"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Third Eye Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 20
| Re: Ibiza 100hp
Cem bak seni bekliyolar |
| | |
| | #12 |
| cok eski uye | Re: Ibiza 100hp
MErhabaa Selam Oncelikle Hayırlı olsun araban... Bu cupra bodykit ini bende istiorum ne zamandır... nasıl ve ne kdr getirebilirsin _? Hava filtresi ( açık) tavsiye ederim... yay içinse TR dan sipariş vereceksen Cabuk tut elini 2-3 ayda gelio ![]() tekrar gule gule kullan... he bide bu arada www.seattr.com a beklerim...
__________________ [Kurallara Aykırı İmza Boyutu] Tıklayın |
| | |
| | #13 |
| Riverwind |
seat cılar konu sadece seat oldugunda seattr den muhabbet donsun bizim de bi ayrıcalıgımız olsun ![]() cevap yazdım seattr de....
__________________ SONUNA KADAR ORİJİN MODİFİYE... |
| | |
| | #14 |
| Beeza Kayıt Tarihi: 02-05-2004 Yaş: 26
ibizacılar alın size gizli menü (digital kliması olanlar) klima tuşarından econ - bacak bölümü - orta bölüm havalndırma tuşlarına beraber basın. alın size secret menu. |
| | |
| | #15 |
| Riverwind | Re: Ibiza 100hp
buyrun seattr ye bekleriz su secret larınızı :P
| | |
| | #16 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Bende mi alsam bi Gti yahu.. Cem ne dersin, varmıdır siyahından ![]() Ayarlı süspansiyondan bahsetmişsin. Süper bi olay. Param çok olunca kesinlikle yapacağım bişey.. Maxtrac ın ürünü, 2300€ fiyatı. |
| | |
| | #17 |
bana bi adam 2700€ dedi bende 2-3 sene o kdr para yawas yawas biriktirirsem yapacagım bi şey ![]() güzel olur ya...
| | |
| | #18 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
O sürede ucuzlar zaten merak etme.. Bende yaptırıcam kesinlikle.. Bİ GÜN |
| | |
| | #19 |
| aNti 106 :) | Re: Ibiza 100hp
ben birtan. bendede 2003 1b1za s1gno 100hp var.. bende senle ayn1 sekilde modifiye düsünüyorum.. ben ilk olarak perf. filtre takt1rmaya gittim,ustalar önermedi. çünkü filtre motor kapaginin altinda ve acilirsa eger enjeksiyon sisteminin çökecegini fln sölediler.. kutu içi filtre ald1m. çokta memnunum. k&n filtre kutu içi:101.000.000tl. eger gerçekten modif yapacaksan beraber olalim. UA 3051 benm plk. görüsmek üzre_
|
| | |
| | #20 |
slm hosgeldin.... hava filtresi su 2 sene almam cunku motor mod. garanti bozar (taktır sonra servise giderken cıkar olur da aldıgım yere ayıp seattr.com a beklerim seatcılar bu sitede ![]() gercekten modifiye yapacaksan dan kastın tamponlar fln mı? onlara fiat bekliyorum maslaktan foruma yazcam en kısa surede...
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|