"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 12-02-2007
| ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
|
maşallah diyelim.bayağı masraf etmişsin.çok yakışmış.far-stoplar ve jantlarını çok beğendim.street art barokd u da yakışmış.şeritler hariç harika.
|
| | |
| | #3 |
| mutluluklar komada... |
şeritleri sök. çok mükemmel olmuş
|
| | |
| | #4 |
| Member Kayıt Tarihi: 31-01-2008
|
Cok guzel olmus emegıne saglık fakat arkadasların dedıgı gıbı serıtler bıraz bozuyor bıde on apnjuru degıstırıp logosuz bı panjur takarsan mukkemmel olur uzaktan bakınca bısey yok ama yaklasında panjurdakı opel anlemı cok sırıtıyor |
| | |
| | #5 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
|
şeritleri ben de begenmedım gıtmemıs bu araca gerısı guzel jantlar amg jantları gıbı durmus bır de yuksek gorundu gozume yay ıstıyor |
| | |
| | #6 |
| 3,5 luk H&R yay var ama para olursa namiştain coilover olayına gircem....
|
| | |
| | #7 |
| onuratör |
şeritleri söküp çıtaları beyaza boyatırsan diyecek söz yok onun haricinde çok şık
__________________ 1.3 RUSTY |
| | |
| | #8 |
| The Firestarter Kayıt Tarihi: 24-03-2008 Şehir: ANKARA Otomobil: VW
|
maşallah çok tatlı olmuş bir sorum olacak o lastikleri nasıl öyle parlattın? ben arap sabunu kullanıyorum fakat o kadar parlak olmuyor |
| | |
| | #9 |
| freedomm22 |
cantlar1 fulll siyah deilde çemberi krom olandan yapsayd1n çok daha iyi olurdu... siyah seritler de ne kötü ne iyi kullan1c1ya kalm1sbi durum bence... |
| | |
| | #10 | |
| Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|