"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Psikopat Rs |
Sizin yorumlarınıza bırakıyorum ![]() Sahibinden.com - Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformu - Oto, Emlak, Bilgisayar, Cep Telefonu, Elektronik, Antika, Giyim, Mobilya, Eleman / İş Arayanlar ve daha fazlası Adam diğer ilanlardan toplama modifiye parçaları listesi yapmış galba ![]() 2388 CC... bu kısma bittim ![]() Dökme Demir Blok ![]() Wiseco Forget Pistonlar Yüksek Kapasiteli Krank Mili Çelik Conta ![]() Portpolish Timening Ayarı Kentcams Pt52 Dereceli Egzantrik 98 Model Üst Kapak Ve Beyin(işletim Sistemi) 98 Model Emme Manifoltu+Egzoz Manifoltu( HEADERS) 98 Gti Yag Pompası 98 Gti Yag Sogutucusu Walbro Benzin Pompası Rc Enjektörler ![]() Superchips (9000 Limitörlü) (hemde 9000 ) ![]() Hks Mantar Filtre Ve Kiti(Colt Air İntike) 15-61 Kısa Şanzıman(5 İleri....) 6 sıda varmışSebring Egzoz Ve 71 Mm Egzoz Boruları Hava Kanallı Fren Diskleri.. Zex Nos Sistemi (70 Hp) ![]() ARAÇ 1020 Kilodur...!!!!!!!!Agırlık Azaltması Yapılmıştr... 4 Viteste İbrenin Son Hızı Olan 250 Km/h Hız Yapmıştır DEvir 7800 Deyken.....!Ki Bu Araç 9000 Ceviriyor..........!!!!!!!!!!! İSTİYENE DENETİLİR..........! kısa şanzımandan bahsediyor sonra 4. viteste 250 yapmış 7800 de bide ![]() dahasıda var ilana bakın
__________________ ![]() Mesajı son düzenleyen CliOkaN : 06-10-2008 - 20:17 |
| |
| | #2 |
| Psikopat Rs |
Çelik Bijonlar Yüksek Hızlarda Kopmasın Die
__________________ ![]() |
| |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
ya doğruysa |
| |
| | #4 |
| Name : Erhan |
-Lüleburgaz Edirne Bayırına 200 Km/H hızla Girmiştir...... 240 Gideri Var... -4 Viteste İbrenin Son Hızı Olan 250 Km/h Hız Yapmıştır DEvir 7800 Deyken.....!Ki Bu Araç 9000 Ceviriyor..........!!!!!!!!!!! ikiside aynı yerde geçiyor |
| |
| | #5 | |
| _______Urban VIRUS______ | Alıntı:
denemek istiyorum
__________________ | |
| |
| | #6 |
| Psikopat Rs |
dorudur 4 te 250 yapar 5 te 400 yapar bugatti yalan sonra
| |
| | #7 |
| Psikopat Rs |
pardon bide 6. viteste varmış bugatti iyice yalan olur + NOSSSSS
| |
| | #9 |
| '95 |
Dökme demir blok.. Gtümle güldüm buna. Gerisini okumaya da tenezzül etmedim.
__________________ Skyline GT-R |
| |
| | #10 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 10-03-2007
|
töbe agam töbe .... KIYAMET ALAMETLERİ BUNLAR...... puhahah...abi okey modifiye bunalımı da bu kadarı abartı gibi... arkadaşlar 4 te 250 gördüyse SSC AERO ULTIMATE filan yalan olur nu bugatti si....kalkışta da amerikadaki drag arabalarını yalayıp yutar bu o zmn heee(şu hani 400 metre mesafede 310 km hız yapanları hemde) |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|