"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| artı_caraudio |
selam arkadaslar arkadasımda 98 model toyota corolla 1.6 glı arac var bız bu aracae turbo ve forget pıston uygulaması yapmak ıstıyoruz . ama bunun yanında chıp tunıng veya poewr box uygulamalırınıda dusunmuyo degılız ama ogrendıgımız kadarıyla aracın beynı tum oynamala kapalı soru 1 : kapalı beyıne yapabılecegımız uygulamalar nelerdır soru 2 : turbo monte ettıgımızde aracın degerlerınde olan farklılıklar beyınde herhangıbır problem olusturacakmı soru 3 : turbo takıldıktan sonra beyın bunun gereksınlerını karsılıyabılecekmı yakıt oranları vs. vs. degısecegı ıcın soru 4 : bu araca kısa sanzuman tr de nerden buluruz soru 5 : power box kapalı beyınde uygulanabılıyomu soru 6 : turbo chargermı yoksa super charger uygulaması daha ıyı olur . SUNU BELIRTIYIM SADECE BU ARAC ICIN SORUYORUM AMACIMIZ BU ARACI YURUR HALE GETIRMEK ISTEDIGIMIZ BU ARACLA YURUYEBILMEK ... BIDE BILIYOSUNUZ ILGI ALANIM MUZIK SISTEMLERI TUNING PEK ILGI ALANIM OLMADIGI ICIN HER KAFADAN AYRI SES CIKTIGI ICIN BIDE SIZE DANISMAK ISTEDIK YARDIMLAR VE GORUSLER ICIN SIMDIDEN TESEKKURLER ... volkan SAHIN
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #2 |
| ZugoR |
Volkan abi sorularının cevabını bilmiyorum ama draglarda corolla vardı turbolu çok feci canavar ![]()
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #3 |
| artı_caraudio | valla oguz yardımları beklıyoruz bızde yapmak ıstıyoruz bısıler
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #4 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
|
İşletim sistemine müdahalede bulunmadan aşırı besleme sistemi yaoamazsınız. pistonlarını fakir karışımdan kavrulur. turbo setuplarında öncelikli konu yazılımınızdır. bunu mevcut beyine ek görev yapan ya da tamamen ayrı olarak çalışan kontrol üniteleri ile halletmeniz gerekir. |
| | |
| | #5 |
| Doctor |
turboda ayrıca bir beyne ihtiyaç var o araçta.kendi beyni ile turboyu yürütemez kısa bi ayna mahruti bulabilirsin
__________________ Gönül istiyorki,sevip sevilirken bir mucize olsa zaman dursa... |
| | |
| | #6 | |
| artı_caraudio | Alıntı:
ayna mahruti aynı sekılde vıtes araları uzıyacakmı
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR | |
| | |
| | #7 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 19-05-2004 Yaş: 34
|
çok şanlısınız, keşke benim aracım içinde böyle cuk diye oturacak hazır denenmiş sorun çıkarmayacağı garanti parçalar olsa Sahibinden.com - Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformu - Oto, Emlak, Bilgisayar, Cep Telefonu, Elektronik, Antika, Giyim, Mobilya, Eleman / İş Arayanlar ve daha fazlası Sahibinden.com - Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformu - Oto, Emlak, Bilgisayar, Cep Telefonu, Elektronik, Antika, Giyim, Mobilya, Eleman / İş Arayanlar ve daha fazlası bu da son linkim, 2000 motorlu turbo dizel corolla görmeyenler için ![]() http://www.sahibinden.com/turkiyede_...XQQdisplayitem
__________________ Mesajı son düzenleyen polo34 : 15-09-2008 - 04:26 |
| | |
| | #8 |
| Cabin Crew Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Saitama / Japan Otomobil: Clio Sport | VDA 99
|
hmm 1900$ a yurbo kit
__________________ |
| | |
| | #9 |
| megane sedan power Kayıt Tarihi: 05-08-2005 Yaş: 23
|
bu kitlerin maliyeti cok daha altında..kendiniz toparlayarak cok daha vermli bir sistem yapabilirsiniz... ankarada draglarda yarışan, nurinin turbo corollası var, 300 hpnin uzerinde.... işi uzmanlrına bırakmanız daha iyi olcaktır kanka.. |
| | |
| | #10 |
| Cabin Crew Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Saitama / Japan Otomobil: Clio Sport | VDA 99
|
izo polonyada 500TL ye sıfır garrett T2 var alınırımı?
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|