"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| DJ Halimeroooo :) Kayıt Tarihi: 27-04-2008 Şehir: Balıkesir Otomobil: Matrixxx
|
arkadaslar babam aksam bana saana emlakçı dukkanı acıcam dedı..dukkanın yerıde hazır..bana bu iş hakkında bılgı verebılırmısınız bıraz lutfen???
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Doctor |
öyle hemen emlakçı olunmuyor sanırım yeni düzenlemelerle birlikte.üniverste mezunu veya en az2 yıl sigortalı bir emlak şirketinde çalışmış olman gerekiyor
__________________ Gönül istiyorki,sevip sevilirken bir mucize olsa zaman dursa... |
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 02-12-2007 Şehir: Otuz4 Yaş: 17 Otomobil: (şimdilik) yok
|
emlakçılık hmm... ![]() usta sana önerim işe direk ofis açarak girme... önce gir çakal bi emlakçının yanına işi öğren ![]() babanın ve senin çevrenle bu işi döndürürsün rahat ol ![]() ama dediğim gibi balıklama dalma ![]() ofis açıcağın zaman temsilcilik al ![]() Mahalle Emlakçısı tabir ettiğimiz kesimden farklı ol Elit çalış, fark yarat![]() Remax ve Century21 den uzak dur Reha Medin Temsilciliğini al...Bana ulaşırsın zamanı gelince her türlü yardımcı olurum Reha Medin konusunda
__________________ kafam uzunca bi süre bozuk olucak... Allah yardımcımız olsun |
| | |
| | #4 |
| nuriQocca |
geneLLikLe ticari hayatta dikiş tutturamayanLarın,oturduğu yerden para kazanmanın cazibesine kapılan 18-22 yaş arası 2-3 gencin ortak girişimiyLe açıLır ve geneLLikLe 2-3 ay sonra 20-30 m2 Lik dükkanda ticari hayatLarı son buLur,n yapsak diye düşünürLer,araLarında bunaLıma girenLer oLur gider kamu personeLi sınavına girer bir yerde memur oLabiLmek için can atar..bu böyLe gider dükkanın konumu potansiyeL müşteri kitLesinin maddi durumu birikim,sabır,tebrübe,dipLoma v.s
__________________ |
| | |
| | #5 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 02-12-2007 Şehir: Otuz4 Yaş: 17 Otomobil: (şimdilik) yok
| Alıntı:
Görüyosun ne yazıkki insanların emlakçılığa yaklaşımını... ama haklı onlarda... Her meslekte olduğu gibi bizim meslektede sütü bozuk çok tabi... o sütü bozuklar yüzündende olan bize oluyo... bu yüzden temsilcilik al diyorum
__________________ kafam uzunca bi süre bozuk olucak... Allah yardımcımız olsun | |
| | |
| | #6 | |
| Alıntı:
![]() herkes dışardan çok kolay, basit, oturduğu yerden para kazandıran bi meslek zannediyo emlakçılığı... Ama içine girince anlar herkes o kadar basit olmadığını
__________________ kafam uzunca bi süre bozuk olucak... Allah yardımcımız olsun | |
| | |
| | #7 |
| nuriQocca |
evet bahsettiğin 'eLit emLakçıLık' haricinde neredeyse tüm işLetme böyLe çaLışır.. büyük düşmezsen küçük kaLıyosun. hem orda sütü bozuk fLn yok işini iyi yapamayan vizyonu oLmayan girişimci var..
__________________ |
| | |
| | #8 | |
| Alıntı:
![]() var yani görüyoruz, duyuyoruz... anahtarını aldığı eve kız atanlar mesela ![]() var yani bunlar... daha neler neler...
| | |
| | #9 |
| DJ Halimeroooo :) Kayıt Tarihi: 27-04-2008 Şehir: Balıkesir Otomobil: Matrixxx
|
babam zaten galerıcı olduğu ıcın cevresı hem cok genıs hemde cok sevılen bırı... zaten babam baslıcak ıse yanı araba satmaktan alığ satmanın ne olduğunu cok ıı bılıyor... ben askere gıdene kadar babamla surdurcem bu iş daha sonra kısmetse ben devam ettırcem
__________________ |
| | |
| | #10 |
|
hayırlısı olur inşallah ![]() çevre genişse sorun yaşamazsınız... bi şekilde döner çark ![]() küçük yerde bu iş nasıl yürür bilmiyorum açıkcası... ama neticede iş aynı iş... ama dediğim gibi... imaj önemli... mahalle emlakçısı olmayın ![]() temsilcilik almasanız bile elit çalışın... tekrarlıyorum Reha Medin Temsilciliği düşünürseniz mutlaka ulaş bana
__________________ kafam uzunca bi süre bozuk olucak... Allah yardımcımız olsun |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|