"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
| Alıntı:
| |
| | |
| | #12 |
| Russian Girls Fan |
Ben değiştirdim E sınıfı alırken T.C no yazıldı 35 ytl kart parası + 50 ytl sağlık raporu...
__________________ |
| | |
| | #13 |
| Senior Member |
Ehliyet sahibi olmak da zor be |
| | |
| | #14 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
gene 200 ytl kafadan gidecek hadi hayırlısı edit: daha azmış |
| | |
| | #15 |
| OZ | harbiden yaa herşey para zaten bu memlekette onu değiştirelim bari
|
| | |
| | #16 |
| Senior Member |
benimkinde herbişey var |
| | |
| | #17 |
| JaNdArMa.. |
benimki de 2 ye bölündü bölünecek.izin de değiştirecektim zaten.ii denk geliyor..
|
| | |
| | #18 |
| OZ |
daha bugün elimdeki sağlık raporunu nikah işlemleri için verdim bilseydim fotokopi çekerdim |
| | |
| | #19 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
| |
| | |
| | #20 |
| 400D Kayıt Tarihi: 30-06-2005 Şehir: Gelibolu Yaş: 20 Otomobil: Golf V Captiva
Blog Kayıtları: 4 |
ben kayıptan çıkartmıştım kart ücreti verdim sadece 1 tanede resim istediler birde bir kağıt vardı onu bölge trafik jandarma karakol felan dolaştırıp imzalatıyordun yenilemeden önce emniyete gidin sorun benden sağlık raporu istemediler bir tek gbt yada form5 diye bir evrak için bekledim
__________________ Canon Nikon kardeştir, ayrım yapan kalleştir... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|