"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #271 |
| megane sedan power Kayıt Tarihi: 05-08-2005 Yaş: 23
| Re: Yaptığınız Modifikasyonlar Aldığınız Sonuçlar
serdar abi ellerine saglık, bizle bilgilerini ve tecrubelerini paylaşman bism icin buyuk şans...ben de oyle dusunuorm, bism 1.6 otomobillerinde kullanılan cogu parcanın perf deil de ekonomi amaclı uretildiini dusunuorm ve bunları dooru parcalarla deistirdiimis de gusel sonuclar alınacaktır. mesela fiat ın paliolarda kullanılan 1.6 100hp lik motoru muhebdisler tarafından modifiye edilmiş headers ve motorda ufak bir kac deisklikle 120 hp ye cıkartılmıştır...tabi bism arabaları sanayideki ustalar modifye ettiği icin boyle bir sonuc almak bism icin hayal olcaktır...
|
| | |
| | #272 | |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
| Re: Yaptığınız Modifikasyonlar Aldığınız Sonuçlar Alıntı:
daha önceki söledıklerınde mantıklı aslında, son paragrafta sölediklerinde ![]() bende fazla etkisi olcağını dusunmuodum ama eski ve 10 yıllık bir pompanın ılk gunku görevini yerine getiremeyeceğini düşündüm.... ayrıcada chiple ztn fazla benzın yollaması gerekıyor ama pompa yetersızse ıhtyac duyulabilir... bide şöle bişiy var yurtdısında 2.5 kullanıcılarının yaygın kullandığı bişey ve genelde faydasının olduundan bahsedilio ve bizim araclarda böle bi durumda olabilir ![]() birde aleti dusunmemde su yazınında etkisi oldu... 4 Bar Fuel Pressure Regulator The stock V6 uses a 3.0 bar rated FPR. On a 5 yr old V6 this commonly reads 2.5 to 2.8 bar. An uprated 4 bar fuel pressure regulator can be installed to improve throttle response by increasing fuel pressure supplied to the fuel rail and injectors. This does not increase the amount of fuel delivered as the Motronic ECU indirectly detects the increased fuel pressure (over fuelling at the lambda/O2 sensor) and uses a shorter injection pulse cycle to deliver the required fuel dose instead. ayrıca bizim diğer araç bu, biraz onla takılıorum bu ara uğrasıyım dedim | |
| | |
| | #273 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-10-2006 Yaş: 33
selam beyler, güzel yorumlarınıza çok teşekkür ederim açıkçası hakettiğim birşey değil. sonuçta ben otomobil konusunda bir otorite değilim. sadece okuyup düşünüyorum o kadar... bestservis'in sitesini okudum. son derece mantıklı. performans benzin regülatörü, standart benzin regülatörüne göre, elektronik beyin tarafından kendisine gönderilen emirlere daha çabuk tepki verebiliyor. standart regülatörün geciktiği veya yetersiz kaldığı aralıklarda, performans regülatörü tam olarak istenen tepkiyi verebiliyor. dolayısıyla standart regülatöre göre daha hızlı tepkiler ve daha mükemmel A/F karışımları söz konusu olabiliyor. elbette sürüş hissinizde bir pozitif etkisi ve güç bandının belirli aralıklarında daha düzgün bir eğri olacaktır. ancak bundan dolayı maksimum beygir gücünde pek bir artışı olacağını sanmıyorum.
__________________ RICA Tuning Mesajı son düzenleyen SVT5 : 26-06-2007 - 10:52 |
| | |
| | #274 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 30-11-2005 Yaş: 30 Otomobil: A3 1.4TFSİ
ya abi bırakın bunları yokumu 2.5 V6 için supercharger? işte o zaman coşarsınız
__________________ Yok ulen modifiye! Hasta etmetyin adamı... |
| | |
| | #275 |
| Gökhan Kayıt Tarihi: 30-04-2006 Şehir: KSK Otomobil: Vectra GT
Var ya olmamı , sc kullanarak 300 hp ile yürüyen bi Vectra var benim bildiğim şuan yabancı bi forumda |
| | |
| | #276 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 30-11-2005 Yaş: 30 Otomobil: A3 1.4TFSİ
owowowowwwwwww.... bide acık filtreli sesi muazzam o aracın...
__________________ Yok ulen modifiye! Hasta etmetyin adamı... |
| | |
| | #277 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
beğendiğim bi lafım var " 6 silindir her zaman iyidir"
|
| | |
| | #278 |
| Senior Member | Re: Yaptığınız Modifikasyonlar Aldığınız Sonuçlar
Ömer senin turbo kaç beygir vermişti?
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #279 |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
| Re: Yaptığınız Modifikasyonlar Aldığınız Sonuçlar hemde nasıl 6 deıl 8 sılındır sesı var sankı hıcbi arabanın fıltre sesıne benzemıo hgt dahıl![]() ömer katılıorum 6 yı sevıyoruz bide v ise ![]() sanzdan kaybedıorus biraz yoksa makınanın giderı baya var |
| | |
| | #280 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
konu gerçekten bilgilendirici olmuş ilerkı aşamalarda benım arabayıda masaya yatırrız (hele bi aliim )
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|