"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 12-02-2007
|
Evet arkadaşlar polislerin ve sizlerin baskısı üzerine şeritleri iptal ettim buyrun şeritsiz "VECTRA A" yorumlarınızı bekliyorum... ![]() ![]() |
| | |
| | #2 |
| Çiko Member |
bence içerdeki kafalıklarıda sök dışı gibi içide güzel olsn
__________________ ![]() Does your heart beats in RPM's??? |
| | |
| | #3 |
| Gtrrrrr |
kardeş o.z.`ları nerden aldın
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
guzel duruyo ama dediğim gibi cıtaları da boyatsan |
| | |
| | #5 |
| Senior Member |
Angeller hiç yakışmamış bence. Orjinal farların karartılmış hali daha şık durur bunda. Jantlar fena değil. Bagaj kapağındaki sticker da tam yeni nesil apaçi işi, onları da sök bence.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #6 |
| Member Kayıt Tarihi: 15-03-2007
|
sol ön kapı değişmiş.
|
| | |
| | #7 |
| '95 |
Şahsi fikrim arabanın şu an gayet güzel gözüktüğü üzerine..Eğer arkadaş birşeyler yapmak istiyorum tavsiyen ne dersen,çıtaları fln boyatma çok boğar, aynalar ve kapı kolları beyaza boyanabilir.Hem kolay da iş fazla bişi tutmaz. Bunun dışında koltuk kafalarındaki scream olayı facia. Sök derim, arka stopların siyah boyasını ve bagajdaki anlamsız sticker ı sök, ama orası boş kalmasın şöle bi kanatlı piston gzl olur. Paşaoğlu işi:P
__________________ Skyline GT-R |
| | |
| | #8 |
| X5 3.0sd | ama işçilik iyi olmamış beyazı bile tutturamamışlar.. arabanız güzel allah kaza bela vermesin
__________________ ![]() 735 Lxd |
| | |
| | #9 |
| Senior Member |
gece çekiminden nası bukadar emin olabiliyosunuz kapının değiştiğine? flaş patlıyo bikere çok normal öyle gözükmesi
|
| | |
| | #10 |
| '95 | bariz ton farkı var sanırım ordan feyizlendi arkadaşlar.kapı boyanmış olabilir desek daha doğru olur.
__________________ Skyline GT-R |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| ıptal, istek, şerıtler, üzerine, yoğun |
| Konu Seçenekleri | |
|
|