"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| freedomm22 |
mrb arkadaşlar; bizamanlar yapılan tipo cup araçlarının fren sistemini arıyorm... bu sistemi bulabilirmiyim komple... |
| | |
| | #3 |
| Doctor |
çok zor.zaten yarış amaçlı üretilen bişeyi dışarıda bulman ve en az 10 yıllık bişey olduğu için çok çok zor
__________________ Gönül istiyorki,sevip sevilirken bir mucize olsa zaman dursa... |
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
|
gel sat sen şu arabayı...tempradan cacık olmaz.alalım sana da bi capon |
| | |
| | #5 |
| Midnight Militia |
Hazır bulamazsın. Ön ve arka disk frenler, arkalar ventile disk olacak. Esnemez fren hortumları ve ferodo yarış balataları kullanarak aynı sistem yapılır.
__________________ Mesajı son düzenleyen MARLON1 : 01-09-2008 - 20:44 |
| | |
| | #6 |
| freedomm22 |
nayııırr... ne ben onu ne o beni bırakır ![]() ![]() ![]() peki önerebileceğiniz uyacak bi fren sistemi var mı.. hiç memnun değilim frenlerden... merkezden başlayıp tüm sistemi değiştirmeyi düşünüyorm |
| | |
| | #7 |
| freedomm22 |
arkalar disk. diskleri, balataları ve hortumları değiştirince merkezi de değiştirmek gerekmez mi?
|
| | |
| | #8 |
| Salt Free BeKiR |
neyin diskini takıcaksan onun merkezini al abi ama üstündeki neden yetersiz ben onu pek anlayamadım :S
__________________ Önemli olan limitleri zorlamak... |
| | |
| | #9 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
tipo nun frenleri fena değil aslında, belki marea vs gibi arabaların diskleri olur.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #10 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 08-08-2008 Şehir: Bursa Otomobil: Ford Fusion
|
bende eski bi tipo kullanıcısı olarak ön ve arkaları komple disk yapmanı öneririm ama ön diskleri hava kanallı yapma derim çünkü hava kanallı diskler çabuk soğumasına rağmen bozulduğunda ince olmasından dolayı taşlanamamıyor. Önler brembo arkalar stoptech kullanırsan ve disk çapını büyütürsen sağlam durur. Bende bu şekilde kullanıyordum ama tipo cup sistem varsa hemen aliim bende..
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|