"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 21-11-2004 Yaş: 25
|
Otoshow da siyah bir type-r da gordum, güzel duruyo gayet, fiyat sordum kitler 2500 euro montaj dahil dediler... Orda iki tane bagaja konulan hidrolik tarzı bi şey yok mu? nedir yani 5 milyar? bir de o kadar agır kapı nasıl kalkıyor havaya, çok güçlü olmak mı gerekli? bilgisi veya açıklayıcı linke sahip olan arkadaşlar aydınlatırsa çok guzel olur....teşekkürler
|
| | |
| | #2 |
| Garage-GT WRX Kayıt Tarihi: 28-04-2004 Yaş: 24
| Re: Yukarı doğru açılan kapı kitleri
AutoLöc Kapı Kiti: 1800 dolar istanbul teslim Uzaktan kumandası da war.
__________________ |
| | |
| | #3 |
| GhostRider Kayıt Tarihi: 27-05-2004 Yaş: 25
lambostyledoors diye bir site wardı bir aralar hala war mı bilmiyorum ama 2500 euroluk olan onlardı bi araştırırsan arama sitelerinden çıkar lambostyledoors.de olması lasım almanca ama az çok anlaşılıyo bu arada hidrolik sistem olduğu için güçlü olmak gerekmiyo eğer sağlam mal bağlarlarsa hidroliğin mantığı odur zaten az kuvvet ile çok yük kaldırabilmek
__________________ "Senin ne haddine böyle şeylerle uğraşmak?" Diye soran hazırcı tembel sen misin? Böyle yaşlanmak olmaz, seninki eskimek; çökmek Ruhu küskün bomboş bir bedensin |
| | |
| | #4 |
| +307+ | Re: Yukarı doğru açılan kapı kitleri
istanbulda bunlari getiren bi yer var ama simdi reklam olur diye soylemeyim.. fiyati yanlis hatirlamiyosam 1200-1300 euro gibi biseydi.. kapiyi kaldirmak icin guc gerekmiyo, dedigin gibi HB arabalarda bagaj kapagini kaldiran hidrolikler gibi ama biraz daha kalin olanindan yaklasik 6-7cm capinda bisey...
|
| | |
| | #5 |
| team FORD Kayıt Tarihi: 24-05-2004 Yaş: 21
vay be uzaktan kumandalıldarı çok karizmatik olur
__________________ |
| | |
| | #6 |
| nuriQocca | Re: Yukarı doğru açılan kapı kitleri
kapı çıtası olmayan araçlarda çok süper oluyo bu kit..ama harbiden çok pahalı..maslak sanayide yapıyolar ama orjinal lambostyle kitmi kullanıyolar kendi yaptıkları sistemimi montajlıyolar bilmiyorum.
__________________ |
| | |
| | #7 |
bide bu alet cabriolara takılabiliyor mu acaba bi sorun oluyomu ki mesela rover mgflere veya honda crx vti(del sol) lara??
__________________ "Senin ne haddine böyle şeylerle uğraşmak?" Diye soran hazırcı tembel sen misin? Böyle yaşlanmak olmaz, seninki eskimek; çökmek Ruhu küskün bomboş bir bedensin |
| | |
| | #8 |
| +307+ | Re: Yukarı doğru açılan kapı kitleri
her tur arabaya takabiliyosun bildigim kadariyla.. 5 kapi 3 kapi cabrio falan farketmez... ben bi ara dusunuyodum ciddi ama bende 4 tane kapi var, biraz pahaliya gelir :P
|
| | |
| | #9 |
zuhahaa hakkaten 3k-4k euro demek ![]() yazık bende jeepede mi taksam zaten kumaş kapı ufak bi hidrolik sistem yeterli olur:P
| | |
| | #10 |
| renaultsport | Re: Yukarı doğru açılan kapı kitleri
tayparı görünce aklıma geldi esasında bana da lazım...kapılar buyuk ve ağır benim.... lambostyle..die dediğiniz sitede her modele göre yok yanlız... çok pahalı ya bi de o kadar paraya değmez bence...2500 euro fln..gereksiz bence...daha uygun fiyata vardır kesinlikle... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|