"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| freedomm22 |
turboluysa iyi olur bence en azından turbonun ömrü artar geri basıncı attığı için |
| | |
| | #32 |
| freedomm22 |
gerçi 2002 transitte ne kadar ömür kaldıysa ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #33 |
| mutluluklar komada... | şakamı yapıyosun taksim-b.köy dolmuşlar 98 model +550.000 km deler ama hala güzel gidiyo.ne ömründen bahsediyosun |
| | |
| | #34 |
| freedomm22 |
valla onlar kaç defa rektifiye olmuştur en azından yarım rektifiye yaptırmıştırlar 1 kerede olsa |
| | |
| | #35 |
| freedomm22 |
bide insanın kendi arabası olması da ayrı konu elemanlar kullanırsa değil 550000 50 km yi zor görürler |
| | |
| | #36 |
| freedomm22 |
50000 olacak ![]() ![]() |
| | |
| | #37 |
| Farkımız Olmalı ! | öyle deme.çok hafife alıyorsun o arabaları sen cidden arka kasasını sök sadece kafa kısmı kalsın bakayım öyle deneyelim bide
__________________ ![]() 135 Hp Desem ![]() |
| | |
| | #38 |
| POKERAY |
samsunda var bi transitte adam ses çıksın diye sürekli vites atıyor yakında vites kutusunu alır eline ![]() ![]()
__________________ FORUMUN İMAMI |
| | |
| | #39 |
| Farkımız Olmalı ! |
ben söktüm geri.yok ben o kadar mal degildim.hatta bazen ' alışkanlk ' ses çıkınca vites değişiminde vitese bakıyodum .2-3 saniye sora aklıma geliyordu.ama yguzeldi genede.
__________________ ![]() 135 Hp Desem ![]() |
| | |
| | #40 |
| ZugoR | +550 yi bilmem ama geçende yeni transit dolmuşa bindim 250,000 deydi sordum motora bişey yaptırdınmı orjinalmi diye orjinal dedi doğrumu bilemem ama kesinlikle bildiğim bişey var 04 100,000km'de geçen ay sattık turboda hiç birşey yoktu
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|