"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 05-05-2004 Yaş: 28
| xsara vts - intake kit ve süspansiyon
herkese merhaba, aracım 99 model xsara vts. 2 konuda yardıma ihtiyacım var. 64.000'de ve üzerinde orjinal amorsitör, yay, torsion vs... var. 306 gti ile aynı altyapıya sahip ve bu nedenle 306 gti ve xsara vts sahiplerinin tavsiyelerini bekliyorum. diğer konu air intake kit. www.cxoc.net'de ufaktan araştırdım. bmc, k & n apollo, green vs.. farklı tavsiyeler var. komple air intake kit istiyorum. kaput içinden sıcak hava alan açık filtre istemiyorum. marka/model uygulamada tecrübeli servis ( istanbul ) konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum. kemal |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 31
|
K&N sitesinde uygulamalı tatbik şemalar var....Bir tetkik et..Kendinde montajını yapabilirsin....
|
| | |
| | #3 |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
|
306 xsara ıcın filtre ısı bıraz sorun.. yere doru konumlandırmak lazım fıltreyı.. onun dısında yay amortısor sorun olmaz dıye dusunuorum.. servis için bostancı sanayı harun ustayı tavsıye edebilirim, (yurt motorsport)
__________________ |
| | |
| | #4 |
| onuratör |
bizim bi abide vardı c4 vts simotanın kitini kullanıyordu bayağıda memnun
__________________ 1.3 RUSTY |
| | |
| | #5 |
|
süspansiyonu hallettim. koni sertlik ayarlı amarsitör + h&r 5cm yay ile değiştirdim. yol tutuş mükemmel, konfor da iyi seviyede. air intake için bmc cda veya k&n apollo düşünüyorum. 1-2 ay sonra. yorumlarını paylaşanlara teşekkürler |
| | |
| | #6 |
| Emrah Şenel |
dostum satılık jantlar için ulaşamıyorum sana, mesaj kutun dolmuş. sadece jantlarını satıyorsan talibim...
__________________ forever karakedi 205 ![]() |
| | |
| | #7 |
|
birikmiş mesajları sildim. pmden ulaşabilirsin
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| intake, kit, süspansiyon, vts, xsara |