"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| SanalTuning.Com | Videoyu izle yok böyle bişi ya üstteki videoyu izleyin hayran kalıcaksınız vala Ayrıca montaj aşamasının videoalarını izleyin o kadar fazla uğraşmıyolar adamalr adım adım nasıl taktıklarını göstermişler alttaki linkten bakabilirsiniz.. montaj videoalarının sitesine git focusada çok yakışmış: |
| | |
| | #22 |
| indigo | Re: Yukarı doğru açılan kapı kitleri
zupper olmuş abi focus şu ana kadar godugum en gusel focus bu yaaa hayran kaldım jantları dışında... on tamponda benimkinin aynısı ya neyse .. arkadaşlar bu kapı olayını ben bi ara dusundum benden 1500 ytl istediler ama o zmaan para yoktu maslak oto sanayide dukkanı hatırlamıorum ama istersenbiz bulurum...
__________________ |
| | |
| | #23 |
| PsYCHo-SoMaTiC ADdicT | Re: Yukarı doğru açılan kapı kitleri
video yu izledim açıkcası bana işçilik "0" gibi geldi belki de ürünün kalitesinden dir dikkat ettiyseniz adam kapıyı açıyor ve kapı bi sağa bi sola sallanıyor sanki yerinden kopacak gibi geldi bana lamboların kapıları açılınca herhalde bi sağa bi sola sallanmıyodur...
|
| | |
| | #24 |
| C-A-M-A-R-O Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 25
| Re: Yukarı doğru açılan kapı kitleri
Evet bana da kötü gözüktü birden ya Bi de kapıyı ilk açacağı zaman çok fazla yana doğru açıyor.. Bütün karizma gidiyor bence..
__________________ |
| | |
| | #25 |
| SanalTuning.Com | Re: Yukarı doğru açılan kapı kitleri
arkadaşlar şimdi okudum onun öle dandik gibi açılmasının sebebi kapının iki şekildede açılabilmesiymiş yani istersen normal şekilde istersen yukarıya doğru açabiliyomuşun o yüzden öle gösteriliyomuş bakın alttaki resimdede var iki şekildede açık kapı: zaten her arabada güzel durmuyo mesela alttaki borada kötü durmuş: tüm resimlere bakmak isterseniz linki veriyorum: tüm resimler Mesajı son düzenleyen Analyzer : 02-01-2005 - 21:06 Sebep: araştırma |
| | |
| | #26 |
| Member Kayıt Tarihi: 22-07-2004 Yaş: 27
bence cok dandik bisey..
|
| | |
| | #27 |
| Eski ama aktif olmayanÜYE Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Bursa Yaş: 28 Otomobil: Ford Ranger 4x4 XLT 07
O zmn size Hamann Motorsport un Las Wegas Wings ini verelim.. 18 bin 900 eur.. araç almanyaya gidiyor yapılıp geliyor.. Money Talks..
__________________ |
| | |
| | #28 |
18 bin euro iyimiş.. Peki nasıl gidiyor araç?? Ne kadar sürüyor? Ciddi düşünüyorum da ben.
__________________ |
| | |
| | #29 |
| indigo | Re: Yukarı doğru açılan kapı kitleri
abi naaptın ciddimisin
__________________ |
| | |
| | #30 |
bu "lambo style doors"u cidden sipariş geçmek üzereydim ama az evvel yukarıdan izlediğim video bütün düşüncelerimi alt üst etti.. Bi kere kapının yana doğru biraz açılma zorunluluğunu anlıyorum fakat "biraz" değil "çok" açılıyor.. Bütün esprisi gitmiş.. Bir de video'daki herif çok kibar davranıyor sanki kapı elinde kalacakmış gibi korkuyor..
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|