Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Modifiye

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 12-04-2007, 05:31   #101
Aktif Üye

Re: Yaptığınız Modifikasyonlar Aldığınız Sonuçlar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi M3CSL Mesajı Göster
b20 dedınmı durucan ztn.
sağlam modlamıssın makıneyı baya emek var....
saol arkadasim tesekkurler baya zaman ve para harcadik ve guzelde oldu ama cok sorunlarda verid tabe ama oda isin cabasiydi tabiki....

redpunk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-04-2007, 15:06   #102
Ne Mutlu Türküm Diyene!

blacksporting - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: 04 Palio Sporting

redpunk eline sağlık güzel yazmışsın

Eski 12-04-2007, 16:08   #103
Senior Member

SVT5 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

tebrik ederim. çok ciddi bir çalışma olmuş.
modifiye honda'lar birçok arabanın kabusu amerika'da zaten.
elinize sağlık.

Eski 12-04-2007, 21:40   #104
Aktif Üye

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi SVT5 Mesajı Göster
tebrik ederim. çok ciddi bir çalışma olmuş.
modifiye honda'lar birçok arabanın kabusu amerika'da zaten.
elinize sağlık.
evet doru soluyosun eger hele low compression pistonlarla blocka calismis turbo b18ler cok fena... oluyo bayada yapan war ama ben atmosferik olarak bu olayi gerceklestirdigim icin cok mutlu oldum...

Eski 12-04-2007, 23:44   #105
2fast4u

marmaris_tuning - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

11 sayfayıda okudum ve gorduum kadarıyla bayagı bır emek ve gonul veren olmus bu ıslere benım hıkayem baya uzun cunkı aılede modlu araba cok var.m3csl arkadasım gıbı benımde peder bu ıslere cok meraklı.benıde o alıstırdı desem yerıdır ben sıze kısaca suankı arabam olan eskı kasa a3umden bahsedeyım..onun yerı bende bıraz farklı cunkı o ılk severek kullandıgım ve kendım modladıgım arabam..bırcogunuz bu duyguyu bılıyorsunuz zaten.motoru en sona bırakarak baslıyayım.ilk olarak soylıyecegım aracımı 3 sene kadar once aldım..aracta komple orjınal zender body var(karlık marspıye arka dıfuzor yada tampon altı dıım , cam altı ve cam ustu spoıler son olarakta yan aynalar).benım gozumde cok sık ve sade bır body kıt oldugu ıcın hıc deıstırmeyı dusunmedım.fıber olmadıgı ıcın agırlık olarakta bı eksısı yok.bunun dısında exterıor olarak arabada cam fılmı bıle yok ..yuruyen aksam olarak arac ılk geldıınde 35lık eıbachlar vardı uzerınde ve 225 lastıklerle beraber 17 jantlar..daha 2. gun marmarıs mugla yolunda fena bır spın attıgım ıcın hemen lastıklerı deıstırdım(cok ıyı deıllerdı) ve konı sport kıt aldım amortısor ve yay olmak uzere..suan basarılı bır yol tutusu var..cogu arkadasın da denedıgı gıbı bende acık fıltre olayına gırmek ıstedım.ve taktımda sonrasını anlatmıyorum motoru fıltresız tamamen stock kullandıktan sonra (2 ay kadar)ızmırden babamın bır arkadasından haber geldı.arayan muzaffer abıydı..ızmırlı arkadaslar tanır belkı superchıps ı getıren kısı.hemen atladık gıttık chıplenmeye orda arabaya superchıp+n75+kn kutu ıcı ve 286 der. egz uygulaması yapıldı.turboda yanlıs hatırlamıosam 0.8 cıvarı ayarlandı..yaklasık bır sene boyle kullandım.ust devırler zaten guzeldı aracta bunlarla beraber daha bır guzel oldu fakat turbosuz olan 3000 devır altı derecelıye gecınce ııcene berbatlastı..egerkı 18t makınaya egz uygulayacaksanız bır kere daha dusunun derım..yazı bıraz uzun oldu o yuzden kısa kesıyorum..su vakıt ıtıbarı ıle kkk03s turbo+custom(sanayı ısı komple egzoz catbackdır 60lık borudur hepsını yaptık+custom ıntercooler (lt'si aklımda deıl)+superchıps+n75+kn fıltre+286 der. egz+orjınalınden daha buyuk bır benzın basınc regulatoru ve ufak tefek bırı 2 sey daha mevcut..dyno dersenız henuz kısmet olmadı son halıyle
1.1 cont 1.25de peak gorebılıyorum basınc olarak.rollıng ,top speed vs ıyı fakat kalkıslarda cok asırı bır sekılde aktarma sorunu yasıyorum..bu arada tam olarak yazmayı unuttum sanırım arac a3 18t
bastada soyledıım gıbı aılede modlu arac 1den fazla bunların dısında babamda 77 model bir 6.35 csi bmw ve 89 model amerıkadan gelme bır sclı mustang cobra var saleenden modlu..bmwde ise turbo uygulaması ve bırkac mod daha mevcut..ayrıntıya gırersem yazı cok baygın olacak o yuzden daha sora ısallah
gorusmek uzere

Mesajı son düzenleyen marmaris_tuning : 12-04-2007 - 23:48
marmaris_tuning Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-04-2007, 09:04   #106
Aktif Üye

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi blacksporting Mesajı Göster
redpunk eline sağlık güzel yazmışsın
saol arkadasaim tesekkurler....

Eski 13-04-2007, 14:30   #107
Mcitir

devilment - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

Bi hikayede benden arkadaşlar,
99 106 gti aldığımda standarttı...ilk önce filtre,tabiki kazan uyguladık team paşaoğlunda,sonuç iyiydi seste ve psikolojik olarak..Ama yazları tam bir işkence haline geliyor emin olun..açık filtreli araç sıcakta yürümüyor..daha sonra katalitik konvertörü iptal edip,yerine susturucu taktık ve dewil son susturucu ile destekledik..aracın üst devirleri daha iyiydi ama alt devirler hissedilir derecede düşmüştü..chip için onno ustaya gidildi..onno ustanın chipi ile adeta 106 çoşmuştu o günü hiç unutmuyorum otobanda sürekli deneme yapmıştım...bu işlemlerden sonra 142 hp dino vermişti...yay olarak eibachın 3.5cm lik prokitlerini tercih etmiştim ve cok iyi bi tercih olduğunu sonradan anladım..yaylar tam olarak alıştıktan sonra yol tutuşda çok iyi olmuştu..

devilment Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-04-2007, 15:56   #108
Senior Member

SVT5 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

tebrik ederim. çok güzel kazanç. 106 GTI, Stage1 güç kazancında bir efsane zaten. Bunu Onno Usta da hep söylerdi.

bu arada "kazan" nedir acaba?

Eski 13-04-2007, 16:18   #109
Ne Mutlu Türküm Diyene!

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi SVT5 Mesajı Göster
tebrik ederim. çok güzel kazanç. 106 GTI, Stage1 güç kazancında bir efsane zaten. Bunu Onno Usta da hep söylerdi.

bu arada "kazan" nedir acaba?
106 ve Saxo'larda kullanılan filtre kabı..Radyatörün önünde durur, faraş şeklindedir..

Sıcak havayla alakası olmaz, hemen hemen her fibercide vardır kalıbı, faydalı bir ürün

Eski 13-04-2007, 16:26   #110
Ne Mutlu Türküm Diyene!

Resmi budur abi

Stage 1 uygulamarla dyno üstünde 140hpler görülebiliyor 106/Saxo'larda..Bu hacimdeki atmosferik bir araçtan rekor kazançlar gerçekten..PSA'yı saygıyla selamlıyorum tekrardan

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları