"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Otomobil: "09 red lancer
| eskişehirde oturan arkadaşlar..??
aramızda eskişehirde oturan yada oralı olan kimse varmı arkadaşlar..sormak istediğim bazı şeyler var googlede filan bakmak yerine direk orda oturan orda yaşamış insanlara sormak istediğim sorular var.. eniştemin tayini çıktı eskişehire yaklaşık 6 7 sene civarı orda kalınacak..kendisi vergi dairesinde müdür ordada büyük ihtimal öyle bişey olacak tam bilmiyorum..eskişehirde merkezi yerlerde ( çingene mahallesi filan olmayan düzgün semtler )nerelerde ev alınır nerelerde yaşanır ? nasıl bi yerdir eskişehir genel bilgi lazım..okullar nasıldır mesala 3. sınıfa giden ve anadolu lisesi okuyan 2 çocuk olcak evde ilk okul önemli değil ama istanbulda anadolu lisesi okuyupda eskişehirde daha düşük puanla daha düşük seviyedeki bi okulda okumakda zor olacak orda hangi okulu tavsiye edersiniz eğitim açısından...yani kısaca eskişehir hakkında her türlü iyi kötü yaşanacak yerler ordaki hayat nasıldır vs vs her bilgiye ihtiyacım var.. şimdiden cevap verecek arkadaşlara teşekkür ederim.
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 08-04-2005 Şehir: Eskişehir Yaş: 18 Otomobil: Honda Jazz
|
ben eskişehirliyim sanırım az çok sana yardımcı olabilirm. Öncelikle ev konusunda yardımcı olmaya çalışıyım. Eskişehirde ev ararken fazla şehir kenarlarına doğru gitmezseniz pek çingene mahallesi tarzı yerlere denk gelmezsiniz merak etmeyin aslında cadde bulvar adı saymaya kalkarsam biçok yer sayabilirim ama aklınızda bulunsun die bikaç tane söyliyim Atatürk bulvarı ,atatürk caddesi, yunusemre caddesi bu saydıklarımın civarları çarşı içindeki her yer sizin için uygun olur. Ev fiyatları Atatürk bulvarı üzerinde 100.000 ile 250.000 arası değişir kiralarsa 600ytlden başlar diğer yerler hakkında bi bilgim yok ama internette emlak sitelerine bakarsanız eminim daha net bilgiler bulursunuz bu konuda Okul konusuna gelince yanlış bilmiosam son bikaç yıl içinde düz liselerden bikaçını anadolu lisesi yaptılar. O yüzden şuan kaç tane anadolu lisesi var bende bilmiorum ama 3 tane lise adı söylicem bunların eğitimi gerçekten güzeldir benim bu okullarda okuyan biçok arkadaşım şu an boğaziçi odtü itü gibi yerlerde... Eskişehir Anadolu Lisesi, Kılıçoğlu Anadolu Lisesi, Fatih Anadolu Lisesi ayrıca düşünürmüsünüz bilmiorum ama özel okullarında eğitimi bence güzel Eskişehir bence yaşanabilecek en güzel şehirlerden birisi genelde öğrenci şehri olarak bahseder zaten herkes 2 üniversite olduğu için çok sayıda öğrenci var şehirde aynı büyük bi kampus gibi şehir, ulaşım bana göre çok kolay bazılerı tramvay yüzünden trafiğin alt üst olduğunu söylesede akşam iş çıkışına denk gelmedikten sonra arabayla biyere gitmek o kadarda fazla vakit almaz benim en yoğun saatte çarşıdan atatrk bulvarına gelmem en fazla 25dk sürüo tramvay sayesinde zaten 10-15dk içinde çarşıya gidebilio insan nerde olursa olsun Şu an dediğim gibi Eskişehir bence yaşanabilicek en güzel yerlerden birisi ve buraya geldikten sonra burdan gitmesi onlara zor gelicek eminim çünkü biçok kişi buraya bi kere geldikten sonra bi daha ayrılmak istemez |
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Otomobil: "09 red lancer
|
bilgilendirme için çok teşekkür ederim ileticem kendilerine.. onlarda ordan ev aldıklarında zaten emekli olana kadar kalmayı düşünüyolar..
__________________ |
| | |
| | #4 | |
| Senior Member | Alıntı:
Eskişehirde yaşanacak güzel yerlerden biri atatürk bulvarıdır.Hasan polatkan bulvarı diye de geçer. | |
| | |
| | #5 |
| renaultsport |
güzel yerler arkadaş orda yaşıyor benim üniversiteden... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #6 |
| Gerçekçi OL imkansızıİSTE |
Hava Kuvvetlerinin eğitim uçuşları hala yapılıyormu şehir üzerinde, alçaktan ve çok gürültü çıkıyor, yıllar önce gittiğimde rahatsız olmuştum sesten
|
| | |
| | #7 |
|
teşekkür ederim arkadaşlar.
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|