"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Supervisor Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 27
|
Daha önce gerek burda gerek başka sitelerde okuduğum takside para verip alma karmaşası olayını az önce bizzat yaşadım. Az önce Levent'ten Maslak İtü'ye gelmek için taksiye bindim. İneceğim yere yaklaştığımızda, cebimden bir önce bindiğim taksiden aldığım 20 YTL paranın üstü olan 10 YTL'yi çıkardım. Cebimde başka para yoktu. Taksimetreye baktım 9,50 YTL yazıyor. 10 YTL'yi uzattım. O arada 3 saniye kadar ceketimi toparlamakla meşgul oldum ve adamla göz göze geldik. Elinde 5 milyonla bana bakıyor. Taksimetreyi gösterdi göz ucuyla. Bende şaşırdım bi an. Allah'tan cebimde başka para olmadığı için acaba 5'mi verdim tereddütüne düşmeden "10 verdim" dedim. Taksici pişkin bi şekilde "Tamam 10 verdiniz, 9,5 tuttu. 500'yok helal edin" dedi. Bakıyorum bakıyorum benim verdiğim para yok ortalıkta. Nereye soktu parayı ne yaptı, nasıl benim verdiğim 10 YTL'yi 5 YTL ile değiştirdi 3 saniyede anlamadım ![]() Taksicilere Para verip alırken dikkatli olun arkadaşlar. |
| | |
| | #2 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Evet her zaman para verirken ne kadar verdiğinizi sözlü olarak söyleyerek ve emin olarak vermek lazım... Aynı işi sahte falan diye de değiştiriyor şerefsiz köpekler... Ondan sonra taksicilere küfür edince kabahatli oluyoruz...
__________________ Team VW |
| | |
| | #3 |
| @M€RICAN MU$$CL€ |
geçende benim başıma geldi bindik taksiye sohbet muhabbet adam karadenizliymiş bende ole sonra ole bole derken ineceğimiz yere yaklaştık taksi metre 5,75 tuttu ben 10,75 verdim uğraşmasın para bozmaya diye indik dalgınlık ne taksici bişey dedi bastı gitti **** hemşeri kazığı bole oluyor çok zoruna gidiyor adamın
__________________ |
| | |
| | #4 |
| MdfyM Team |
Valla işini çok iyi yapan dürüst insanlar da var ama şerefsizi de çok malesef.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-07-2005 Yaş: 18
|
Haketmedikleri para illaki bir şekilde çıkar onlardan ama sinirlenmemek elde değil tabi.
|
| | |
| | #6 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
sadece takside deil herkese dikkat edin...
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #7 |
| Çiko Member |
böle biri yolda kanka ayağı yapıp havaalanında 50 lirayı iç etmeye çalıştı 5 lira verdin fln biraz evirip çevirdik kendisini ordaki taksici arkadaşlarla.... önceden 3-4 kere başıma geldiği için alışkındım bu sefer dayanamadım yani. Birinede yoldan gelmişim eve kadar taksi tuttum dayı dedim uraştırma önceden de yaptılar ver para üstünü gideyim tamam dedi verdi ehüehü
__________________ ![]() Does your heart beats in RPM's??? |
| | |
| | #8 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
ayrıca gerekirse ve haklıysanız taksiciye dalın... para kolay kazanılmıyor.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #9 | |
| Name : Erhan | Alıntı:
![]() benimde başıma gelmişti artık çok zor | |
| | |
| | #10 |
| anneyi beklerken Kayıt Tarihi: 15-03-2007 Şehir: antalya-ankara Yaş: 21 Otomobil: belki bi gün STI-
Blog Kayıtları: 2 |
Ankara'da çok iyi taksiciler,pazarlık yapıp Beytepe'ye hiç para vermeden gittiğimiz oldu
__________________ 18 Kasım Emre Yurdakul@Hacettepe Üniversitesi |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|