"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| MdfyM Team |
Arkadaşlar bu hafta karayolu ile Bulgaristan'a gidicem. Ahmet ile (DieselKompressor)konuştum, Kapıkule kapısı acaip yoğun dedi, Hamzaköy veya Dereköy kapılarından geçin dedi. Biz şimdi Vurashetz'e gidecekmişiz (neresi bilmiyorum), bu durumda Ahmet'in dediği bu kapıların hangisinden geçmem daha mantıklı olur, bir de o kapılara nasıl gidiliyor? Son olarak internette anlayabileceğimiz gibi bir Bulgaristan karayolları haritası bulabileceğim bir link ve Vurashetz civarına varınca sosyallik açısından nerelere gidebileceğimiz tavsiyelerini alabilirsem süper olur. Teşekkürler
__________________ www.OTVYEHAYIR.com Mesajı son düzenleyen t1022 : 24-08-2008 - 22:50 |
| | |
| | #2 |
| Team Lada |
hayırlı yolculuklar şimdiden...valla hiç fikrim yok.. rusya desen yardımcı olurdum ama
|
| | |
| | #3 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
ahmet orda şimdi
__________________ |
| | |
| | #4 |
| MdfyM Team |
Sağolasın
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #5 |
| MdfyM Team |
Ahmet orada da çok konuşamadık, o yüzden buraya yazdım yardım almak için.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #6 |
| ahternativeاختر Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 24 Otomobil: tdı
| SpeNak Freight & Truck abi bahsettiğin şehri tam bilemiyorum hangi kapıdan gideçeğin konusunu yarın babama sorarım. Ama Ahmetin dediği gibi Kapıkule gurbetçilerin dmnüşünden dolayı oldukça kalabalıktır ben Dereköyden gitmeni tavsiye ederim. Otonbanın Kırklareli gişesinden çıktıktan sonra " Bulgaristan" tabelasını takib ederek kapıya ulaşabilirsiniz. Dereköy'den sonra 15 km gibi bir yol calışması var oldukça tozlu bir yol. ve karnınız acıkırsa Dereköy'de kahvenin köşesinde köfteci bir dayı var köfteler mükemmel tavsiye ederim. Hayırlı yolculuklar
__________________ اختر اختر sevdaRlandım |
| | |
| | #7 |
|
Unutmadan Bulgar polisi emniyet kemeri konusunda oldukça hassas (keşke aynı ciddiyet burdada olsa) ve bazı yollarda ciddi cukurlar olabiliyor dikkatli olun.
__________________ اختر اختر sevdaRlandım |
| | |
| | #8 | |
| Alıntı:
__________________ اختر اختر sevdaRlandım | |
| | |
| | #9 |
| maxwell Kayıt Tarihi: 27-06-2005 Yaş: 19
|
kapıkule çok dolu oluo eet... dereköyü kullanıodk biz hep orda da yol çalışması mı ne varmş berbat diolar haftaya bizde gidicez hamzaköyün yolunu öğrendik işte... edirneden son gişelerden çıktıktan sonra hamzaköy tabelası varmş onu takip ediosn geliosn sınıra dediler... sınırdan sonraki yolda çok iimiş
__________________ imzanız en fazla 500 * 100 pixel olsun |
| | |
| | #10 |
| Doctor |
abi tek diyceğim insan düşse çıkarılamıycak derinlikte çukurlara dikkat
__________________ Gönül istiyorki,sevip sevilirken bir mucize olsa zaman dursa... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|