"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Bir Zamanlar Meksikada..! Kayıt Tarihi: 09-06-2008 Şehir: Ordu Otomobil: Belirsiz x)
| Dört Yıllık Muhasebe Bölümleri (İstek)
Selamlar .. Bana İStanbul ve Ankara'daki Üniversitelerin Hangilerinde 4 yıllık muhasebe bölümü oldğunu üniversite ismiyle yazarsanız çok makbule geçer bir çok site gezdim indexlerini kontrol ettim ama ulaşmadım bilgili olan kişiler aydınlatırlarsa sevinirim.Yardımlarnız İçin Şimdiden Teşşekür ederim. |
| | |
| | #2 |
| Miyendis |
EA1'den *OKAN ÜNİVERSİTESİ, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Muhasebe Bilgi Sistemleri *BİLKENT ÜNİVERSİTESİ, Uygulamalı Yabancı Diller Yüksekokulu, Muhasebe Bilgi Sistemleri EA2'den *BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ, Ticari Bilimler Fakültesi, Muhasebe Ve Finansal Yönetim Muhasebe diye aratınca bunları buldum, inş. işini görür. |
| | |
| | #3 | |
| Bir Zamanlar Meksikada..! Kayıt Tarihi: 09-06-2008 Şehir: Ordu Otomobil: Belirsiz x)
| Alıntı:
![]() | |
| | |
| | #4 |
| Miyendis | |
| | |
| | #5 |
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|