"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Skyline Kayıt Tarihi: 30-03-2008 Şehir: Kocaeli
| Supercharger Turbo Peugeot 307
ebay de aracim icin zamazingolar ararken bir suru bu cold air intake sistemleriyle karsilastim. Acik hava filtresinin icine bazilari fan koymus bazilari turboya benzetmis, 15hp filan alinir yaziyor bazilarinda, gercekten bu tip uygulamalar bir ise yarar mi, bizde satilan acik hava filtreleri daha evrim gecirmemis ama yurdisindaki sistemlere bakinca epey farkli. Adamlar acikhava filtresi olayini asmis. ![]() ![]() ![]() ![]() eBay Motors: Supercharger Turbo Peugeot 206 207 106 307 Superbe 205 (item 330274699561 end time Oct-03-08 21 05 PDT) |
| | |
| | #2 |
| Cabin Crew Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Saitama / Japan Otomobil: Clio Sport | VDA 99
|
evet gerçekten çok işe yarayan, alanların arabasına 10hp kattığını söleyen hatta kanıtlayanlar bile var. fiyatı 150$ falan. bir nevi supercharger +10hp. al tak ve farkı sende yaşa. forumu aratırsan bu konu hakkında ne kadar yararlı bi zamazingo olduğunu öğrenebilirsin. yok bu konuyu ilkkez ben açtım edasıyla forumda bir elektrik süpürgeli hava filtresi akımı yaratıcağınıdan da emin olabilirsin. daha önce bu kobu hiç açılmadı hakkında sayfalarca konuşulmadı. aman yarabbi modifiyede bir devrim olmalı, modifiyemde bir devrim olmalı.
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Senior Member |
Elektrikli supercharger Faydasını gördüm diyen olmadı.
|
| | |
| | #4 |
| R.I.P WRX Kayıt Tarihi: 08-06-2004 Yaş: 20
|
307 mi ? :S resimdeki makina direk boxer da bundan ziyade bu kadar başarılı olsaydı fabrika her aracına koyardı merak etmeyin |
| | |
| | #5 |
| Cabin Crew Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Saitama / Japan Otomobil: Clio Sport | VDA 99
|
Bu supercharger ![]() buda elektrik süpürgesi. o hava filtresiyle aynı mantık. ama bu 1400W
__________________ |
| | |
| | #6 |
| '95 |
kolpanatör diyirdik forumcanak.
__________________ Skyline GT-R |
| | |
| | #7 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008
|
muhehehhehehehehhehe elektrik süpürgesi D: :hayırdır ya ne oldu foruma çift tubolar sıperchargerler süpürgeler havada uçuyo
__________________ Hayata pause ... |
| | |
| | #8 | |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
| Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #10 |
| Member Kayıt Tarihi: 28-12-2007
|
hiçbi işe yaramaz. bosuna paranı harcama..
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|