"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #111 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-10-2006 Yaş: 33
| Re: Yaptığınız Modifikasyonlar Aldığınız Sonuçlar
teşekkür ederim Fehmi. anladım olayı. bildiğimiz cold air intake diye geçen olay aslında. demek kazan'mış literatürdeki adı ![]() gerçi sıcak havada ne olursa olsun performans illaki düşecek hiç kaçarı yok. intercooler olsa bile bu oluyor. ama yine de ne kadar sıcaktan kaçabilirsek o kadar kar tabi ...
__________________ RICA Tuning |
| | |
| | #112 | |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
| Re: Yaptığınız Modifikasyonlar Aldığınız Sonuçlar Alıntı:
peder kaynaklıdır ztn bu olaylarınçoğu... a3 un çok ciddi olmuştır tahmınıce . egzantrık chipten sora yapılmadı dimi.. turbo bi aracta ne kadar fark ettığını mrk ettimde egzantrığın... fehmı psa yı tebrık ettığın ıcın tesekkur ederım bizde sağlam guclendık tabı bu stage 1 lerle 106dan aşağı deılız yalnız hepsi 140 olmuo 133 135 lerde kaln 106 da çok gördum
__________________ | |
| | |
| | #113 |
| 2fast4u Kayıt Tarihi: 05-10-2005 Yaş: 24
egz ile chıp beraber yapıldı.ya belkı düsük basınclarda ıyı bir uygulama olabılır ama 1barları gordukten sonra araba bıldıın 2 karakterde bır araba oldu 3000dd altı alakasız bı hantallık 3000dd üstü ıse boyundan buyuk ısler basarıo |
| | |
| | #114 | |||
| Ne Mutlu Türküm Diyene! Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: İzmir Yaş: 25 Otomobil: 04 Palio Sporting
Sıcaktan kaçış yok abi dediğin gibi, elimizden geldiğince kaçmaya çalışıyoruz ama ![]() Alıntı:
Bu arada senin arabanın son haline bakamadım hiç,uğraştın sende baya. Bi ara buluşup bakalım gidişine, merak ediyorum çok ![]() Alıntı:
![]() Derecelinin en büyük dezavantajlarından biri alt devirdeki kayıplar zaten ama senin aracın turbo, dereceli kullanmadanda istediğin güçleri alabilirdin bence. Motorun custom yazılımlarla 200hp'lere kadar çıkabilir. Bu konuda modifiyeye çok yatkın ve dayanıklı bir motor iyi bakıldıktan sonra
__________________ Mesajı son düzenleyen blacksporting : 13-04-2007 - 19:15 | |||
| | |
| | #115 |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
fehmi tamam bakalım bulusunca guzel oldu dıyebılırım 1 2 işlem kaldı ufak olarak 160hpyi geçicez kısmetse![]() 3000 altı turbo aracta bizimkıler gıbı olmaz sanırım direk turbo lagdan arac bayılır sehir içinde rahatsız eder yanı ![]() a3 te derecelı ıle 215 220 lerı görmustur herhalde, nelerle yuruo mrk ettım açıkçası ![]() bestte bı a3 görduydum devamlı duruo senın arac deıldır dimi marmaris tunıng...siyah angel fılan var...
__________________ |
| | |
| | #116 |
| megane sedan power Kayıt Tarihi: 05-08-2005 Yaş: 23
tecrubeler super...1 sey sorcm, kullanan arkadaslar var burda..derecli egzantirik takınca illa hemen chip gerekir mi? malum ekonomik acdan chip ve eg. 2.5k yi buluyor, 5-6 ay chipsiz egz. likler takılsam noolur?
|
| | |
| | #117 |
| 2fast4u Kayıt Tarihi: 05-10-2005 Yaş: 24
zaten üst devırlerde sıkayetım yok aractan.gayet guzel yuruyor.ama alt devırler harbı ıptal mesela 3000dd ustu 4 le cıktıın rampayı 3000dd altındaysan eer 3le cıkamıosun esasında 3000de demıım 2000-2500 olsun hp olarak 250 cıvarları gordumu dusunuyorum +da olabılır -de ama dyno olmadan tahmın yurutmek gereksız tabı ![]() benım evım marmarıste..ankarada ogrencıyım.yanı ızmırle bı alakam yok sadece arada bı adaya gelırım o kadar.muzaffer abının ordakı a3ten haberım yok yanı blacksportıng ınde soyledıgı gıbı ıyı baktıktan sonra harbı guzel ve dayanıklı bır makına 1.8t..yanı ıc motor stock olarak bırcok 300+ hp orneklerı var yurt dısında..benımkıde suan stage1 le stage 2 arası bısey oldu ısallah yaz sonuna dooru bı gt28rs projem var..olursa zaten modıfıyemde tecrubelı arkadaslarımın bol bol yardımına ıhtıyacım olacak |
| | |
| | #118 |
| Valerio | Re: Yaptığınız Modifikasyonlar Aldığınız Sonuçlar
marmaris_tuning selamlar bendede bi eksi kasa bi yeni kasa a3 var eski kasa 1.8 t yi modlamaya basladım tanısmak ve tecrüblerini paylasmak isterim dostum bu ara chip yaptırcam. ancak egzantrikten benimde kuskularım var. görüşpmek üzere...
__________________ I ** JUST ONE... |
| | |
| | #119 | |
| Ne Mutlu Türküm Diyene! Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: İzmir Yaş: 25 Otomobil: 04 Palio Sporting
Bence biraz daha bekleyip egsoz sistemi,dereceli ve chip'i aynı anda yapmalasın
__________________ | |
| | |
| | #120 |
| megane sedan power Kayıt Tarihi: 05-08-2005 Yaş: 23
| Re: Yaptığınız Modifikasyonlar Aldığınız Sonuçlar saolasın ben de ole dusunmustum...
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|