"Caddelerden Pistlere" | |
| |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance | Ehliyetlerin Değişmesi Hakkında Bir arkadaşım mail gönderdi, sanırım çoğumuzu ilgilendiriyor. Sevgili arkadaşlar > Pekçoğumuzun haberi yok. 2009 sonuna kadar tüm ehliyetlerde TC kimlik > numarası olması lazım.Trafik kazasına karışanlar artık tutanağı kendileri > tutuyor.Bu iş içinde yeni ehliyet gerekiyor. > Belli bir geçiş süresi tanınmış. Şu anda kuyruk yok. Biran önce ehliyetinizi > değiştirin. Gereken evrak: > > * 6 tane vesikalık foto. > * Herhangi bir hastaneden sağlık raporu (tam teşekküllü devlet hastanesine > gerek yok ufak özel hastaneler de bu belgeyi veriyor , göz ve el titremesini > kontrol ediyorlar ve 4 resim burada gidiyor) > * Nüfus kağıdı önlü arkalı fotokopi 2 nüsha > * Ehliyet fotokopisi ve aslı > > > > * Önce hastane raporunu alıp diğer belgelerle beraber İlçe Emniyet > Müdürlüğüne şahsen gitmeniz gerekiyor çünkü ilk gün yeni ehliyetinize boşken > imzanız gerekli. > * Bir hafta sonrada eski ehliyetinizi alıp yenisini veriyorlar. > * Hastane raporu 20 dakika ,ilk başvuru 10 dakika , ehliyeti almak 5 dakika > sürüyor. Yığılma başlarsa ne sürer tahmin edebilirsiniz. |
| |
| | #2 |
| (OO==[][]==OO) Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: RRS, GP, E30 | abi benim zaten ehliyetim 5 parça halinde şuanda gidip değiştireyim en iyisi |
| |
| | #3 |
| ___________ | benimkinde yazıyo kimlik numaram yanlız ufak bir sorun var eski bonus saçlarımla çektirdiğim resmim var ve ehliyette renk bozulması var. saçlarım parlak yeşil oldu bu kadar yeni ehliyet renk atsın hayret valla...
|
| |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 | Sağol dünür... halledelim...
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. |
| |
| Reklam |
| | #6 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance | Nidimak dünür benim nüfus kağıdını da halletmem gerekecek |
| |
| | #7 | |
| Excalibur | Alıntı:
geçmişim seni polisler sen harptenmi çıktın diyo | |
| |
| | #8 |
| ...PROF... Kayıt Tarihi: 27-01-2006 Otomobil: LEON | ne güzel kaynak yaratmışlar ![]() ne kadara mal oluyor peki? hayır parası kişi bazında önemli olmayabilir ama toplamda ciddi para toplanacak yine...
__________________ ![]() |
| |
| | #9 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008 | benim ne nufus kağıdında var tc ne de eheliyette tabi mecbur mu değiştirmek
__________________ BMW E36 CABRIO |
| |
| | #10 |
| MdfyM Team | Sağol Ertan ağbi
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|