasonu evinde oturan kişiler. *.ideal damat adayı alışverişte belli olur. sevgili genç kızlar, sevdiceğinizin içkisi, kumarı, karısı kızı yok... eli yüzü düzgün, temiz giyimli, kotun üstüne kareli gömleğini giyip gömleğin ucunu kotunun içine sokmayan bir mühendis. sabah 8'de kahvaltısını yapıp, gazetesini okuyor akşam da işinden gelip televizyon izliyor değil mi? yooo hemen acele etmeyin, onun ideal damat adayı olması için bir test daha var... onu alışverişe götürün ve saatlerce dolaştırıp hiç bir şey almadan geri gelin. yüzünde bir sinirli ifade varsa henüz ideal damat adayı değildir, her gün üç vakit alışverişe çıkarıp kıvama getirin. yok yüzünde mutlu bir ifadeyle "ah sevgilim bugün sana istediğin tirbüşon'u alamadık inşallah bir dahaki sefere" diyorsa bingo!! hemen nikah yapın kaçırmayın elinizden. *.hayat boyu her sabah uyanıldığında yüzünü görmekten sıkılınmayacak, hayat boyu her sabah uyanıldığında yüzünüzü görmekten sıkılmayacak erkek. *.gördüğüm kadariyla, bütün pozitif sıfatları bir kazana atıp, kısık ateşte birkaç saat pişirdikten sonra ortaya çıkan erkek... böyle erkek bulun ben bile evlenirim ulan... kız kuruları sizi...(sah ayhan) *.gercek olan erkek. gercekten kasit vitrini gercek olan erkektir. oyle sefkilim a$kim tamam da gerceklerini de gizlemeyecek. sayalim: * tatak muhendisi olacak. * osuracak boyle bas, bariton. * icabinda kufur edecek. * killi olacak, gobekli olacak, saclari seyrelmeye meyilli olacak. * kiskanc olacak. * kizin annesini sevmeyecek, hazzetmeyecek. * yalanci olmayacak.( hıyarcan)
| | |
| | #3 |
mp3 player ve walkman mp3: naber len antik? walk: sensin o. ben 2004 modelim olm. mp3: oha. senin garantin bile dolmuştur. wal: sitta. daa 4 ay var bea. mp3: ahah. sen kaset çalıordun dimi? allan lameri. içine kocaman bişe girmesi nası bi duygu? wal: olm gitsene sen işine. hem sanada sokuolar kablo neyim. yuesbi midir ne zıkkımsa... mp3: yahu o küçücük bişe. sana kocaman kaset... oohşş varya oolan olmuşsundur he. ahahaha walk: olm işin gücün yok mu senin keraneci! tüplü tv ve plasma tv plasma: şişkoo şişkoooo! ehehehhe tüp: dış görünüşle alay edilmez. hiç mi terbiye almadın sen arsız şey.. zamane aletleri bööle işte... plasma: şu tüplünün dötü kocamaaaan kocamaaan kocamaaaaaaaaaannnn! tüp: pis. plasma: ahahaaah. bana bak dal gibiyim incecik. tüp: evet. hammadden odun senin haklısın... gırgır ve rainbow gırgır: hışş hışşş hışş hışş. n varsa toplarım lal lal llaaaaa rainbow: la kılkıyruk. naaban la sen ööle hış hış? gırgır: süpürüyoz görmüyon mu? rainbow: ööle mi süpürülür? geç kenara şööle. gör bak senin süpürdüün yeri süpürcem. n pislikler çıkcak. geç şööle geç. yamuk... hayde bismillaaa vıjjjjjjjjjjnnn vııjjjjjnnnnn hüüüpppppp... gırgır: amma baarıon sen ya. rainbow: gel gel tipsiz şey gel. bunlar n he? bak senin süpürdüün yerden çıktı bunlar...utandın mı biraz? gırgır: bu kadar gürültüye parkeleri sökmen lazımdı olm! ben sessiz sessiz yapıom işimi. motorun var senin. motorsun sen. ahahah motor motooorrr! amerikan bezi ve prima bez: lan şerefsiz dop! biz emekçiyiz olum! biz saade vatandaşın bebesinin şeysiyiz. züppeeeeee! prima: ben ööle pirinç lapası yiyen bebenin dötüne baalanmam olm! multivitaminli mamalarla beslenmesi lazım bebenin. bez: eskiden vitamin mi vardı? bizim nenelerimiz dedelerimiz pirinç lapasıyla büyüdü... prima: o yüzden ööle cüce kaldılar işte. şimdiki nesile baxana baba maşallah iri iriler! bez: eskilere laf mı atıon lan sen şimdi? n dion lan sen? prima: konuyu deişme b.klu şey... bez: e sen d b.klu deil misin olm? senin d üstüne zıçmıor mu elemanlar? prima: ben emiom olm. süper emiciyim ben.
| | |
| | #4 |
Gel hele, otur bakiyim soole Bunyamin..Aferin bu ara cok iyi calisiyorsun.. Hergun ucer beser giz dusuruyorsun.. Dukkanda bayaa cesit oldu sayende.. -Iltifat ediyorsun Mustafa abiy..Hakigatten isler bir ara bayagi acildi. Hayat pahaliligindan mi nedir, gizlar kendi kendilerine dusuyor desem yeridir yaniy.. Diskotekler, glupler, barlar felan hep ickisine hap atilip dusurulecek kimsesiz gizlarla gaynuyor.Masa masa dolasip hap atmaktan yoruluyorum.Daha da bi suru artiyor.Dusmek isteyen gizlar guyruk olusturuyor..Gecen gun halamin gizina rastladim..Giyamadim. Gazozuna vitamin hapi attim, birazda nasihat ittim, gonderdim evine.. -Iyi bari, bi de burun damlasi yazsaydin..Iyi galpli pezemenk.Gizin gazozuna vitemin hapi atmismis.Zaten kotu yola dusurucu haplara dunyanin parasini viriyoruz.Ustelik haplarda hap olsa barim.Bir suru yan etkisi var. Guccuk gizlara dokunuyor.Halbuusi bu kotu yola dusurucu haplarin guccuk gizlar ıcın olanlarindan yapsalar ya.. Hani bebe asprini kibin.. Guccuklerin bunyesine gore.. -Abiy, zaten talep artinca ufak ufak bu hap isinden vazgecmeye basladik.. Didim yai kotu yola dusmek uzere bırcok giz geliyor..Hepsini boyle bir odaya doldurup kotu yola dusurucu gaz veriyoruz..Sonra sirayla tecavuz islemleri yapiliyor ve piyasaya arz ediyoruz..Seri uretime gectik yani.Bi ara kotu yola dusurucu gazlardandisgoteklerde dans pistlerine, renklidumanlarin arasinda veriyorduk.. "rorrhh" diyin gaz salinca, dans ederken piste gus gibin pot pot dusuyorlardi.. ama pistte herkes bayilinca araya garson, orkestra elemani filanda garisiyor, bitakim aksaklıklar oluyor tabiyatiynan.. tecavuz islemleri sirasinda gargasalik cikiyordu. Mutecaviz gorevlisi arkadaslarimiz, kime tecavuz edeceklerini sasirip magdur durumda galiyorlardi..O yuzden gizlari belirli odalara doplayip gaz vermek uzun vadede daha reel cozumler getiriyor. -Aferin lan Bunyamin, sen bu piyasanin yetistirdigi en entel zepemenksin (ay çok pardon, eminim bu cümleler yuzunden biton elestiri maili gelecek ama ben gulmekten yazamıyorum resmen-punky)Simdi daha onemli bır mevzuu var.Bizde calisan gizlardan biri Gadin evi deyin bi basga yirde calismaya baslamis..Git gizin suratina jilet at, kezzap dok, malimizi o dukkandan al..Bu alemlerin reconu beyledir.. Kendi sermayemi elaleme yar etmem.. -Abiy anladim! Sen bizim Gulfidan'i diyorsun..Yalniz Gulfidanin gactigi yer dukkan felan diil.Gadin siginagi..Orda feminizler galiyor.. -Oooolum sen bu alemi bana mi anlatiyorsun layn!Sen sabi sumukluykene ben belimde cifte dabancaylan bu alemlerin haracini yiyyoordum ayi! Orayi Calistiran garinin adi Femin Iz degil,Semin Iz.. Esgi fahiselerden..Tee esgiden Hatay'da bi pavyonda dansozdu. Hatta O zamanlar adi Semin Er'di..Verem Tarik diye zengin bi dostu vardi..Soonadan onunla evlendi..Iste bu Tarik'in soyadi Iz'di.. Evlenince soyadi degisti Semin Iz oldu.. -Semin Iz degil abi, Femin.. -O gari peltekti zaten..S'lere F derdi..Hatta bi keresinde bana "kac fenedir bu alemdeyim, bef kuruf param yok..Fifira fifir elde var fifir" demisti..Simdi is gurmus, ev isletiyor iste..émama" oldu iyi para goturuyor galtak. -Abiy anlatamiyorum bak..Eyle degil!Gadin haklarini goruyorlar.Bunlarin biri degil hepsi feminiz. _Sen fort fort burnuna gokainleri cek, kafayi dumanla, ondan sonra biri bes gor tabi..Herkese Semin Iz de.. Kes it. _Femi.. -Fut layn..Fikstur git dedigimi yap..Benide sasirtti gurt yiyesi.. Peltek gonustum..Sen bu alemleri banami ogreticen lan..Gos git, kezzapla gariyi.. Bir daha yuzune bakan olmasin, hicbiryerde is dutamasin..Haydee.. -Gitmiycem iste! -Bak hele iyilik kopegine bak..Sen fazla oldun ama artik Bunyanim.. Bazi gizlara aciyip gazozuna vitemin hapi gatmaklar..Gadin haklari bilmemne lakirdilar..Esas bu kezzaplardan senin yuzune atmak lazım..Dur gacma!Eriteyim yuzunu, gozunu, iyilik teresi seni.. ******** -Leeeeyt laayn!Femin misin, semin misin, cig ortaya sillik gari! biliyorum tulun argasindasin, camdan bakiyorsun..Ac gapiyi laayn. Benim dukkandan mal alip, evine gapatmak yagisirmi? Sen eskiden daha deliganli gariydin beaa! Benim ben, Berbat Mustafa, unuttun mu leayyn? Peri Pavyonun muduru..Hatirlamazsin tabii.. Yataglarin dili olsada soylese!Pencereye cigmiyor, yollara bakmiyorsun, telefonlara "burda eyle biri yoh!" dedirtiyorsun.. Patronice olduysan adammi oldun laayn!Biliyorum fedaim manyak Bunyaminde sizin eve gacti..Onuda gebertecem..Gundaklarim lan bu evii, bastirtirim laayn! Heroin iciyolar, hap gomuyolar, orgut seediyolar derim, mahalleliye daslatirim beeaa! Haayt layn bulasikliiiaar..
| | |
| | #5 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: geyik geyik enstantaneler...
günün nasıl geçtiler süper ya! ![]() eline sağlık
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| Reklam |
| | #6 |
BIR MILYARDER DUGUNU -Benim oglumum dugunune beyle pasta yarasirmi Rusen?Bi kere pastanin tepesindeki damat biblosu gelin biblosundan gisa boylu.. Dalyanlar kibin oglumun pastanin tepesindeki sekerden heykeli, gelinin yaninda güdük galmis.. -Pastanin neresi güdük Vecihi Bey? 35 katli.. Yapimi sirasinda imar kanununa aykiri diye 2 kere belediye muhurledi. ayrica pastanin tepesindeki sekerden gelin-damat figuru aslina uygun degil tabii. Oglunuzun kisa gorunmesi normal.Sembolik bisiy.. -Ben senfonik filan anlamam..Benim yavrüm oyle beberuhi degil.. Simdi, oglumun pasta heykelinin boyunu uzatirim..Hihh..Sööle gelin gremasindan birazcik aliyim..Yavrumun ayagina ek yapayim. (yaa gulmekten yazamiyorum yaziyi-punky) -Vecihi Bey..Lutfen pastayla oynamayiniz..Sssstt..Ama gelini bozdunuz Ben size bir uzum tanesi veriim,damadin seker biblosunun altina koyun boyu uzasin.. Kremalarla oynmayin.. -Heh soyle..Pastanin bodrum gatlarindan biraz grema ver bakiim bana, gelinin ayagina basiyor seklinde yapayim..Simdi bi moka benzedi iste.. Bana bak, giz tarafinlan gonustunmu? Nikah sekeri isini halleymismi bizim dunur? -Evet, davetliler salondan ayrilirken nikah sekeri yerine Alpullu Seker Fabrikasi hisse senetleri Dagitilacak..Sizin dugununuzede bu yakisirdi..Yalniz, pul isine PTT genel Muduru olmaz dedi. -Ayiptir ulan..Su memlekete o gadar ihracat yapıp doviz neyin gazandiyoruz, devletin yaptigina bak.. İngiltereden Pirens Charlis'lan Ladiy Diyanor evlenirkene, Pirens Albirt'lan Sarah evlenirkene !ozel gun, anma pulu" cikariyor.. Bizim dugun icin PTT'den bi denecik pul cikarsinlar istiyoruz, "cik" diyorlar.. Biz bu burokrasiynen bi yere varamayiz.. -Yinede ne varsa ozel sektorde var Beyfendi..Sayin Hasbi Mentese Bey, ayi kadar bir celeng gondermis, icinden bahcivan bile cikti. Kapidan sigdiramadik, salonun camindan kafasini soktuk. -Az bile yapmis.Ben onun oglu evlenirkene araliksiz 5 saat salonu celenk yagmuruna duttum.. Cicek heyelani oldu.Kasap havasi oynuycak yer galmadi, cicek yakip darla actik..Pardon dans pisti actik.Sen ordan bana biraz daha grema vir bahiim.. Damadin arkasina gendi heykelimide yapicam.. ****** -Bak simdi dunurum..Yavrularimizin bu mesur gecesinde birbirimizi yimeyelim..Biz erkeg darafi olarak elimizden geleni yaptik.. Dugun herkesinkinden daha mohtesem oldu.. Sosyede bunu gunlerce gonusmazsa gel yuzume tukur.. -Gonusur tabi sevgili dunurum Vecihi Bey.. "Giz darafinin ne kadar rencide edildigi" dilden dile dolasir.Erkek darafinin agrabalari, benim gul kibi gizimin gogsune, altinlarin, pirlantalarin, dolar euro pankınotlarinin, ceklerin arasina 20.000 lirelik bir panginot asmis.. Yere sacsa niyse, amma gizin gogsune hakaret eder kibi yerli para dakilir mi? Derhal bosanma islemlerine baslansin.. -Ne malum bizimkilerin daktigi? belki sizin sulalenimn densizligidir, Sevgili dunurum. -Hemen ispat edebilirim sayin dunurum.. Bilindiği gibi dugunumuz 9 gamera darafindan fideoya aliniyordu.. Simdi fideo tape recorder cihazimizi calistiralim..Rewind dugmesine basip gasedi geri aliyoruz..İste gizima o menfur suigastin yapildigi an.. Kareyi donduralim.. Gelinin gogsune yerden aldigi 20.000 lirelik panknotu dakan menhus eller erkek darafinin eniste gadrosunda gorevli Arap Mustafaya ait.. -Naapalim.. Olmus bikere..Siz kiz darafida dugunun icine ittiniz.. "en unlu sanatkari getirecez" dediniz, galktiniz ayi oynattiniz.. -Sonradan gorme oldugunuz ne kadarda belli oluyor dunurum..O bi kere ayi degil pandaydi.Pandanin nesli dukeniyor, giymatli, nadide bir hayvan.. Taa Amerigadan getirttim.Bugune gadar sosyete dugunlerinde Sibel Can bile gobek atmis olabilir.Ama asla bir panda oynamamistir.Enisteniz Arap Mustafa icip icip pandayi dudaklarindan optu..Nadide hayvan komaya girdi, serum virildi.. -Eyi ulan..Bosansunlar o zaman..Benim dakyanlar kibi ogluma basga gizmi yok..Senin kibi sonradan gorme hanzonun gizini isteyende suz. O gizi 2 kere Evropada kurtaj ittirip diktirdiniz zaten.. -Senin Oglunda kokoinmen.. herkes biliyo..sende hayali ihracati, doviz spekiladoru, devlet dolandiricisinin tekisin.. -Sensin sipekitilitos..ipna..
| | |
| | #7 |
| Citro PoweR Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Mersin Yaş: 29 Otomobil: BMW 5.20d, Citroen C4 VTS, Volvo XC90 D5 AWD
| Re: geyik geyik enstantaneler...
Eline sağlık çok güzel hepsi |
| | |
| | #8 |
Kendinden bahseder misin biraz? -niye.. konu sıkıntisimi var! *.Kendinden bahseder misin biraz? -Bosver guzelim, benden sana ekmek cikmaz! *.Kendinden bahseder misin biraz? -karsiliginda sen bana kimden bahsedeceksin! *.Kendinden bahseder misin biraz? -maymundan geldim, maymunluga devam ediyorum! *.Kendinden bahseder misin biraz? -vallahi dogrusunu istersen baskasinin hayati olsaydi bu yasadigim coktan cikmistim ben film bitmeden *.Kendinden bahseder misin biraz? -avukatim gelmeden hicbirsey soylemem! *.Kendinden bahseder misin biraz? -kendimi ceviremiyorum ki turkceye! *.Kendinden bahseder misin biraz? -hangimizden bahsedeyim, ben sizofrenimde! *.Kendinden bahseder misin biraz? -uzerime kounsacak kadar kendimi tanimiyorum! *.Kendinden bahseder misin biraz? -bosver ya, ne senden ne benden, baskalarindan bahsedelim! *.Kendinden bahseder misin biraz? -cok gollu bır beraberlikten yanayim! *.Kendinden bahseder misin biraz? -keyif veren maddelere istirap cektiriyorum! *.Kendinden bahseder misin biraz? -bugun doktora gittim, 3 aylik nihilistmisim! *.Kendinden bahseder misin biraz? -buradami hemen simdimi keske calissaydim biraz evde kendi kendime! *.Kendinden bahseder misin biraz? 3 asagi, 5 yukaridayim! *.Kendinden bahseder misin biraz? -Saibeliyim biraz! *.Kendinden bahseder misin biraz? -hayvanlarin, bitkilerin, esyalarin niye soyadlari yok onu düsünüyorum! *.Kendinden bahseder misin biraz? -olmuyor...ne yapsam olmuyor.. iklim degisiyor ama akdeniz olmuyor! *.Kendinden bahseder misin biraz? -burada olmayanlar hakkinda konusmasak, cevap hakki dogabilir! *.Kendinden bahseder misin biraz? -olabilecegimin gelecek programiyim! *.Kendinden bahseder misin biraz? -hic surukleyici degilim agirligimca dram ederim!
| | |
| | #10 |
TURKLERE SORULAN SALAK SORULAR *.- sizde umumi tuvalet yok mu? - dolu var, niye ki? - o zaman niye hep duvarlara işiyorsunuz. - yok canım bunu da nereden çıkardın. - e iyi de bütün duvarlara buraya işeme yazmışsınız. *.- sizin orası hep yaz mevsiminde di mi? bütün sene boyunca denize giriliyor mu? - ya evet. enlem-boylam nedir, hiç duydun mu sen? *.türkiye'den çekilen fotoğraflarda genellikle ülkenin islami yüzü vurgulanır. -sizin ülkenizde herkes fes mi giyer? -kimse giymez -herkes türbanlı mıdır? -hayır -arapça mı konuşursunuz? -hayır! -arap mısınız? -geber! *.tavla sayfasinda; -selam, oynayalim mi? -olurrrr. -isim -cednalucifer -yas -....... -nerelisin -türküm -haaaa. sizde internet varmi -yok ben cennetten baglaniyorum -müslümansin dimi? tepeden tirnaga siyah giyiniyorsunuz dimi siz -bir dinsizim, iki tepeden tirmaga siyah giymeyiz biz. sanirim bizleri pek tanimiyorsun. -evli misin -evet ama merak etme ip ni bulup seni öldürmeye gelmez -?!?!??!, hah ii o zaman... 2.her ulkeden insanlarin toplandigi ve ulusal muzik dinlenildigi bir ortamda -siz simdi masanin uzerine cikip tabak mi kiracaksiniz? -yoo...kim dedi bunu -bize kucukken turkler masanin uzerine cikar oynar yemeklerin ustune basar sonrada o yemekleri yerler dedilerde... -kesinlikle hayir.. oha lan sicti batirdi herif ha.. *. norvec; - bikini giymen yasak diye mi denize girmiyorsun bizle? - hayir kardesim 15 derecelik havada denize girip zaturree olmamak icin. *.televizyonda arap bir eleman sarki turku soylemektedir. - ne diyor bu eleman simdi? - arapca soyluyor, anlamiyorum. - e siz de arapca konusmuyor musunuz zaten? - yok, biz turkce konusuyoruz. - himm, arada pek fark yok ama degil mi? - yok, ikisi de diyaloglar vasitasi ile ve agiz yolu ile konusuluyor. - himm. - peki sen koyuncopluyonmu? - hö? - zzzztt... yok birsey devam et. *.- istanbul'da bikiniyle dolasabilir miyiz? - siz roma'da bikiniyle mi geziyorsunuz sokaklarda? - e ama istanbul turistik bir şehir değil mi? hem de deniz kenarinda? - peki. sen git de z****ler seni. - sen neden basortusu kullanmiyorsun? - oyle bi mecburiyet yok ki? - sana kotu davraniyorlar mı peki? - doorusunu soylemek gerekirse ilk gençlik yıllarim cok acikli gecti... - biz tatil koyunun disina ciksak bize bi sey olur mu? - ne gibi? - saldirirlar mi? - kim? - eheue ne bileyim turkler.. - niye saldirsinlar kardesim alala? - cocugumuzu falan kacirmazlar dimi - ... ya git alala - emin misiniz? - yau siz burayi ne saniyorsunuz? - ne bileyim, midnight express falan... - peki, siz koyde kalin o zaman daha surer gider bu, anlatmakla bitmez. öcüyüz ya biz.. *.spor meraklisi gavur: - sizde niye beyzbol yok? sedriss: sizde de uc top bilardo yok naber? *.sizin kraliniz mi var kraliceniz mi? (uluslararasi konteyner tasimaciligi yapan dev bir firmanin leasing muduru tarafindan gectigimiz yil sorulmustur) *.brezilyali: sizin orada noel yok degil mi? ben: hı? dogru, bizde noel yok brezilyali: peki 25 aralıkta ne yapıyorsunuz? ben: hiiiiç, normal is günü brezilyali: yapma ya... *.-evlimisin? -hayir!!neden? -haa oyuzden mi kactin lodraya! -kacmadim yaa oyle kendim geldim! -nasil yani? -nee!ne diyorsun annem bir bok anlamadim yaa neden kacayim? -turkiyede 15 yasindan sonra evlenmek zorunda degilmisiniz? -bi ziktir git sen yaa(turkce) -ne? -ne kadar garip dedim! -haaa ok. -ok yaaa ok! *.(jinekolog olan babama sorulan) angut italyan : mesleginiz nedir? babam : jinekologum. angut italyan : nasil yani? sizde yasak degil mi boyle seyler? ben : evet bizde sadece uroloji serbest. *.yil: 2003 yer: montreal kanada soru: sizin ulkede kaplumbaglar ne renk? cevap: ebenin ...mi rengi *.olay gerçek iranlı: türkiye ne güzel azadlık, rakı içiyor musun? türk: hayır! iranlı: vay salak.neden içmiyon.serbest değil mi? *.- annemle babam bir keresinde türkiye'ye gitmişlerdi... yanlarına bir türk arkadaşlarını alıp balık yemeye gitmişler. babam anlatıyor, hesap geldiğinde türk arkadaşları bir anda köpürmüş, garsona kızarak bir şeyler söylemiş. garson hesabı alıp gitmiş. yeniden geldiğinde getirdiği hesap öncekinin yarısı kadarmış. siz türkler de hiç hesap yapmayı bilmiyorsunuz canım... - ha doğru söylüyorsun evet... *.brynjólfur: sizin adiniza eurovision'da yari$an grup, neydi hani ismi? dtv: athena brynjólfur: heh, i$te onlar! onlar amerikali degil mi? dtv: turk brynjólfur: hadi canim sen de!!! solist'i neden kizil sacliydi? dtv: ... brynjólfur: turkiye'de erkekler piercing takabiliyor mu?? dtv: ... (bu arada dudagindaki piercingle parmagiyla hafifce oynar) brynjólfur: demek piercing takamiyorlar, peki ya dövme? dtv: ucan tekme geliyor brynjólfur: o adamlarin dövmesi de vardi! kesinlikle amerikaliydi onlar! dtv: bak hala konu$uyor! tutmayin uleaayyn beni! *.dunyadan kopuk bir eleman: ohaa yani siz hiristiyan degil misiniz? sedriss: boylesini de gordum ya tamam artik.
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| enstantaneler, geyik |
| Konu Seçenekleri | |
| |