"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| beni unutmaın geri döncem Kayıt Tarihi: 17-01-2008 Şehir: - Otomobil: -
|
APP Plakanın tam olarak ne anlama geldiğini öğrenmek istiyorum. Şu APP plaka diyorum . Ne APP si yazıyı kalınlaştırmış o zaman APP mi oluyor diyorlar. Birde şu sorunum var Nuri abi (cookies) bişiler dedi muhakkak doğrudur.Ama ben civici olan bir arkadaşla konuştum aracın bu kadar basık olması için jantın 17 olması lazım tamam illaki vurmaması lazım .5-6 cm + Koni amortisörle bu hale gelebilmesi için lastiğin de ebatı önemlimidir? Sahibinden.com - Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformu - Oto, Emlak, Bilgisayar, Cep Telefonu, Elektronik, Antika, Giyim, Mobilya, Eleman / İş Arayanlar ve daha fazlası Yardım edin şu kardeşinize
__________________ '' BİR SANA DOYAMADIM BİRDE SABAH UYKUSUNA ''! |
| | |
| | #2 |
| Takehi Ko hoNdA |
APP Plaka Sadece plaka üzerindeki harf ve numaraların kalın yazılmış haline deniliyor .. başka bir açıklaması yok bunun (: ama şimdi APP plaka yaska olduqundan anca hatıra binayen tanıdık olursa öyle basıyolar Şubelerde normalı yasaktır .. |
| | |
| | #3 |
| Excalibur |
kalın puntolu olan plaka çeşidi. bende yeni taktım mühürsüz ama bir plaka arabanın görünümünü bu kdr değiştirir yani.
|
| | |
| | #4 |
|
Bizde kalınlaştırdık peki neden şık durmuyor.Reklam basılan yerlerde yaptırdık ama
| | |
| | #5 |
| Excalibur |
ben sana arabanın eski ve yeni halini yolalrım farkı kendi gözlerinle gör
|
| | |
| | #6 |
|
Yok çok farklı olduğunu biliyorumda kalınlaştırmayla oluyosa bizimki neden olmuyor ama biz reklam basılan yerde kalınlaştırdık mühüre felanda gerek yoktu zaten emniyet le bi işimiz yoktu siz yeni plaka çıkartmışsınız nedeni bu olabilir. 2ci sorumada bakarmısınız .
| | |
| | #7 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
APP değimi nereden geliyor acaba?
__________________ Team VW |
| | |
| | #8 |
| Süper bir soru sormak istediğimi sordun.
| | |
| | #9 |
| naturally aspirated only |
ya bnm plaka app o zmn ama ben hiç sevmiyorum öyle kalın kalın çok kötü duruyor normal plaka bastırtmayı düşünüyorum
|
| | |
| | #10 |
| Senior Member |
Zamanında ben de yaptıracaktım. Adamların yaptığı plakaya bak, elimle yapsam daha güzel olur valla. ![]() Şöylesi süper duruyor (malzeme de iyi tabi );![]() ANP plaka var bir de. ![]() ![]()
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|