"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| nuriQocca | d-smart - digiturk - kabLo tv - normaL digitaL ?
d-smart - digiturk - kabLo tv - normaL digitaL? arkadaşLar ne kuLLanıyosunuz evinizde,kafam karıştı d-smart iLe digiturk arasında şu an normaL digitaL (freeTV) var ondan önce digiturk vardı kabLo TV bizim köy'e geLmedi henüz..şöyLe ara yüzü hızLı sorunsuz oLanı nedir?siz ne kuLLanıyosunuz memnunmusunuz?nedir ne değiLdir?HD oLanLar işe yarar mı?
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 |
D smart kulllanıyorum ama d-smartın araya giren reklamlarından bıktım digitürk kullanmadım ama d smart kumandayı kitleyip reklam falan koyuyor geri tuşu ile reklamı kaldırıyorsun ama genede ses açmak kanal değiştirmek bi 5-10 saniye imkansız oluyor. ara ara bu durum oluyor o nedenle biraz canımı sıkıyor ama geri kalan konularda fena değil D smart dışında kablo tv kullandım D-smartın görüntü kalitesi daha iyi
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #3 |
| nuriQocca |
peki çok tekrarLıyo mu bu rekLam oLayı..hiç sevmem benim keyfi şeyLerime dışarıdan müdahaLe..back fLn yapamam..başka memnuniyetsizLiğin var mı abi..
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Gerçekçi OL imkansızıİSTE |
HD tv'in varsa işe yarar güzel görüntü elde edersin, hangi kanalları seyretmeyi düşünüyorsun, eğer maç, belgesel, film kanalları olması şart değil dersen normal dijital uydu alıcısı en makul seçenek, bende kullanıyorum |
| | |
| | #5 | |
| nuriQocca | Alıntı:
maç çok izLemem beLgeseL ve fiLm oLursa iyi oLur..normaL dijitaL var şimdi dgiturk ten buna geçtiğimize pişman oLmuştuk..hep bi digitaL furya iLe kandırıyoLar asLında miLLeti ama yapacak bir şey yok gibi..300 civarı normaL dsmart-490YTL HD oLanı..
__________________ | |
| | |
| | #6 |
| Cabin Crew Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Saitama / Japan Otomobil: Clio Sport | VDA 99
|
Dream box herşey beleş Nuri. MEcburiyet caddesinde bi dükkanda vardı en son.
__________________ |
| | |
| | #8 | |
| nuriQocca | Alıntı:
nedir bu dream box?
__________________ | |
| | |
| | #9 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008
|
nuri aynı konudan bende açtım sırf nat geo ve nat wild yüzünden digiturk aldım 3 ay oldu ama bi numarasını görmedim kurumsal olarak digiturk kadar lanet bi firma görmedim hatta şu an ki mevcut problemim çözülmez ise mahkemeye bile vericem müşteri hizmetlerinde çalışan elemanların hepsi papağan düşünme anlama ve anlatma yetenekleri 0 belki öyle programlandılar bilemiycem benim iznim ve bilgim olmadan tarifemi değiştirmişler tarife değişen tarih belli bana ispat edin nasıl değiştirdiğimi diyorum biz sizi tarife için 4 defa aramışız ama açmamışsınız diolar ki aramadılar bende ulaşamyınca tarife değişikliğini kabul etmiş mi oluyorum diyorum sonra otomatik tekrar devreye girio papağan gibi ötüyolar ![]() fatura ödemiyorum uydurdukları tarifeye göre de fatura düzenliyolar ödemiycem şu an yayınlarda kesik bana tebligat geldiği zaman da mahkemeye gidicem bu arada normal uydu sistemi taktırdım next marka 2 uydu var yurt içi yurt dışı ama yurt dışı uydularda hiç doğru düzgün kanal yok yurt içi kanallarda yeter abi bence ne digiturk ne smart hiç bulaşma en pahalı free yayın sistemi yapan reciever neyse ondan al ama bulaşma
__________________ Hayata pause ... |
| | |
| | #10 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Otomobil: "09 red lancer
|
dsmart ve arçelik hd tv yi aynı anda alıp bağlattık belgesel filan çok izliyo babam onun için alındı görüntü kalitesi filan çok iyi ama ara ara donup kalıyo kapatıp baştan açmak gerekiyo nedenini çözemedim cihazdamı problem var yoksa kanallar kendi kendinemi donuyor..yukarda orhan abi kanallar donuyo dedi bi bakayım akşam her zaman yapmıyo ama bazen tam güzel bişey izlerken kanal değişinde kalıyo öylece..kanal değişimi çok hızlı değil bide bekletiyo 2 3 saniye kadar.
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|