"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 | ||
| Ne Mutlu Türküm Diyene! Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: İzmir Yaş: 25 Otomobil: 04 Palio Sporting
| Re: Yaptığınız Modifikasyonlar Aldığınız Sonuçlar Alıntı:
![]() Yarın servisten çıkıyor arabam bir çok parçası yenilenmiş bir şekilde..Yakın zamanda tekrar chipi takıcam,koşmaya başlıycam bende ![]() Alıntı:
__________________ | ||
| | |
| | #42 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 30-11-2005 Yaş: 30 Otomobil: A3 1.4TFSİ
| Re: Yaptığınız Modifikasyonlar Aldığınız Sonuçlar
2 boy onunden slip stream olmaz abicim... bide uzulerek soyluyorumki gecen gun bir V70R yedim ![]() valla arabalrın karakterinden dolayımı bilmiyorum ama ben bu kadar kucuk guc farklarını anlayamıyorum. arabamı std. aldım once DV degisti, emme manifoldu contası degisti, kutu içi filtre taktık...bunlardan zaten hic guc beklemiyodum, sadece alt yapı netekim hic bişi hissetmedim. sonra iskender usataya cat-back egzoz yaptırdım. tahminim bi 5 beygir almıs olması gerekir, fakat haldex li AWD arabaları olcebilen dinamo bulamadıgımızdan olcemedik. ben bi fark hissedemedim yine duyarsızmıyım neyim, ama tabi 5 hp %2 gibi bişi benim için. sonra tabi gelsin herr wimmer heheheee...chipten sonra inanılmaz fark, bu arada mevcut altyapıya ve 97 oktana gore istedik, o sekilde geldi yazılım, sanırım stage 3 yazılımın biraz oynanmıs hali. zaten kagıt uzerinde bu sistemle +60hp ve 110nm guc vermesi bekleniyor. fark gercekten inanılmaz. su anda aracımdan super menunum. bulent abi ve torque tuning e tesekkurler
__________________ Yok ulen modifiye! Hasta etmetyin adamı... |
| | |
| | #43 |
| Ne Mutlu Türküm Diyene! Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: İzmir Yaş: 25 Otomobil: 04 Palio Sporting
Bu arada konu Modifiyem'e çok yakıştı yahu. Tuning olayından uzaklaşıyoruz dediğim zamanlarda açıldı, saol Ömer
__________________ |
| | |
| | #44 |
| akbaba78 Kayıt Tarihi: 15-12-2005 Yaş: 30
modifye body kit sonuc = 0 hp
__________________ |
| | |
| | #45 |
| Per'4'mance | Re: Yaptığınız Modifikasyonlar Aldığınız Sonuçlar
1999 model HONDA CIVIC 1.6 ies full+otomatik (ilk sahibi) orjinal halde 120 hp yazıyo ama 110 dienler söylentilerde vardı... 8 yılda kaç hp kaybettik bilemem ama kazandığım hp ise : tesisat = 0 hp
__________________ Ölüm ölenlerin sonu, kalanlarınsa başlangıcıdır... |
| | |
| | #46 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-10-2006 Yaş: 33
V70R ise hem çok ağır bir araba, hem de hemen hemen hepsi otomatik vites geliyor türkiye'ye. senin arabayla onu yemen gayet normal. senin standart 0-100kmh kalkış ve 0-400metre sürelerin bile zaten V70R'dan daha iyi. bir de üstüne modifiyesin. artık yemezsen ayıp zaten. RS'in bu modifiye haliyle yere verebildiği beygir gücü ile, V70R'ın yere verebildiği beygir gücünü ölçsen neredeyse eşittir. S60R ve V70R modellerinde aktarma kaybı büyük. hele otomatik olanlarında daha da kötü. Zaten araç standart haliyle yere en fazla 230 bilemedin 235 whp verebiliyor. Aracın ağırlığı ise 1.7 ton. hele otomatikse, sen düşün. senin araba ise bu haliyle nerden baksan 230 whp verir yere. ağırlığı da 1.3 - 1.4 ton arası bir yerde. ve de düz vites. bir de hangi sürat aralığında kapıştınız?
__________________ RICA Tuning | |
| | |
| | #47 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-10-2006 Yaş: 33
__________________ RICA Tuning | |
| | |
| | #48 |
| Gökhan Kayıt Tarihi: 30-04-2006 Şehir: KSK Otomobil: Vectra GT
Cidden çok iyi oldu bu konu.. İnş ben de birkaç şey ekleyebilirim |
| | |
| | #49 | |
__________________ | |
| | |
| | #50 |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
harbiden modifiyeme yakıştı ![]() supansiyon modifiyesı uzerıne olsa çok konusurum ama motordan gidıorus madem öle kalsın.. arkadasım vtı ında kısa sanzıman 4-5 boy kadar farketti diebilirim(belkıde daha fazla) o kadar etkılı bi olay kısa sanzıman hele devirli araçlarda
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|