"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| freedomm22 | tigraya yardım!!! lütfen...
arkadaşm 2000 model tigra aldı onu modluyacağız ufak yollu... şimdilik hava filtresi ve egzosla başlayacağız daha sonra çip vs... bununla ilgili yardımlarınızı bekliyorm, özellikle de tigrası olup mod yapan arkadaşlar varsa yaptıkları modları ve sonuçlarını yazarmısınız... şimdiden teşekkürler |
| | |
| | #2 |
| freedomm22 |
yardım edecek kimse yok muuuuu??? |
| | |
| | #3 |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
|
komple egsoz fıltre ıle başlayın sonra mantzel emme manıfoldu.. ona gore yazılmıs cıple baya guselgıden bı araba olabılır...
__________________ |
| | |
| | #4 |
| freedomm22 |
bu parçaları nereden temin edebiliriz yaklaşık getirisi ne olur bu parçaların... bi bilgin var mı???
|
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
|
bu sitede yanlış hatırlamıyosam dokuzharf nickli arkadaşa uşalmaya çalış.tigrayı yemiş yutmuş sonrada satmış biri ama gerçekten bilgisi süper.
|
| | |
| | #6 |
| freedomm22 |
tamam sağol serkan |
| | |
| | #7 |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
| Sahibinden.com - Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformu - Oto, Emlak, Bilgisayar, Cep Telefonu, Elektronik, Antika, Giyim, Mobilya, Eleman / İş Arayanlar ve daha fazlası urun bu 12 15 hp arası guc artısın olur.. cıple beraber 25 hp alırsın.. egsoz cai ılede 6-7 hp işte hesapla 135 fılan.. bu emmeyle beraber alacağın super seste cabası ..
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 24-10-2008 Şehir: istanbul Otomobil: opel tigra
|
arkadaslar 96 beyaz z3 um vardı sıkıstıgım ıcın satmıstım sımdı 97 sıyah tıgra aldım. turkıyedekı tek tıgra olması ıcın elımden gelenı yapıcam kesenın agzını acıcam bodykitt motor ve ıc dızayn bastan asagıya super bır arac ıstıyorum yardımlarınız ıcın sımdıden tsk ederım ...
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|