"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 19-05-2004 Yaş: 34
| tampona havalandırma deliği
poloda açık hava filitresi kiti kullanıyorum, hondaların tamponlarında havalandırma delikleri görüyorum, poloya o delikten yapılsa olumlu bir etkisi olur mu? o işlemi istanbulda kimler kaça yapıyor?
__________________ Mesajı son düzenleyen polo34 : 25-09-2008 - 23:10 |
| | |
| | #2 |
| kırmızının hatrı var... Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra
|
bence o işlemi kendin bile yapabilirsin. nasılsa kullanılan parça bas kutularının o hava deliği onlardan al bitane sonrada tampona giriş |
| | |
| | #3 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
|
Fazladan delik açmayın derim. mevcut ızgaralardan hava almayı deneyin. açılan her fazladan hava girişi aerodinamiyi olumsuz etkiler.
|
| | |
| | #4 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-10-2006 Yaş: 33
| Alıntı:
bilakis iki farklı olumsuz etkisi olur. birincisi, açık konuşacağım, tamponunun içine etmiş olursun. ikincisi, özellikle kış aylarında açılan tampondan gelecek olan su ve çamur, filtreni mahveder. direkt dışardan gelen nem ve kire maruz kalarak ıslanan açık filtre hemen işlevini yitirir. hatta maf sensörünü de bozabilir.
__________________ RICA Tuning | |
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 19-05-2004 Yaş: 34
|
eyvallah sağolun
__________________ |
| | |
| | #6 |
| GRN |
yapabilirsen sis farı yuvasından hat almaya çalış ne kadar soğuk hava o kadar performans AMAaa.... kışın sökmen yada deliği kapatman gerekir ki yağmurdan ve çamurdan etkilenmesin tabi yıkamacıda da dikkatli davranılması gerekir |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|