"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Model&Dragger Kayıt Tarihi: 03-06-2007 Yaş: 24 Otomobil: F7R
|
Arkadaşlar slm...Aracımın gri olan Sunroof fitilini siyaha boyatmak istiyorum.Araç Megane Coupe.Sprey boya ile olmuyor,çok sert olacağı için çatlar,Kumaş boyası ile boyatacaksın diye söylediler sanayide.Kot boyanan biryere gittim ordada bu sentetik malzeme olmaz + kazana atıp kaynatarak boyuyoruz dedi adam... Ne ile yada nerde boyatabilirim bu fitili bilen arkadaş varmı? Teşekkürler şimdiden ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ F7R
|
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-10-2006 Yaş: 33
|
merhaba. boya uzmanı sayılmam ama aklıma gelen bir konu var. sunroof fitilini herhangi bir şekilde boyatmayı başarırsan ve de bir süre sonra bu lastiğin hamuru, özelliğini bu boya yüzünden yitirirse, sunrooftan içeri su falan alabilirsin. sonra o fitili değiştirmen gerekebilir. bence boyacıdan önce bir camcı/sunroof'çuya git ve bu fitili siyah bir fitille değiştirip değiştiremeyeceklerini sor.
__________________ RICA Tuning |
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
|
kumaş boyaları var bauhaus gibi marketlerdede bulunabilir büyük ihtimal onlarla bi dene bence yada süet ayakkabı boyaları var su gibi onlarla bi kaç kat boyayabilirsin ![]() ![]() edit: tabi fitilin dışı bez gibi bişeyle kaplıysa bu yazdıklarım işe yarayabilir Mesajı son düzenleyen cabriolet : 08-08-2008 - 17:15 |
| | |
| | #4 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-10-2006 Yaş: 33
| Alıntı:
bu işi boya ile yapmak olacak iş değil.
__________________ RICA Tuning | |
| | |
| | #5 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
| Alıntı:
| |
| | |
| | #6 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 |
yorum yapmak istemedim önce ama boyama işi banada pek mantıklı gelmedi bencede fitili siyahıyla (tabi bulabilirsen) değiştirmek en doğru seçenek olur
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #7 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
|
fitil arabanın içindeki fitil dışındaki değil döşemenin üstüne geçiyo orayada su geldiğini hiç sanmıyorum zaten o fitil ıslanıyosa arabanın içinde yağmur yağıyo demektir |
| | |
| | #8 |
| Model&Dragger Kayıt Tarihi: 03-06-2007 Yaş: 24 Otomobil: F7R
|
evet içerde fitil ![]() ![]() teşekkürler arkadaşlar... yalnız şöyle diyim fitili komple boyatmıcam zaten kumaş(sentetik) örtülü yani gözüken yerlerini boyatıcam sadece...hamuruna,plastiğine dokunmicam yani.. ama ne ile bilmiyorum sorun orda...? ![]() ![]()
__________________ F7R
|
| | |
| | #9 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 |
Tamam şimdi oldu işte Biz modifyemce yanlış anladık ![]() Kumaş boyası olur zannımca
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #10 |
| naturally aspirated only |
iş çözüldü
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|