"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Beeza Kayıt Tarihi: 02-05-2004 Yaş: 26
| Re: Ibiza 100hp
bende jant düşünmeye başladım. 1 milyar bodykit e vermektense aynı paraya 17 jant takarım daha iyi diyorum ne dersiniz? ama bizim arabalara 17 için uygun olan lastığin yanaklar 40 (205/ 40 R17 birebir uyuyor) türkiye yollarında çokmu kötü olur varmı kullanan?
|
| | |
| | #22 | |
| cok eski uye | Re: Ibiza 100hp Alıntı:
NAsı Enjeksion sistemi bozuluomuş ya? Sana bunu soyleyen Ustalar yanlış biliolar... O kapagı ben cıkardım ve açık filtre taktık... ve yaklaşık 25 bin Km dir de oyle kullanuorum( zaten 29 binde araba ) anlıyacagın ne problem nede performans kaybına yol açtı...Ses olarakta İBİZADAn Hiç beklenmeyen bi ses verdi... Luigi saol walla denicem bakalım neler olacak gizli menude...
__________________ [Kurallara Aykırı İmza Boyutu] Tıklayın | |
| | |
| | #23 | |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: Ibiza 100hp Alıntı:
ben şahidim. arabayı ilk gördüğümde ekzost taktırmış sandım.. hele bi de ekzost kafalığını görünce, "tamam, cem ekzost almış" dedim.. meğer bu ses filtreden geliyomuş..
__________________ "Kırmızıyı İzle, Kırmızıyı Düşle" | |
| | |
| | #24 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
17 tavsiye etmiyorum.. Torkundan ziyade gücüyle yürüyen bir araç.. 17" jantlar (ultra hafif alaşımlı olmadıkça-ki oda 1milyara alınmaaz) ciddi performans kaybı yaşatır gibi geliyor |
| | |
| | #25 |
| Beeza Kayıt Tarihi: 02-05-2004 Yaş: 26
ya baya kaliteli bi janta benziyordu. toora marka 17" çok kollu krom görünümlü bir jant. yurtdışı sitelerde 220£ civarı tekinin fiyatı. bursada bir adam 280 milyon dedi bana şaşırdım. sanmıyorum yani ağır bir jant gibi durmuyordu. tabi yinede tartıda ölçmek en mantıklısı. bizim jantlarda çok dandik kormetalin jantlarından farkı yok.
|
| | |
| | #26 |
| KANKA | Re: Ibiza 100hp
araban sport mu signo mu ?????? çünkü sport 100 hp liklerde 16'' jant kullanılıyor...
__________________ ![]() |E39M5| |E46330| |
| | |
| | #27 | |
| cok eski uye | Re: Ibiza 100hp Alıntı:
2005 i bilemicem daha sormadım ama Şu ana kdr butun ibiza Sportların Standart jantı 15" tir.
__________________ [Kurallara Aykırı İmza Boyutu] Tıklayın | |
| | |
| | #28 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
15 kalacak diye duydum ben.. Anlatamadım sanırım.. Kaliteli olması hafif olacağı anlamına gelmez. İkisi farklı şeyler |
| | |
| | #29 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-05-2004 Yaş: 29
17'' jant takarsan arabanın orjinal halinden daha düşük bir performans göstereceği aşikar daha kötüsü zamanla aktarma organlarına (debriyaj, şanzıman vs..) hasar verme ihtimali de büyük...
|
| | |
| | #30 |
| Riverwind | Re: Ibiza 100hp
beyler 16" kurtarırmı bu işi bide piuyasa da 16" hic duymadım bulabilir miyiz? bide Cem sen momo pedal seti ne kadar aldın? maslak btg 53€ dedi aksaray yed 150-200€ civarı dedi taklitleri var onlar 40-50€ dedi ne is bu yaaa????
__________________ SONUNA KADAR ORİJİN MODİFİYE... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|