"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 | |
| aT_hIrsIzI™ | Alıntı:
uygulayacak olan varmı? aslında modifiyem olarak şu siyah kurdela olayını herkes yapsa güzel olur benzin kapağına falanda olabilir çıkartma şeklinde veya siyah bantla bişeyler yapmalı ya koyun gibi bakıyoruz arabaya binmeyelim desek katılırım mail yoluyla fw şekliyle millete ulaşılsa falan bir pazar günü veya haftasonu araba kullanmama protestosu falan düzenlense dikkate alınırmı acaba
__________________ | |
| | |
| | #2 |
| kırmızının hatrı var... Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra
|
yabitek bu geleceğin kültürüne olsa neysede ben hepsine karşı bişeyyapmak istiyorum
|
| | |
| | #3 |
| Die S Klasse Kayıt Tarihi: 20-04-2007 Şehir: İstanbul/Kadıköy/Göztepe Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2
|
zam zam zam imanımız gevredi ya.. yeter be yeter. devlet resmen cezalandırıyor arac sahiplerini |
| | |
| | #4 |
| aT_hIrsIzI™ |
bende ondan bahsediyorum ya 1 kuruşluk zam diğerlerinin yanında önemsiz bişey vergilerden bahsediyorum ben
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
|
ben destek verırım sahsen
|
| | |
| | #6 |
| aT_hIrsIzI™ |
ya aslında bir sivil toplum kuruluşu falan olsa bu tür protestoların arkasından meclisle bilmemneyele görüşme yapacak pazarlığa oturup verigiyi azaltacak öyle bişey yaptırana kadar araba kullanmama eylemi yapılırda çıkıp konuşacak adam nerden bulunur yoksa herkes birşeyler yapmaya razıdır bu fiyatlara kim şikayet etmezki
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
|
bunun sahibi çıkmazsa ince hesaplarla düşünülmüş internet manipülatörleri tarafından uydurulmuş diyeceğim
__________________ |
| | |
| | #9 |
| aT_hIrsIzI™ |
ya öyle bişey olabilir tabi atlamamak lazım ama yapanlar varsa desteklenmeli yani
__________________ |
| | |
| | #10 |
| **** Kayıt Tarihi: 08-03-2007 Yaş: 24
|
tabi tabi korna çalmayla falan protesto olmaz. aslında protesto ne ki.. daha da zam yapsınlar bence..
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| akaryakıt zam, benzin, diesel eurodiesel, mazot, motorin, otvyehayir, ötv, ötv ye hayır, ötvyehayır, protesto, protestosu, www.otvyehayıir.com |
| Konu Seçenekleri | |
|
|