"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| s 320 cdi 4M L Kayıt Tarihi: 04-02-2008 Şehir: Akçadağ Otomobil: 20O6 hdi, kornet |
abi güzel fikir walla en azından deişik birşey olur ... ama ticari olarak kullanıyosan biraz sakıncaları olabilir iyi bir yerde takılması lazım çünkü çok sorun çıkarabiliyor.. |
| | |
| | #22 | ||
| X5 3.0sd | Alıntı:
![]() ![]() BOV - Blow Off Valve ne tam olarak bilmiyosunuz galiba Alıntı:
----------------------------------------------------------- usta ben takmanızı önermem çünkü dizellerde gaz kelebeği falan gerekiyo teferruatı var ayrıca performansı ve yakıt tüketimini etkiliyo transitin turbosu biraz daha küçüktür kanımca bi benzinli turbo araçlarınki gibi basıncı (barı) yüksek değildir ondan dolayı sesi sizi tatmin etmez bide kendi gürültüsü var bence youtubedan falan dizel ticari araçlara takılan blow off seslerini dinleyin ondan sonra karar verin yada transit tarzı bi araça takılmiş blow off varsa öyle bişelere bakın takıp sökmek daha sorun olur..
__________________ ![]() 735 Lxd | ||
| | |
| | #23 | |
| mutluluklar komada... | Alıntı:
| |
| | |
| | #24 |
| Nazdrave.. |
Ben blow off un ne olduğunu biliorum,2002 model transitte turbo olup olmadığını bilmediğim için öyle yazdım.Turbo olmadığı taktirde takılmayacağını bende biliorum .İyi gitmez derken yakışık almaz demek istedim,minibüste blow off ne arar. |
| | |
| | #25 |
| mutluluklar komada... |
abi kangoya takan transitede takar zevk ler ve renkler tartşılmaz |
| | |
| | #26 | |
| (°ı\/ı°( Kayıt Tarihi: 07-12-2004 Yaş: 25 | Alıntı:
__________________ ıılllııllııııll.ıllılıııllıl..llııllıııllllıı BoBoLi the GreaT | |
| | |
| | #27 | |
| mutluluklar komada... | Alıntı:
| |
| | |
| | #28 |
| Farkımız Olmalı ! |
bi dakka ya.bahsettiğiniz ford transitte zaten kafamdan daha büyük hayvan gibi bir turbo var. ben bmc megastar'a takdım.adana da olan varsa . Ecem Kanepe Koltuk yazıyor uzerinde pikapın hatta ve muthiş şekilde ses veriyor.veriyordu ufak bir arızası var bazen kendi kendine cuff yapıyo sanırım hortumlardan biri çıktı falan.neyse transite blow off olur kardeşim.eger tdi yani turbosu varsaek: bnm megastar ![]() ![]() ![]() ve şunu söyleyim. v6 motorlu bir nissanım var.şu an yatmakda ama megastar ve transitin son modelleri gerçekden muthiş itişi gücüne sahip araçlardır.sakın büyük diye küçümsemeyin ve modifiye edilse hoş makinalar haline getirilebilirler.bnm megastar 6 vites.içi ceviz kaplama.klimalı.elektronik aynalar.immobilizer.4 kademeli koltuk ayarı.abs - esr vs... su anda pek cok binek otomobilde olmayan özellikler yani![]() ne yuklemişim be bu arada hey maşallah ![]() ![]() ![]() ![]() pis yüklerim valla
__________________ ![]() 135 Hp Desem ![]() Mesajı son düzenleyen metehandogan : 13-07-2008 - 11:41. |
| | |
| | #29 |
| Member Kayıt Tarihi: 27-06-2008 Şehir: İÇEL Otomobil: Subaru ımpreza WRX STİ | bencede sacma nie transite ugrasıyorsun anlamadım herkesin kendi fikirleri war saygı duyuyorum ama...sacma yani...
__________________ |
| | |
| | #30 |
| Farkımız Olmalı ! |
blow off valve'm patladı söktüm bende ama cok zevkliydi kim ne derse desin
__________________ ![]() 135 Hp Desem ![]() |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|