"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| |||||||
| Anket Sonuçlarını Göster: sizce neler yapmalıyım ??? | |||
| orj . kalsın dokunma ... | | 10 | 55.56% |
| bisiklet olarak modifiye yap ... | | 3 | 16.67% |
| motora çevirebilirsen çevir , başka bişey yapma ... | | 1 | 5.56% |
| motora çevirerek modifiye yap ... | | 4 | 22.22% |
| Oy Verenler: 18. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #1 |
| Member Kayıt Tarihi: 10-03-2008
| bisiklet modifiye ???
'' önceden açtığım konuda kesin bir cevap alamadım önün için bi tanede buraya açıyorum ... bisiklete yapmak istediklerim ( yapabilir mi bilmiyorum ) bisikletle uğraşan , motorlarla uğraan bilen varsa cevap bekliyorum ... - 50 cc - 80 cc / 1-3 beygir motor takılacak ( pocketbike çıkması olabilir ) - angel eyes - flash far - çelik jant - ses sistemi - km gösterge - spor abart egzoz - akü - dtm kanat türü bir şeyler ( el yapımı ) bunlarda kesin olanlar yukarda yazdıklarımı gerçekleştireceğime emin değilim ama genede cevap bekliyorum ... - akü - angel eyes - dtm kant (el yapımı ) - ses sistemi - havalı korna - hava akımı ile ses çıkaracak egzoz - jant - boya - km gösterge '' yaşım 15 , bi ara emniyetin sitesine baktığımda 13 yaş üstü motor kullanabilir yazıyordu ... '' Mesajı son düzenleyen 41 tuning 41 : 13-08-2008 - 23:28 |
| | |
| | #2 |
| beni unutmaın geri döncem Kayıt Tarihi: 17-01-2008 Şehir: - Otomobil: -
|
1-Bu istediklerini almak için maddi imkanın var mı ? 2-Bu istediklerini yapmak için boş zamanın var mı) 3-Bu bir çelişki midr? Bu üçünün cevabını istiyorum
__________________ '' BİR SANA DOYAMADIM BİRDE SABAH UYKUSUNA ''! |
| | |
| | #3 |
| yeterki yapılabilecek ve çok pahalı bir şey olmayacaksa ( 500 ytl altında motor ve akü hariç 100 ytl bile geçmez ya ) yaparım |
| | |
| | #4 |
| beni unutmaın geri döncem Kayıt Tarihi: 17-01-2008 Şehir: - Otomobil: -
|
Motora çevirebilirsin bir bisikletçiye versen ama bu kadar da abartılacağını sanmıyorum. Çevremde var birkaçtane çakma motor .
__________________ '' BİR SANA DOYAMADIM BİRDE SABAH UYKUSUNA ''! |
| | |
| | #5 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008
|
500 ytl ile eski pejo mobiletlerden alırsın motor aksamını takarsın bisiklete ama o zaman da moped olur ve yine yakalanırsın sana bütün uğraşın boşa gider bence sen ses çıkaran egsozdan zaten o nasıl olacak bilmiyorum da ondan vazgeç akülü gibi sesi soluğu çıkmayan bişey tak dicem de ne takıcan o güç ile ne kadar hız ve yol yaparsın onu da bilmiyorum iyide zaten bisiklette baya bi pedallayıp bıraksan gider zaten baya bi motora ne gerek var ki ![]() ufak tip motor aküsü takabilirsin ama aküyü dinamo ile şarj edemezsin sanırım o yüzden akün kısa bi süre sonra biter gözünde canlandır dtm tarzı kanadı tavana mı takıcan yoksa bagaj üstüne mi ? ![]() bisikletler zaten çelik jantlı tabi ofsetli bi jant istemiyorsan ![]() yok neyse ben daha fazla yazamıycam
__________________ Hayata pause ... |
| | |
| | #6 |
|
benim düşün düğüm bi şekil var çizip gösteririm zaten dtm dediğim 30-20 cm olcak neyse bi paintten çizim için uğraşıyım ben , el çizimlerim var ama bisikletten çok motor türü bişey oldu ... ( pocket motoruda olur , 60 bassın yeter , yeterki pedal çevirmeyeyim ) sadece pedal çevirmemek için değil birazda modifiye
Mesajı son düzenleyen 41 tuning 41 : 13-08-2008 - 23:58 |
| | |
| | #7 |
| ![]() suluğu silmeyi unutmuşum , bisiklete koca bi motor değilde pocketbike motoru bulabilirsem takarım ve dışınıda yarış motoru gibi yapmayı düşünüyorum ama hayal olabilir ve sonunda ortadaki gibi olabilir ... |
| | |
| | #8 |
| Öss 2009 |
60 km/h bisiklet için gayet olağanüstü bir hız, riskli yani ![]() bence sadece motor tak dtm falan apachi işi olur bisiklette |
| | |
| | #9 |
| @M€RICAN MU$$CL€ |
bunları yapmana gerek yok zaten var bole bişey peugeot 103 motorlu bisiklet al 4,5 beygir istediğin modu yap bütün moda girer ben yapmıştım zamanında ama kaza yapma sakın çok masraf çıkarıyor artı kol bacak kırabilirsin ben yaptım ucuz yırttım 1000 ytlye maal olduı kaza
__________________ |
| | |
| | #10 |
|
o mopet ben onu napıym yav , giderken sinek gibi acayip sesler çıkartıyo (sokakta mopet geçerken arı gibi ötüyo) , yarış motoru gibi ses çıkarsa hadi neyse dış görünüşüde güzel değil |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bisiklet modifiye |
| Konu Seçenekleri | |
|
|