"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #61 | |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
| Re: Yaptığınız Modifikasyonlar Aldığınız Sonuçlar Alıntı:
evet guzel oldu gercektende.
| |
| | |
| | #62 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-03-2007
| Re: Yaptığınız Modifikasyonlar Aldığınız Sonuçlar
Ohoo, bakıyorumda hikayeler gayet iyi. Özellikle Paliosporting'in maceraları ve Fiat Bravo Hgt'nin başına gelenler. ![]() Svt5 arkadaşımızda rahat durmuyormuş hani, öbür bölümlerde pek anlaşılmıyor ![]() ![]() Keşke şöyle Amerikan modifiye edende çıkıp bir şeyler yazsa, kimbilir ne hikayeler okuyacağız |
| | |
| | #63 | |
| ***2.ÇARKÇI*** | Re: Yaptığınız Modifikasyonlar Aldığınız Sonuçlar Alıntı:
hamann varken c2ye mı bınılır sat 2sınıde baska bısey al yaada hjejhea ![]() **arıza ısıgına kesınlıkle kati bı cozum yok.. cheaterlar bıkac gun-ay arasında degısen zamanlarda yararlı oluyor..bence kasma hıc
__________________ | |
| | |
| | #64 |
| Hamann'a Giren TerLer.. | Re: Yaptığınız Modifikasyonlar Aldığınız Sonuçlar
iskender söndürüyordu bende duymuştum barış daha önce okusaydın bi konuyu |
| | |
| | #65 | |
| Ne Mutlu Türküm Diyene! Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: İzmir Yaş: 25 Otomobil: 04 Palio Sporting
| Re: Yaptığınız Modifikasyonlar Aldığınız Sonuçlar Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #66 | |
| ***2.ÇARKÇI*** | Re: Yaptığınız Modifikasyonlar Aldığınız Sonuçlar Alıntı:
sonduruyordu dıyorsun ama ben daha temellı bı cozum goremedım.. gene yanar gen yanar
__________________ | |
| | |
| | #67 | |
| Hamann'a Giren TerLer.. | Re: Yaptığınız Modifikasyonlar Aldığınız Sonuçlar Alıntı:
| |
| | |
| | #68 |
| ***2.ÇARKÇI*** | Re: Yaptığınız Modifikasyonlar Aldığınız Sonuçlar
ben 8ay ugrastım o arabayla ve edındıgım en buyuk tecrube.. elk nıgıne dokunma!
__________________ |
| | |
| | #69 |
| Atom Ozan Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 26
| Re: Yaptığınız Modifikasyonlar Aldığınız Sonuçlar
El yapımı hava filtresi kiti, katalitik iptali , ss magnum son susturucu. orjinali 110 hp olan araba 113 hp verdi. Yani 3 hp almışım. Ayrıca normalde 6000 de geberen güç eğrisi 6400 e kadar 109 hp in üzerinde. Üst devirlerde oldukça iyi bir güç almışım anlamına geliyor. Tork eğrisi de 3500 den sonra 140 ın hep üzerinde ve max tork 147.8 (orjinal 148).
__________________ Est sularus oth mithas! |
| | |
| | #70 |
| 400D Kayıt Tarihi: 30-06-2005 Şehir: Gelibolu Yaş: 20 Otomobil: Golf V Captiva
Blog Kayıtları: 4 | Re: Yaptığınız Modifikasyonlar Aldığınız Sonuçlar
motor olarak birşey yapmadım daha ama görünüm olarak caractere ön panjur taktım birazda olsa çakma bir GTI görünümü sağladım yakında filtre egzos gelicek
__________________ Canon Nikon kardeştir, ayrım yapan kalleştir... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|