"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 | |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 | Bir anı Alıntı:
__________________ www.OTVYEHAYIR.com Mesajı son düzenleyen godfather : 28-08-2008 - 16:15 | |
| | |
| | #2 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008
|
anlatılmak istenen doğrudur da bana kurgu olarak geldi yani fıkra gibi bi fransız bi alman bi japon bide bizim temel gibi başlayan senaryolar hikayeler gibi o kısmına inanmadım çoğu kişi arapça bilmez bilenlerde harflerin sadece okunuşunu bilir çok çok az kişi okuyup anlatılmak istenileni anlayabilir ayrıca insanlar enstrümental bi müzikte bile duygu yoğunluğu yaşayıp ağlayabilirler veya gülebilirler şahsen benimde arapça ve kuran bilmediğim halde o sesten o ortamdan nüanstan etkilenip ağladığım olmuştur. ney sesinden bile ağlayabilirimde ayrıca dinimizce oku diye emredilmiştir fakat bu oku da ki emir hikaye kitabı okuma anlamında değil anlamak ve uygulamak için oku denmiştir ya kalkıp fetva vericek değilim ama bence arap saddık ın yaptığı ayıptır adam anlamasa da imamın dediğinden etkilenmiştir duyguların hakim olamamıştır ki sonuçta gittiği yerde cami kimse camiye oturup kalkmaya vakit geçirmeye gitmez adamın niyeti allaha kulluk görevini yerine getirmek o o camiye girip ruhunu maneviyatını teslim etmiş aklına hiç bişi getirmeden teslim etmiş kendini ve ağlamış
__________________ Hayata pause ... Mesajı son düzenleyen gangbang : 28-08-2008 - 16:33 |
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
cok cok cok güzel bir yazı paylaşım için teşekkürler abi umut+1 |
| | |
| | #5 |
| Team Lada |
yaşanan gayet düşündürücü bi olay...
|
| | |
| | #6 |
| ***Shelby*** Kayıt Tarihi: 04-03-2007 Şehir: ÇANAKKALE/GBOLU Yaş: 20 Otomobil: CLİOSPORT
|
evet gerçek olan aslında herkes farklı yorumlayabilir belki arap biliodu ama o ağlayan dayı bilmio ben araba küfür etsem güle güle oda ok der bende ona gülerim |
| | |
| | #7 |
| SARMAN |
gazeteci türkçe diyememişmi cemaate ne yapıyorsunuz durun diye artık saddık ne yapmışsa ilk defa gördüm bu cemaat gibi vurun gavurlara camiyi basmışlar vs şimdi imam Kuran okuyor Kuran Allah cc nun cümleleridir sadece bunu bilerek o huşuya girmek bile insanın aklını başından alabilir yani saddık saçmalamış da diyebilirim ki arabistandada öyle müslümanlar dolu ramazanda sabah namazları naklen veriliyor namaz kılarken kaşımadıkları bakmadıkları yer yok yani özen göstermeyen fazlalıkta orda bu arada abi koyduğun anıdaki son cümlelere sonuna kadar katılıyorum ![]() eline sağlık
__________________ |
| | |
| | #8 |
| w124..Profesyonel Yaya |
araplar tarihte ne zaman adam oldu ki zaten....
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|