"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #341 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2007
| bmw e46 yardim lütfen...
iyi aksamlar ben almanyadan yaziyorum...iki yil oldu arabami alali o zamandan bu zamana kendimce biseyler yapmaya calisiyorum ama hep biseyler eksikmisgibi geliyor...son olarak yaylari ve amortisörleri degistirmek istiyorum...bu konuda bilgisi olan varsa yardimci olabilirmi...
|
| | |
| | #342 |
| ~ Design BY Vordefor ~ |
Güzeldi |
| | |
| | #343 |
| AhMeT |
şuanlık merivaya sadece 15" jant ve lassa impetus sport 2 195/60/15 lastikler babamlar aramız biraz açık düzelince eğzost ve hava filtresi gelicek üniye kadar bana yeter bunlar zaten üni. ye gidersem 106 GTI alıcam bitane
__________________ team makara group A.Ş ![]() |
| | |
| | #344 |
| mutluluklar komada... |
ben egzozu griye boyadım 14'jant kapagı taktım(2 si çalındı ) güzel oldu![]() |
| | |
| | #345 |
| AhMeT |
inşallah 4'üde aynı oldumu bari yoksa boşuna hırsızlık yapma
__________________ team makara group A.Ş ![]() |
| | |
| | #346 |
| GOLF TT Kayıt Tarihi: 25-02-2005 Şehir: Ç.KALE Yaş: 33 Otomobil: GOLF TT
|
dereceli ekzantrik+süperchip+n75 valve+60 mm boru kat. iptali+son susturucu....orjinali 180 hp şuan 240 hp...
|
| | |
| | #347 |
| mutluluklar komada... | daha olmadı digerlerininde çalınmasını bekkliyorum |
| | |
| | #348 |
| Çiko Member |
Standart evo 9 + 60mm downpipe + 76mm custom ara borular + hks 76mm hi-power susturucu +67.8hp 2004 Impreza STI fmic, header, 76mm downpipe, up pipe, 76mm custom ara borular, 76mm carbon ti son susturucu, aem ems kısık avans 1.2 bar basınçta 352.8hp daha sonra 1.3cont giden biraz daha agresif bir map ile 380hp civarlarına çıktığımızı tahmin ediyoruz ölçme fırsatımız olmadı ![]() 2003 Impreza wrx fmic, 76mm downpipe, up pipe, 76mm custom ara borular, carbon ti son susturucu vf39 turbo 800cc enjektörler, Oz` ecu reflash 1.4 basınç 335hp hedeflenen güç buydu motorla ilgili malzemeler gelene kadar
__________________ ![]() Does your heart beats in RPM's??? |
| | |
| | #349 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
| Alıntı:
| |
| | |
| | #350 |
| Pişman Değilim |
egsoz borusundan uydurma kit ile açık hava filtresi, çok daha güzel ses, psikolojik performans artışı
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|