"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Airbrush custom paint Kayıt Tarihi: 02-09-2008 Şehir: istanbul Otomobil: ısuzu d max
| Yeni boyadıgım jantlar
selam arkadaslar burada yenı boyadıgım jantları sizinle paylasmak istiyorum.fikirlerınızı merak edıyorum. ![]() ilk halleri ilk halleri arabaya takılmıs hali arabaya takılmıs hali airbrush çalışmasıyla beraber |
| | |
| | #2 |
| ZugoR |
Güzel olmuş çiziksiz günlerde
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #3 |
| _(*)_COOL_(*)_ |
süper nasıl yaptın yapılışını anlatırmısın bende düşündüm bir ara
__________________ |
| | |
| | #4 |
| freedomm22 |
güzel olmuş eline sağlık, kazasız belasız kullan ![]() bunun için hangi boyayı kullandın biraz bahseder misin bize... |
| | |
| | #5 |
| Airbrush custom paint Kayıt Tarihi: 02-09-2008 Şehir: istanbul Otomobil: ısuzu d max
|
cok sagolun arkadaslar,ama maalesef araç benım degil ![]() ben bunu iş olarak yapıyorum,sizlerle paylasayım fikirlerınızı alayım dedım. |
| | |
| | #6 |
| freedomm22 |
ne tip boya kullanıyorsun??? tazzikli suyla falan çıkmıyor dimi???
|
| | |
| | #7 | |
| Alıntı:
cıkmaz tazzikli suyla.ona göre yapılıyor.bu boyada 3 4 işlem varönce boya sonra bidaha özel boyası onun üzerine verniği | |
| | |
| | #8 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
airbrush ufak detaylarda çok yakışıyor arabaya .
__________________ |
| | |
| | #9 |
| evet,bende abartmama taraftarıyım.
|
| | |
| | #10 | |
| Alıntı:
ama istanbuldayım
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|