"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Member | Olcmedik daha ama musteriye 9 psida teslim ettik ve 9 psidaki gidisi C6 Z06i cok rahat gecebiliyor durumda.Bu arac widebody ve muzik sistemi ile daha agir ve ayrica otomatik sanziman dezavantaji var.Z06in 505hp oldugunu dusunursek vardir herhalde bir 700
__________________ |
| | |
| | #12 |
| Member | Yukarda bahsettigim anadol standart toplandi.Onun disinda aklima gelen ls2 motorlu typhoon yapmistik cok istedim ama firsatim olmadi onu sizinle paylasmayi.zaten normal servis isleri yaptigimizi belirtmiyorum.ozetle butce ve bilinc olduktan sonra hayal etmeniz yeterli
__________________ |
| | |
| | #13 |
| freedomm22 |
çalışmalarınız çok güzel allah tamamını getirsin bu küçük!!! canavarında videosunu da en kısa zamanda görürüz inş. |
| | |
| | #14 |
| kırmızının hatrı var... Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra |
çok güzel |
| | |
| | #15 |
| Member |
Tesekkurler bende en az sizin kadar sabirsizlaniyorum videosu icin.Yalniz soyle bir tiyo verebilirim.Sahibi su an izmirde ve top speed olarak dijital gostergede 355km gorebilmis daha kesiciyede devir varmis.Volkan abi tune ederken araci driftbox ile kontrol ettiginde gozle gorebildigi kadariyla 140kmde %1 fln yaniliyordu kadran diyor.Yani reeldede tahmini 340km uzerini musterimiz gormus gibi duruyor
__________________ |
| | |
| | #16 |
| membran member Kayıt Tarihi: 24-06-2006 Şehir: darfur Yaş: 23 Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı |
maşallah videoyu bekliyoruz..
__________________ Close your eyes.. Let me kiss you.. |
| | |
| | #17 |
| ÜzgünBakanÜye |
kaliteli bir iş çıkarmışsınız, ellerinize sağlık |
| | |
| | #18 |
| Name : Erhan |
340 çok büyük rakam. tebrikler,
|
| | |
| | #19 | |
| I`m The 6th Element....™ Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 28 Otomobil: Corsa | Alıntı:
onun resimlerini ve yapılan çalışmaları ayrı bir konu açarak paylaşırsan çok sevinirim..Türkiye de nadir bulunan araçlardandır ve sınıfında rakipsizdir..fakat pek bilinmiyor gözümüz şenlenmiş olur
__________________ | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| corvette, turbo, türkiye, twin, widebody |
| Konu Seçenekleri | |
|
|